Posebno izdvajamo

Servisne informacije

Komunalne informacije za 28. maj

Naselje Nova Galenika bez tople vode od petka do nedelje

Zbog redovnog godišnjeg remonta trafostanice i kotlarnice „Nova lokacija”, koje su u nadležnosti „Galenike”, korisnicima iz naselja Nova Galenika biće prekinuta isporuka potrošne tople vode od petka, 27. maja, od ponoći do nedelje, 29. maja, do 18 časova, saopštavaju iz JKP „Beogradske elektrane”.

Nadležni iz AD „Galenika” najavili su mogućnost završetka neophodnih radova i u kraćem roku, pa bi redovno snabdevanje korisnika iz naselja Nova Galenika potrošnom toplom vodom moglo biti nastavljeno i pre 18 časova u nedelju, 29. maja.

Pojedini delovi Zvezdare u ponedeljak bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u ponedeljak, 30. maja, bez vode će ostati stanovnici pojedinih delova opštine Zvezdara.

Potrošači u Milana Rakića (između Tršćanske i Batutove), Čede Mijatovića, Radoja Domanovića i Miloša Zečevića biće bez vode od 8.30 do 14 časova. Za osnovne potrebe obezbeđena je cisterna, a iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” apeluju na potrošače da pripreme zalihe.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs .

Izmene saobraćaja zbog prvenstva u triatlonu i akvatlonu na Adi Ciganliji

Triatlon savez Beograda organizuje u nedelju, 29. maja, od 8 do 13 časova Državno prvenstvo u triatlonu na poludistanci (1,9-90-21km) i Prvenstvo Beograda u akvatlonu na prostoru Ade Ciganlije.

Biciklistički segment državnog triatlonskog prvenstva održaće se u Ulici obrenovački drum, na delu od raskrsnice Obrenovačkog druma sa saobraćajnicom koja je veza sa Savskom magistralom do ulaza na Adu kod Taložnika. Na dan održavanja triatlona biće zatvoren deo Ulice kneza Višeslava i Pionirske od 9.30 do 12.30 časova.

Za vreme održavanja manifestacije menja se režim rada linija javnog gradskog prevoza pa će vozila sa linije broj 92 saobraćati delimično izmenjenom trasom u oba smera: Radnička – Savska magistrala – Savska. Autobusi sa linije broj 54 će saobraćati na skraćenoj relaciji Miljakovac 1 – Novi Železnik, delimično izmenjenom trasom u oba smera: Avalska – Darinke Radović – terminus „Novi Železnik”.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog saobraćaja.

Radovi u Bulevaru kralja Aleksandra i Kraljice Marije

Zbog radova na redovnom održavanju u Bulevaru kralja Aleksandra, biće zatvoren saobraćaj na delu od Ulice Mite Ružića do Koste Trifkovića (Faza II traje od 27. maja u 22 časa do 30. maja u 4 časa), a zbog popravke tramvajskih šina u Ulici kraljice Marije, u visini Miročke ulice, od 28. maja u 4 časa do 30. maja do 4 časa menja se trasa linija javnog gradskog prevoza.

• Tramvaji sa linije broj 2 koji saobraćaju na unutrašnjem krugu će umesto preko Vukovog spomenika saobraćati delimično izmenjenom trasom: Pristanište – Dorćol – 27.marta – Beogradska – Trg Slavija – Glavna železnička stanica – Pristanište.

• Tramvaji sa linije broj 2 na spoljnom krugu će redovno saobraćati.

• Tramvajske linije broj 5 i 6 se ukidaju.

• Tramvaji sa linija broj 7 i 14, će u oba smera od raskrsnice Bulevara kralja Aleksandra i Ruzveltove ulice umesto Bulevarom kralja Aleksandra saobraćati sledećim ulicama: Ruzveltovom, Mije Kovačevića do terminusa „Omladinski stadion”.

• Vozila sa autobuske linije broj 20 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Mite Ružića – Bulevar kralja Aleksandra do raskrsnice ulica Vojisla Ilića – Mis Irbijeve saobraćati sledećim saobraćajnicama: Mite Ružića, Bulevarom kralja Aleksandra, Gospodara Vučića, Vojislava Ilića i dalje redovnom trasom.

• Vozila sa autobuske linije broj 309 će u oba smera, na delu od raskrsnice Bulevar kralja Aleksandra – Ustanička do terminusa „Zvezdara (pijaca)” saobraćati sledećim saobraćajnicama: Bulevarom kralja Aleksandra, Ustaničkom, Vojislava Ilića, Gospodara Vučića, Vjekoslava Kovača, „Zvezdara (pijaca)”. Promenu smera u visini Cvetkove pijace vozila će vršiti sistemom sledećih ulica: Bulevar kralja Aleksandra – Vjekoslava Kovača – Deskaševa – Bulevar kralja Aleksandra.

• Na relaciji Vukov spomenik – Cvetkova pijaca uvodi se autobuska linija broj 6A koja će saobraćati sledećom trasom: Vukov spomenik – Bulevar kralja Aleksandra – „Zvezdara (pijaca)”. Promenu smera u visini Cvetkove pijace vozila će vršiti sistemom sledećih ulica: Bulevar kralja Aleksandra – Vjekoslava Kovača – Deskaševa – Bulevar kralja Aleksandra.

• Vozila sa autobuskih linija broj 7N, 301n, 304N i 308N će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Ustanička – Bulevar kralja Aleksandra do raskrsnice Bulevar kralja Aleksandra – Gospodara Vučića saobraćati sledećim saobraćajnicama: Bulevarom kralja Aleksandra, Ustaničkom, Vojislava Ilića, Gospodara Vučića, Bulevarom kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

• Vozila sa linije broj 46, 79 i E4 će saobraćati na redovnoj trasi.

Zatvaranje saobraćaja u Bulevaru oslobođenja i Vojvode Micka

JKP „Beograd-put” izvodiće radove redovnog održavanja, pri čemu će od 28. maja do 6. juna biti zatvoren saobraćaj u Bulevaru oslobođenja, od Baštovanske do Paunove ulice, zbog čega će doći do izmene trase pojedinih linija javnog gradskog prevoza.

Tako će vozila sa linija 450, 451, 466, 468, 470, 470A, 474, 491 i 491A, u oba smera, na delu od raskrsnice Bulevar oslobođenja – Baštovanska do raskrsnice Bulevar oslobođenja – Paunova, saobraćati Bulevarom oslobođenja, Baštovanskom, Paunovom, Bulevarom oslobođenja i dalje redovnim trasama.

JKP „Beogradske elektrane” će proširivati toplovodnu mreže i priključivati objekte na toplovod, pri čemu će od 28. maja do 6. juna u Ulici vojvode Micka Krstića, deo između Višnjičke ulice i raskrsnice sa Triglavskom i Patrisa Lumumbe, saobraćaj biti zatvoren. Tokom pomenutih radova Ulica Marijane Gregoran, na delu od Ulice vojvode Micka do Plješevičke, biće dvosmerna.

Tokom izvođenja radova linije javnog gradskog prevoza će delimično izmeniti trasu, pa će vozila sa linija 16 i 23 će, u oba smera, na delu od raskrsnice Marijane Gregoran – Vojvode Micka do raskrsnice Višnjička – Mije Kovačevića, saobraćati sledećim ulicama: Marijane Gregoran, Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića, Višnjičkom i dalje redovnim trasama. Vozila sa linije 25 će, u oba smera, na delu od raskrsnice Marijane Gregoran – Vojvode Micka do kružnog toka kod Bogoslovije, saobraćati sledećim ulicama: Marijane Gregoran, Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti privremeno uspostavljena stajališta u zoni raskrsnice ulica Marijane Gregoran i Vojvode Micka u oba smera.

Ulica Slavka Kolara zatvorena za saobraćaj do 8. juna

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” izvodiće radove redovnog održavanja zbog čega će doći do obustave saobraćaja u Ulici Slavka Kolara u Borči.

Radovi će trajati od danas do 8. juna, pa će Ulica Slavka Kolara biti zatvorena za saobraćaj od broja 8 do Ulice Peke Tepavčevića.

Radovi u Ulici Zdravka Čelara menjaju režim saobraćaja

U Ulici Zdravka Čelara u zoni raskrsnice sa Kopernikovom ulicom do 31. maja će biti izmenjen režim javnog gradskog prevoza, zbog radova na toplovodnoj mreži, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Za vreme radova vozila sa linija javnog gradskog prevoza će delimično izmeniti trasu i to: linija 33 i 48 u smeru ka Kumodražu, od terminusa „Pančevački most/Železnička stanica” do raskrsnice ulica Starine Novaka i Cvijićeve. Vozila će saobraćati: Poenkareovom, Jovana Avakumovića, Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom i dalje redovnim trasama.

U smeru ka terminusu „Pančevački most/Železnička stanica” od raskrsnice ulica Starine Novaka i Cvijićeve do terminusa „Pančevački most/Železnička stanica” saobraćaće Cvijićevom i Poenkareovom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog saobraćaja.

Planirana isključenja struje

Informacije o planiranim isključenjima struje možete pročitati na sajtu http://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/planirana-bgd Elektrodistribucije Beograd.

Tel. broj Informativnog centra EDB-a Ogranci Beograd je 3957-777..

Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2016. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.