Posebno izdvajamo

Servisne informacije

Komunalne informacije za 25. jun

Radovi u Bulevaru vojvode Mišića izvode se 24 sata neprekidno

Radovi u Bulevaru vojvode Mišića izvode se neprekidno 24 sata i osim pauza zbog tehnološkog procesa, radnici „Beograd-puta” su stalno na terenu, rekao je direktor JKP „Beograd-put” Ivan Tejić.

– Podsećam da su u toku radovi u Bulevaru vojvode Mišića, od Ruske ka Ulici Koste Glavinića, i da se tamo rade sve tri trake u pravcu prema gradu. Počeli smo u utorak, 21. juna, u 22 sata, a biće završeni u ponedeljak u 4 sata ujutro. Radnici u smenama rade neprekidno 24 sata i do sada je napravljena samo jedna pauza, kada su postavljeni novi šahtovi izliveni u betonu, čije učvršćivanje zbog upotrebe određenih aditiva, tzv. „ubrzivača”, zahteva pauzu od 12 sati. Ta pauza je upravo bila noćas od dva do devet ujutro, a biće još jedna do ponedeljka. To ne znači da radnici ne rade, ali gradilište u tom periodu mora biti zatvoreno – rekao je Tejić zamolivši građane za razumevanje jer se takva procedura mora poštovati zbog standarda kvaliteta.

On je dodao da su radovi u toku i u Bulevaru vojvode Putnika, na pravcu od Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića do kružnog toka Topčiderska zvezda.

– Radovi su počeli u ponedeljak, 20. juna, u 22 sata i radiće se do 3. jula, kada se očekuje završetak kompletne deonice do kružnog toka. Ovi radovi obavljaju se isključivo noću od 22 do 5 ujutro kako bi se što manje remetio saobraćaj, koji je na ovom pravcu intenzivan svih ovih dana. U dogovoru sa MUP-om odredićemo dan kada će na ovom pravcu biti obustavljen saobraćaj kako bi bio postavljen kompletan habajući sloj, o čemu ćemo javnost obavestiti na vreme – rekao je Tejić.

Izmene režima saobraćaja

Zbog izvođenja radova doći će do posebne organizacije saobraćaja na raskrsnici ulica Antifašističke borbe i Bulevara Zorana Đinđića, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Kako se navodi, takva organizacija saobraćaja će trajati od sutra do 2. jula.

Zatvaranja saobraćaja u Ulici Željka Milivojevića

Zbog redovnog održavanja, koje će izvoditi JKP „Beograd put“ doći će do zatvaranja saobraćaja u Ulici Željka Milivojevića, od Ulice 20. oktobra do Ulice 22. decembra (u Kaluđerici) do 24. jula.

„Bus plus” dopune za jul

Dopuna personalizovanih „bus plus” kartica za jul počinje 25. juna. Putnici svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta, saopštavaju iz „Bus plus” sistema.

Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi elektronske povlastice nalaze se na sledećim lokacijama: RK Beograd – Masarikova 5 (radnim danima od 9 do 21, subotom od 9 do 18 časova), Palmira Toljatija 7,TC Jugocentar (Stari Merkator) – radnim danima od 9 do 20, subotom od 9 do 15 sati, GSP – Skenderbegova 47 (radnim danima od 7 do 19, subotom od 8 do 15 sati), GSP – TC Trg republike (radnim danima od 7 do 19, subotom od 8 do 14 sati), GSP – Deligradska 10 (radnim danima od 7 do 19, subotom od 8 do 14), Tempo – Viline vode bb (radnim danima od 9 do 21, subotom i nedeljom od 9 do 19), Tempo – Auto-put za Zagreb 35 (radnim danima od 9 do 21, subotom i nedeljom od 9 do 19), Tempo – Obrenovački drum 3 (radnim danima od 9 do 21, subotom i nedeljom od 9 do 19), Lasta – Glavna autobuska stanica, Mladenovac, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot (radnim danima od 7 do 19, subotom od 8 do 15 sati).

Za dodatna pitanja, građanima je na raspolaganju Korisnički servis „Bus plusa” putem telefona 011/7155-155, radnim danima od 8 do 18 i subotom od 9 do 14 časova.

Danas zaprašivanje komaraca na Čukarici, Savskom vencu i Paliluli

Ekipe Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju vršiće 25. juna, suzbijanje odraslih formi komaraca na delovima teritorije opština Čukarica, Savski venac i Palilula.

Na Čukarici, zaprašivanje će biti obavljeno na Adi Ciganliji i Makiš koloniji, a na opštini Savski venac u Užičkoj i Tolstojevoj ulici.

Na Paliluli, ekipe će raditi na lokalitetima: Jojkićev Dunavac, Crvenka, deo Borče uz Vizelj, Pančevački put do Malog raja, Grge Andrijanovića, Borča Pretok, Popova bara, Kovilovo, Jabučki rit, Glogonjski rit, Besni Fok, Vrbovsko, Dunavac, Preliv, Borča 1 i 2, Kotež 1, 2 i 3, Borča Greda, Ovča, Mali zbeg naselje i groblje, Padinska skela, Široka Greda, kao i blokovi Zage Malivuk, Branka Momirova, Save Kovačevića i Braće Marić.

Akcija će biti sprovedena ukoliko vremenske prilike budu adekvatne, a na sajtu Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju nalaze se detaljne mape lokacija gde će tretman biti obavljen.

Zatvaranje saobraćaja u Ulici vojvode Milenka

Saobraćaj u Ulici vojvode Milenka će do 3. jula biti zatvoren zbog radova na redovnom održavanju, koje će izvoditi JKP „Beograd-put”, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Kako se navodi, ulica će biti zatvorena od Resavske do Kneza Miloša.

Ripanj u ponedeljak bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac u ponedeljak, 27. juna, od 8 do 19 sati bez vode će ostati potrošači u naselju Ripanj. Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne s vodom za piće.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.

Izmena saobraćaja zbog ugradnje automatskih brojača

Tokom ugradnje automatskih brojača saobraćaja biće izmenjen režim saobraćaja u ulicama Jurija Gagarina, Bulevaru vojvode Mišića, Bulevaru despota Stefana, Kneza Miloša i Brankovoj, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Režim saobraćaja će biti izmenjen od 21. do 28. juna i to Jurija Gagarina, smer ka Mostu na Adi, 21. juna, Bulevar vojvode Mišića, smer ka Mostu na Adi, 22. juna, Bulevar vojvode Mišića, smer ka Mostarskoj petlji, 23. juna, Bulevar despota Stefana, smer ka Cvijićevoj ulici, 24. juna, Bulevar despota Stefana, smer ka Pančevačkom mostu, 25. juna, Kneza Miloša, 26. juna, Brankova, smer ka Brankovom mostu, 27. juna i Brankova, smer ka Terazijama, 28. juna.

Sistemska deratizacija na Starom gradu i Čukarici

Zavod za biocide i medicinsku ekologiju saopštio je da će od 20. do 26. juna biti vršena sistemska deratizacija (suzbijanje glodara) na teritorijama opština Stari grad i Čukarica.

Iz Zavoda apeluju na građane da njihovim ekipama omoguće nesmetan rad.

Zatvaranje saobraćaja tokom izvođenja radova u Pana Đukića, Homoljskoj i Svrljiškoj

JKP „Beogradske elektrane” radiće na proširenju toplovodne mreže i priključivanju objekata na toplovod, pri čemu će doći do izmene režima i zatvaranja saobraćaja u Pana Đukića, Homoljskoj i Svrljiškoj, po fazama:

– faza 38: zatvaranje saobraćaja u Ulici Pana Đukića, od Patrisa Lumumbe do Homoljske, od 18. do 22. juna;
– faza 40: zatvaranje saobraćaja u Homoljskoj, kod raskrsnice sa Pana Đukića, od 23. do 27. juna;
– faza 39: zatvaranje saobraćaja u Homoljskoj, od kraja slepog dela do Pana Đukića, 28. juna do 2. jula;
– faza 41: zatvaranje saobraćaja u Homoljskoj, ispred raskrsnice sa Svrljiškom, od 3. do 7. jula;
– faza 42: izmena režima saobraćaja u Svrljiškoj, kod raskrsnice sa Homoljskom, od 8. do 10. jula.

Radovi u Ulici Radoslava Grujića

Ulica Radoslava Grujića, od Požarevačke do Mileševske ulice, biće po fazama zatvorena za saobraćaj zbog radova „Beogradskih elektrana” na proširenju toplovodne mreže i priključivanja objekata na toplovod.

U prvoj fazi saobraćaj će biti obustavljen od broja 20 u Ulici Radoslava Grujića do Mileševske ulice, pri čemu će biti izmenjen režim saobraćaja u Mileševskoj, ugao sa Radoslava Grujića, od 18. do 29. juna.

U drugoj fazi saobraćaj će biti zatvoren u Radoslava Grujića od broja 26 do Požarevačke, od 30. juna do 11. jula.

Zatvaranje saobraćaja i izmene režima linija JGP-a tokom izvođenja radova u Podavalskoj ulici

JKP „Beograd put” izvodiće radove održavanja, pri čemu će doći do zatvaranja saobraćaja u Podavalskoj ulici, od Ulice Slavka Miljkovića do Ulice palih boraca u Resniku, u periodu od 14. do 27. juna.

Tokom izvođenja radova vozila sa linija JGP-a će delimično izmeniti trasu, navodi se u saopštenju Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda.

Vozila sa linije 504 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Palih boraca i 13.oktobra do raskrsnice ulica Slavka Miljkovića i 13. oktobra saobraćati saobraćajnicama: 13. oktobra, Aleksandra Vojinovića i dalje redovnom trasom.

Uspostavljaju se privremena stajališta u Ulici 13.oktobra, navodi se u saopštenju.

Planirana isključenja struje

Informacije o planiranim isključenjima struje možete pročitati na sajtu http://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/planirana-bgd Elektrodistribucije Beograd.

Tel. broj Informativnog centra EDB-a Ogranci Beograd je 3957-777..

Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2016. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.