Астро центар

Разговарајте уживо са најпознатијим домаћим астролозима!

Позовите било када број:

0906 202 059

Цена позива: 42,00 дин за пола минута разговора из фиксне или МТС мреже.

Астро савет

Питајте најбоље астрологе у земљи!

Пошаљите SMS поруку на број 1298 (за све мреже):

K датум_рођења ваше_питање

Стиже 3 до 5 порука у одговору у року од 24 сата. Цена: 182,64 дин (МТС), 183,60 дин (Теленор), 183,48 дин (Vip)
Пример: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Дневни лични хороскоп

Прочитајте свој лични хороскоп за данас!

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

HOR датум_рођења време_рођења место_рођења

У одговору стиже до 5 порука.
Цена: 122,64 дин (МТС), 123,60 дин (Теленор), 123,48 дин (Vip)
Пример: HOR 12031982 1400 Beograd
(ако сте рођени 12.03.1982. у 14:00 часова у Београду)

Нумеролошка анализа

Проверите коју улогу имају бројеви у вашем животу, како да најбоље функционишете и како да савладате проблеме.

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

NUM датум_рођења

Стижу 4 поруке у одговору. Цена: 122,64 дин (МТС), 123,60 дин (Теленор), 123,48 дин (Vip)
Пример: NUM 15071985
(ако сте рођени 15.07.1985)

Љубавни калкулатор

Проверите колико се слажете у љубави са својом симпатијом!

Пошаљите SMS поруку на број 2200 (за све мреже):

LJUBAV ваше_име_презиме симпатија_име_презиме

Цена: 38,64 дин (МТС), 39,60 дин (Теленор), 39,48 дин (Vip)
Пример: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS сервиси

Астролошки и забавни садржаји директно на Вашем мобилном телефону!

Кликните овде за преглед свих SMS сервиса!

Дневни хороскоп - уторак, 31. март 2015.

Водич кроз звезде

 Дневни хороскоп  |  Недељни хороскоп  |  Биоритам  |  Астрологија  |  Љубав  |  Тарот 
 Сервиси:  Астро центар  |  Астро савет  |  Нумерологија  |  Дневни  |  Еротски  |  Љубавни калк.  


Ovan
Ован
21.03 - 20.04

Одлука да пређете на конкретну акцију сасвим је на месту. Од мудровања се не живи. Имаћете успех везан за учење, путовања и комуникације, мада нећете бити задовољни. Разлог - нисте у форми. Кад се одморите, видећете да сте постигли све што сте желели, а нервирања су део ваше темпераментне нарави. Веза у којој сте заснована је на физичкој привлачности, што није тако добро. Под условом да градите односе са партнером, бићете у ситуацији да останете заједно.

Bik
Бик
21.04 - 20.05

Многи припадници овог чулног и емотивног знака тренутно су заљубљени. Можда у том стању лежи разлог за романтично расположење и преокрете у личној судбини. Прија вам све што је везано за нежност. Уколико партнер покуша да буде груб, окренућете му леђа и утеху наћи на другом месту. Има толико начина да задовољите своја осећања, а о интересовањима да и не говоримо. Могућа су финансијска закашњења и неочекивани обрти ситуације. Планирате одмор, али не сами.

Blizanci
Близанци
21.05 - 20.06

Потребан вам је савет, а не желите да га саслушате. Нека вас не изненаде проблеми нервне природе. Пуно ствари је у игри, а нисте у стању да их решите. Шта заправо хоћете? Морате бити јаки и свесни ситуације како бисте из ње испливали и били слободни, а пре свега задовољни. Околности указују на то да морате бити упорни и спремни на дугорочне подухвате. Пошто вас концентрација добро служи, искористите ову погодност да обавите неке послове за које је она неопходна. Тргните се мало!

Rak
Рак
21.06 - 20.07

Треба још толико тога урадити, а пре свега решити важан пословни проблем. Велики новац је у игри, очекујете га, али ћете мало морати да се стрпите. Околина је почела да вас замара својим проблемима, тако да се дистанцирате и у самоћи пуните батерије. Свесни сопствене надмоћи у окружењу, понашате се као да вас ништа не може изненадити. Можда је инат којим зрачите узрок несугласица са људима који имају дијаметрално супротно становиште?

Lav
Лав
21.07 - 21.08

Све је у знаку љубави и разоноде. Посао је у другом плану пред задовољствима. Кад нешто радите дајете се комплетно, тако да ћете то учинити и према вољеном бићу. Пошто сте преплављени позитивним осећањима и снагом, све вам изгледа једноставно. Функционишете са лакоћом. Искористите ово стање да урадите неке ствари које вам у нормалним ситуацијама не полазе за руком. Будите умерени.

Devica
Девица
22.08 - 22.09

Пуно посла и проблема утиче на нервни систем, али ви се не дате. Чините све како бисте превазишли кризу, до перфекције обављате оно што претпостављени од вас очекују. Пошто до реализације не долазите једноставно, то схватате као нормалан след околности. Иако сте уморни од посла, посао је област на коју можете да утичете. Друге ствари измичу контроли. Морате посветити више пажње приватности. Уколико наставите овим темпом, брзо ћете се истрошити и разболети. Не смете дозволити да до тога дође.

Vaga
Вага
23.09 - 22.10

Једино финансијски проблеми могу да вам покваре расположење. Пошто на њих мало можете да утичете, а на вољено биће и те како можете, учините оно право. Баците се партнеру у загрљај и са лепше стране посматрајте свет. Покушајте да заобилазите радње, а да посећујете изложбе и музеје. Биће вам лакше. Партнер и деца су заслужни за тренутке среће којима сте преплављени. Породица испуњава не само ваше емотивне потребе већ вас стимулише и за рад и зараду.

Skorpija
Шкорпија
23.10 - 22.11

Околину замарате проблемима. Кад вам је добро, кад сте задовољни и имате пара, себично уживате у срећи. Кад наступе проблеми, постајете неуротични, гњавите пријатеље. Не треба их оптерећивати, већ се са њима дружити и проводити. Захваљујући везама, можете постићи чудо, само ако хоћете. Да ли је у питању партнер или пријатељи - није важно, важан је упех. Многе Шкорпије улећу у кратку, али слатку љубавну авантуру.

Strelac
Стрелац
23.11 - 20.12

Срећа вас прати на сваком кораку. Чак и онима који су дигли руке од потомства, дешавају се волшебне ствари. Успешан бизнис, складни међуљудски односи, велика љубав, све саме погодности, а ви предете као мачкица. Бављење спортом и уметношћу комплетира задовољство. Прија вам дружење са уметничким душама, јер међу њима можете наћи и особу која вам на тренутак може променити животно усмерење.

Jarac
Јарац
21.12 - 19.01

Ових дана се надајте успеху и доброј пословној сарадњи. Уколико не будете тешки и наметљиви према околини, далеко ћете боље функционисати. Стога је пожељно бити објективан у анализирању сопствених недостатака. Само стрпљиво можете решити кризу. Уместо пасивног препуштања догађајима, будите њихов активни учесник. Усмерите судбину у своју корист. Пробудите се.

Vodolija
Водолија
20.01 - 18.02

Ово је ваш дан, па искористите погодност на конструктиван начин. Уколико вас савлада лењост, биће пропуштених прилика. Као што видите, повољни аспекти, ако се не искористе, остају мртав капитал. Активирајте се! О некоме гајите илузију, па се немојте изненадити трачевима и скандалима са његове стране. Избегавајте особе рођене у знаку Риба. Оне вас само гуше својим песимистичким погледима и проблемима.

Ribe
Рибе
19.02 - 20.03

Увидели сте многе пропуштене прилике, схватили да немате времена за губљење, па решавате да кренете са речи на дела. Размишљате о новом послу, љубави и другим стварима које могу унети више реда у ваш живот. О новцу да и не говоримо. Стрелац и Вага имају стрпљења да слушају ваше нејасне планове. Сетите се пријатеља које дуго нисте видели. Организујте сусрет на јавном месту. Дружење ће вам помоћи да решите проблеме на нивоу личности.

Почетна страна | Вести | Живот | Продавница | Форум | Причаоница | Интернет приступ | Преглед садржаја
English | Latinica | Услови коришћења | Приватност | Рекламирање | Послови | О Крстарици | Помоћ

Copyright © Крстарица д.о.о. 1999-2015. Сва права задржана. Забрањена је репродукција у целини и у деловима без дозволе.