“Plan igre” najgledaniji film

Na prvom mestu prošlonedeljne top-liste najgledanijih filmova u Americi našla se porodična komedija kuće Dizni – “Plan igre” (“The Game Plan”). Glavna uloga poverena je Dvejnu Džonsonu (Dwayne Johnson), koji je u Americi poznatiji po svom rvačkom nadimku Stena (The Rock). U ostalim ulogama pojavljuju se: Kira Sedžvik (Kyra Sedgwick), Rozelin Sančez (Roselyn Sanchez) i Moris Čestnat (Morris Chestnut).
Kvoterbek Džo Kingman je poznat kao jedan od najopasnijih igrača američkog fudbala. On ima neverovatnu snagu i brzinu, a prati ga i glas da nijedna situacija na terenu za njega nije nerešiva. Njegov bostonski tim, “The Rebels”, u ozbiljnoj je konkurenciji da osvoji šampionsku titulu ove godine.
Zbog profesionalnog uspeha, koji donosi slavu i novac, privatan život mu je prepun žurki, žena i zabave. Međutim, sve će se promeniti bukvalno preko noći kada na kućnom pragu pronađe svoju osmogodišnju ćerku, za koju nije znao da postoji. Njegov život postaje žongliranje s napornim treninzima i ljubavnim sastancima s jedne strane i pričama za laku noć i časovima baleta s druge. Ta zbrka u koju se Džoov život pretvorio postaće razlog njegovog sazrevanja i spoznaje da su u životu, kao i u igri, potrebni nesebičnost, strpljenje i timski rad. Ispostaviće se da mu je najvažnije da osvoji srce jednog malog osmogodišnjeg navijača.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za poslednji vikend (28-30.) septembra:

 1. "Plan igre" ("The Game Plan")
 2. "The Kingdom"
 3. "Pritajeno zlo: istrebljenje" ("Resident Evil: Extinction")
 4. "Čak za srećan brak" ("Good Luck Chuck")
 5. "3:10 to Yuma"
 6. "Neustrašiva" ("The Brave One")
 7. "Mr. Woodcock"
 8. "Eastern Promises"
 9. "Sydney White"
 10. "Across the Universe"

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Povezani članci

Jedan komentar

 1. Kristina Cviki kaže:

  Fenomenalno, film je prelep! Te krupne slatke oči te zasene, mislim na Pejt!

Ostavite komentar