Posebno izdvajamo

Servisne informacije

Komunalne informacije za 25. jul

„Bus plus” dopune za avgust od ponedeljka

Dopuna personalizovanih „bus plus” kartica za avgust počinje u ponedeljak, 25. jula. Putnici svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta.

Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi elektronske povlastice nalaze se na sledećim lokacijama: RK Beograd – Masarikova 5 – radnim danima od 9 do 21, subotom od 9 do 18, Palmira Toljatija 7,TC Jugocentar (Stari Merkator) – radnim danima od 9 do 20, subotom od 9 do 15, GSP – Skenderbegova 47 – radnim danima od 7 do 19, subotom od 8 do 15, GSP – TC Trg republike – radnim danima od 7 do 19, subotom od 8 do 14, GSP – Deligradska 10 – radnim danima od 7 do 19, subotom od 8 do 14, Tempo – Viline vode bb – radnim danima od 9 do 21, subotom i nedeljom od 9 do 19, Tempo – Auto-put za Zagreb 35 – radnim danima od 9 do 21, subotom i nedeljom od 9 do 19, Tempo – Obrenovački drum 3 – radnim danima od 9 do 21, subotom i nedeljom od 9 do 19, Lasta – Glavna autobuska stanica, Mladenovac, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot – radnim danima od 7 do 19, subotom od 8 do 15 časova.

Za dodatna pitanja, građanima je na raspolaganju Korisnički servis „Bus plusa” putem telefona 011/7155-155, radnim danima od 8 do 18 i subotom od 9 do 14 časova.

Čišćenje deponija na Voždovcu

Na teritoriji opštine Voždovac, na inicijativu te opštine, ekipe JKP „Gradska čistoća” uklanjaju divlje deponije, koje su ruglo ali i opasnost od zaraze.

Kako je saopšteno iz Opštine Voždovac, danas je uklonjeno 250 kubnih metara otpada u Ulici vojvode Stepe kod Trošarine, a uklonjena je i najveća divlja deponija u Erčanskoj ulici u Ripnju, sa koje je odneto 600 kubnih metara otpada.

U narednom periodu planirano je da se u podavalskom naselju Beli Potok ukloni 500 kubnih metara otpada, u Zucu 400 kubnih metara, a na području Kružnog puta 21 kubni metar.

U toku deratizacija na sedam opština

Zavod za biocide i medicinsku ekologiju saopštio je da vrši sistematsku deratizaciju na teritorijama sedam beogradskih opština.

Proces deratizacije u toku je na Vračaru, Zemunu, Zvezdari, Savskom vencu, Paliluli, Lazarevcu i Mladenovcu, dok su za naredni period planirani još Barajevo i Sopot.

Iz Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju apeluju na građane da njihovim ekipama omoguće nesmetan rad.

Zatvaranje za saobraćaj dela Gostivarske ulice

Sekretarijat za saobraćaj saopštio je da će od 20. jula doći do zatvaranja dela Gostivarske ulice, u zoni kućnog broja 30. Radove na ovoj lokaciji izvode „Beogradske elektrane”, a deo ulice zatvoren je do 26. jula.

Planirana isključenja struje

Informacije o planiranim isključenjima struje možete pročitati na sajtu http://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/planirana-bgd Elektrodistribucije Beograd.

Tel. broj Informativnog centra EDB-a Ogranci Beograd je 3957-777..

Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2016. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.