Posebno izdvajamo

Servisne informacije

Komunalne informacije za 28. jul

Planirana isključenja vode u Šumatovačkoj

Usled planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, danas će od 8.30 do 14 časova bez vode biti potrošači u Šumatovačkoj ulici (između Bojanske i Đerdapske).

Za najnužnije potrebe biće obezbeđena cisterna s vodom za piće.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beograski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na vodovodnoj mreži mogu se pronaći na sajtu www.bvk.rs

Delovi opština Rakovice i Čukarice u sredu i četvrtak bez tople vode

Zbog radova u toplani „Cerak” biće prekinuta isporuka tople vode za potrošače u delovima Rakovice i Čukarice, od ponoći u sredu, 29. jula, do ponoći u četvrtak, 30. jula, saopštili su iz „Beogradskih elektrana”.

Radovi se izvode u sklopu redovnog godišnjeg remonta i pripreme postrojenja za nadolazeću grejnu sezonu i obuhvatiće domaćinstva koja se snabdevaju iz te elektrane.

Zahvaljujući najavljenim radovima, potrošači u navedenim opštinama mogu očekivati kvalitetnije grejanje i isporuku toplotne energije za pripremu potrošne tople vode, ističe se u saopštenju.

Zatvaranje saobraćaja u nekoliko ulica zbog radova

Zbog radova „Beogradskih elektrana”, od 27. jula, do 26. avgusta, biće zatvorena Šolina ulica, u delu od Vladimira Gaćinovića do Krupanjske, saopštili su iz Sekretarijata za saobraćaj.

Takođe, ovo komunalno preduzeće planira i radove u Omladinskoj ulici, zbog čega će od 28. jula do 11 avgusta doći do zatvaranja saobraćaja u delu do Ulice Mihaila Avramovića.

Zbog radova JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”, od 28. jula do 1. avgusta biće zatvorena jedna saobraćajna traka u Ulici Pive Karamatijevića.

Izmene režima javnog prevoza tokom asfaltiranja Ulice Darinke Radović

Zbog asfaltiranja kolovoza koje izvodi JKP „Beograd-put”, do 2. avgusta biće zatvoren saobraćaj u Ulici Darinke Radović, od Avalske do okretnice, i od Ulice Radovana Todorovića do Ulice Dućevac, pri čemu se delimično menja režim rada linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Vozila sa linija JGP 58, 88 i 522 će se od raskrsnice Radnih akcija i Avalske, umesto Avalskom i Darinke Radović kretati ulicama Radnih akcija i Darinke Radović, odakle će iz kontrasmera ulaziti u okretnicu.

Na izmenjenom delu trase vozila JGP-a koristiće sva postojeća stajališta.

Garaža „Zeleni venac” privremeno zatvorena za korisnike

Garaža „Zeleni venac” biće zatvorena od 25. jula do 11. avgusta, saopšteno je iz JKP „Parking servis”. U ovom periodu obaviće se radovi na ulaznoj etaži, a u okviru kompletne sanacije ove garaže.

Po završetku prve faze radova, kada na gornjim spratovima bude ojačana noseća konstrukcija i obnovljeni nosači, tj. čelični delovi zaštićeni od korozije, nastaviće se radovi u prizemlju.

Iz ovog javnog komunalnog preduzeća mole korisnike za strpljenje, kao i da tokom naredne dve nedelje za parkiranje koriste garažu „Pionirski park” ili parkiralište „Slavija”.

Otvaranje garaže „Zeleni venac” predviđeno je za 11. avgust, ali će raditi sa smanjenim kapacitetom, jer je planirana i zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi, kao i hidroizolacije podova. Završetak radova i funkcionisanje garaže u punom kapacitetu predviđeno je za 25. avgust.

Radovi u Karađorđevoj ulici na Umki

Karađorđeva ulica na Umki, od Ulice Radovana Todorovića do Ulice Dućevac, zatvorena je za saobraćaj do 28. jula. Ulica je zatvorena zbog radova koje izvodi JKP „Beograd-put”, saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.

Zatvaranje saobraćaja u Rimskoj ulici

Sekretarijat za saobraćaj saopštio je da će doći do zatvaranja saobraćaja u Rimskoj ulici, kod raskrsnice sa Ustaničkom. Ova saobraćajnica biće zatvorena do 3. avgusta.

Kako je precizirano u saopštenju, razlog su radovi kojima JKP „Beogradske elektrane” dovodi instalacije toplovodne mreže u funkciju.

Planirana isključenja struje

Informacije o planiranim isključenjima struje možete pročitati na sajtu http://www.edb.rs/index.php/ed-mreza/planirana-iskljucenja. Elektrodistribucije Beograd.

Tel. broj Informativnog centra EDB-a je 340-5555.




Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2015. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.