Posebno izdvajamo

Servisne informacije

Komunalne informacije za 26. oktobar

Radovi u Vojvode Stepe Rekonstrukcija tramvajske dvokolosečne pruge, tramvajske kontaktne mreže, kolovoza, trotoara i infrastrukture u Ulici vojvode Stepe, od Autokomande do okretnice na Banjici (raskrsnica ulica Vojvode Stepe i Bebelove i Vojvode Stepe i Pazinske) izvodiće se po fazama i to:

– Faza 1 – u Ulici vojvode Stepe, na delu od raskrsnice sa Ulicom Save Maškovića do taksi-stanice u Bebelovoj ulici (desna kolovozna traka, posmatrano iz smera Kumodraža) od 25. do 31. oktobra,
– Faza 2 – u Ulici vojvode Stepe, na delu od raskrsnice sa Ulicom Save Maškovića do taksi-stanice u Bebelovoj ulici (leva kolovozna traka posmatrano iz smera Kumodraža) od 31. oktobra do 5. novembra,
– Faza 3a – u zoni raskrsnice Ulica vojvode Stepe i Bebelove (kod taksi-stanice) od 5. do 10. novembra,
– Faza 3b – u Bebelovoj ulici, u zoni terminusa „Voždovac” od 10. do 16. novembra
.

U okviru faza 1 i 2 menja, za vreme izvođenja radova menja se postojeći privremeni režim saobraćaja na sledeći način:
– vozila sa linija JGP-a broj 33, 33N i E9 će, u smeru ka Kumodražu, na delu od Bulevara oslobođenja do Ulice vojvode Stepe, saobraćati Ulicom Save Maškovića desno do okretnice „Voždovac” i dalje redovnom trasom;
– u suprotnom smeru vozila neće menjati trasu.

Za vreme izvođenja radova u okviru faza 3a i 3b ne menja se postojeći privremeni režim saobraćaja. Vozila javnog gradskog prevoza će se u okviru faze 3a kretati dvosmerno preostalom širinom kolovoza.

Tokom izvođenja radova važi privremeni režim saobraćaja kojim su linije sa poteza 400 izmeštene na terminus „Banjica2”.

Od subote, 25. oktobra počinje dopuna personalizovanih kartica za novembar

Dopuna personalizovanih plastičnih smart kartica za novembar počinje u subotu, 25. oktobra, saopšteno je iz Direkcije za javni prevoz.

Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta.

Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti elektronske povlastice nalaze se na sledećim lokacijama: GSP – Skenderbegova 47, TC Trg republike, Deligradska 10, Bulevar Mihajla Pupina 10A, lokal 33 (Ju biznis centar) Viline vode bb, Tempo – Obrenovački drum 3, Tempo – Auto-put za Zagreb 35, Lasta – Glavna autobuska stanica, Mladenovac, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo i Sopot.

Izmena režima saobraćaja zbog radova u Obrenovcu

Radovi na izgradnji kolektora fekalne kanalizacije i fekalnih crpnih stanica, koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” duž ulica Bogoljuba Uroševića Crnog i Trnske u naselju Krtinska i Urovci u Obrenovacu, izvodiće se po fazama, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

U toku faze II a, do 14. novembra radiće se deonice 1 i 3, dok će se deonica 2 raditi od 15. novembra do 15. decembra. U okviru faze II b, radovi na deonici 1 izvodiće se do 14. novembra, dok će se na deonici 2 raditi od 22. do 29. novembra. Radovi na deonici 3 u toku ove faze izvodiće se od 30. novembra do 6. decembra. Deonica 4 će se raditi od 7. do 14. decembra. Izvođenje radova na deonici 5 biće od 15. do 21. decembra, dok će na deonici 6 biti od 22. do 29. decembra.

Tokom izvođenja radova na deonici 2, u okviru faze II b, u zoni raskrsnice kod FCS „Urovci” menja se režim rada linija javnog gradskog prevoza. Vozila sa linije 903 će, u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Bogoljuba Uroševića Crnog i Urovačke do raskrsnice ulica Trnjaci i Dorćula saobraćaće sledećim saobraćajnicama: Bogoljuba Uroševića Crnog, Trnjaci i dalje redovnom trasom.

Tokom izvođenja radova u ostalim fazama ne menja se režim rada linija javnog gradskog prevoza. Vozila javnog gradskog prevoza će se u zoni izvođenja radova kretati preostalom širinom kolovoza uz naizmenično propuštanje.

Produžetak radova u Ulici 22. oktobra

Radovi na sanaciji defekta kolektora, koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” u Ulici 22. oktobra kod kućnog broja 5, biće produženi do 3. novembra.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linija javnog prevoza broj 15 kretaće se izmenjenom trasom, odnosno iz Bulevara Nikole Tesle Ulicom Karađorđev trg, Karađorđevom, Avijatičarskim trgom, Ulicom Nikolaja Ostrovskog i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti stajalište „Karađorđev trg” u smeru prema terminusu „Zemun (Novi grad)” koje u postojećem režimu koriste vozila sa linija javnog prevoza broj 84, 704 i 707.

Radovi na izgradnji saobraćajnice Severna tangenta produženi do 31. oktobra

Radovi na izgradnji saobraćajnice Severna tangenta (od Ulice cara Dušana, na delu od raskrsnice sa Banatskom ulicom, do raskrsnice sa saobraćajnicom T-7) biće produženi od sutra do 31. oktobra, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Tokom izvođenja ovih radova biće promenjen režim rada linija javnog gradskog preduzeća.

Vozila sa linija javnog prevoza 73, 84, 704, 705, 706 i 706E, kao i noćnih linija 704N i 706N, na izmenjenom delu trase, u oba smera, saobraćaće ulicama Cara Dušana, Banatskom, Ugrinovačkom, saobraćajnicom T-6 (E-70/E-75), Novim novosadskim putem (E-70/E-75), saobraćajnicom T-7, Batajničkim drumom i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 612 će na izmenjenom delu trase u oba smera ići ulicama Ugrinovačkom, saobraćajnicom T-6 (E-70/E-75), Novim novosadskim putem (E-70/E-75), saobraćajnicom T-7, Batajničkim drumom i dalje redovnom trasom.

Takođe, tokom radova u Ulici cara Dušana, vozila sa linije javnog gradskog prevoza 707 će, na delu od raskrsnice ulica Cara Dušana – Banatske do raskrsnice Ugrinovačka – saobraćajnica T-6 (E-70/E-75), u oba smera, saobraćati ulicama Cara Dušana, Banatskom, Ugrinovačkom, Ugrinovačkim putem i dalje redovnom trasom kroz naselje Altina.

Na izmenjenom delu trase vozila javnog prevoza će koristiti već utvrđena stajališta u toku prethodnog perioda izvođenja radova.

Planirana isključenja struje

Informacije o planiranim isključenjima struje možete pročitati na sajtu www.edb.rs/planirana_iskljucenja.htm Elektrodistribucije Beograd.

Tel. broj Informativnog centra EDB-a je 340-5555.
Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2014. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.