Oni čvrsto stoje na zemlji

Foto: Geralt/Pixabay.com

Foto: Geralt/Pixabay.com

Za žene rođene u znaku Jarca kažu da zaista dobro izgledaju. One su tanke i zgodne, ali u stalnoj borbi da postignu perfektnu figuru pošto su podložne gojenju. Imaju fantastične noge i treba da ih pokazuju kad god im se pruži prilika za to. Žene Jarčevi su prefinjenih manira i mogu biti veoma glamurozne. Kosa im je divlja – ona je njihov zaštitni znak.

Iako su žene rođene u znaku Jarca sklone avanturama, u nekim situacijama mogu biti veoma određene. One ne beže od rizika, ali samo onda kada su sigurne da će se popeti na vrh. Zabavne su kada su u pravom društvu, to jest, u društvu dobrih i bliskih prijatelja. Vole da se šale sa svima a najviše na svoj račun. Toliko o njihovim dobrim osobinama.

Što se tiče loših osobina žena Jarčeva, činjenica je da su stalno zabrinute i pomalo pesimisti. Njihov kritički odnos prema stvarima ponekad može da „uguši“ njihove prijatelje, a naročito one koji ne mogu da prate njihove visoke standarde. Sklonost prema „cmizdrenju“ može ih pretvoriti u veoma zamorno društvo.

U ljubavnom životu teško im je da izraze šta zaista osećaju i uglavnom se trude da izbegavaju intimne situacije. Potrebno je da budu uz nekoga sa kim mogu da se opuste. Devojke Jarčevi često završavaju sa momcima sa kojima su dugo bile dobri prijatelji. Jarčevi su verni, romantični i isplati se čekati na njih. Imaju poštovanje prema onom koga vole, ali su zbog svojih visokih standarda često bez dečka.

Muškarci rođeni u znaku Jarca izgledaju kao pesimisti, ali kada se opuste, romantični su i duhoviti. Ni oni se ne osećaju baš ugodno u intimnim situacijama. Više vole da ostanu kod kuće i gledaju televizijski program nego da idu na tradicionalni „sudar“ subotom uveče. Ipak, Jarčevi su jedan od najstrpljivijih i najviše zaštitnički raspoloženih znakova Zodijaka. Za Jarca se baš nikada ne može reći da je gospodin nepredvidljivi.

Boje koje Jarci naprosto obožavaju su smeđa, siva i tamnozelena.

Pogledajte komentare (1)

Jedan komentar

  • Aleksandra Jovanović

    Ja volim jednog jarca i ponosna sam što imam privilegiju da i on voli mene. Muški jarci su definitivno najbolji i znaju da vole jako i zauvek, spremni su sve da učine, iako su stvarno na prvi pogled, a bogami i na drugi hladni, ali kada naiđu na pravu osobu, prvo se malo uplaše da njihove emocije ne budu otkrivene, tako da devojka mora sa mnogo strpljenja da se naoruža, ali se to i te kako isplati. Kada vam jednom jarac otvori srce, zauvek je vaš, samo ga nemojte požurivati. I bez obzira na sve budite uz njega i kada se baš ne slažete sa njegovim postuspkom ili mišljenjem, jer ako ga u društvu ismejete, neće vam veroveti više. Jarci vole „oči u oči“ razgovor, a ne preko poruka, tj. on će vas retko zvati i slati vam poruke, ali ne zato što vas ne voli, već ono što on ima da kaže, ne može se reći porukom. A biće mu veoma drago kada vidi vaš broj na ekranu ili slatku poruku, još bolje onu koja može da mu izmami osmeh na lice, jer mu je to potrebno. Nemoj opterećivati jarca tužnim porukama i romantičnim glupostima, jer lako pada u depresiju. Najbolje se slaže sa škorpijama, devicama, mogu i ribe, ali one uporne, sa ciljem u životu. Muškarci – jarci – ljubim vas.

Ostavite komentar

Oznake