Izdvajamo

 • TV stanice

Nedelja, 11. decembar 2016. 09:20

Pregled filmova za 11. decembar 2016.

MLADOST LUDOST - Prva, 13.00

Uprkos tome što se vole, glavne junake život vodi drugim putevima. Hoće li ikad biti pravo vreme za ljubav?

Naina (Depika Padukone) je stidljiva, introvertna devojka. Studira medicinu i potpuno je posvećena učenju. Ipak, susret sa drugaricom iz škole biće za Nainu prekretnica jer shvata da želi mnogo više od života osim dobrih ocena. Donosi odluku da sa Aditi krene na Himalaje. Tokom puta obnavlja prijateljstvo sa starim drugarima iz školske klupe Kabirom i Avanišijem. Kabir je veliki šarmer, ali jedina želja mu je da putuje i upoznaje svet. Još uvek ne namerava da se oženi i skrasi pored jedne žene.

Dok budu osvajali planinu, Kabir i Naina se zbiližavaju. On će je naučiti da se smeje, da se igra i što je najvažnije – da voli. Naina namerava da mu predoči svoja osećanja, ali kada shvati da je poslovna ponuda koju Kabir dobija san o kome je oduvek maštao, odustaje.

Nakon mnogo godina Kabir i Naina se ponovo sreću. Osećanja se razbuktavaju, privlačnost više ne može da se sakriva, ali poslovni izazovi će se ponovo pojaviti kao nepremostiva prepreka.

Režija: Ajan Mukerji. Uloge: Depika Padukone, Ranbir Kapur, Kalki Koešlin...

JA, ŠPIJUN - Pink 2, 14.03

Prototip najsavremenijeg borbenog aviona američke vojske dospeo je ruke zloglasnog trgavca oružjem Arnolda, koji hoće da ga proda grupi terorista koja poseduje nuklearnu bojevu glavu. Oni žele da upotrebe taj avion u napadu na SAD. CIA šalje svog tajnog agenta Aleksa u Budimpeštu da vrati avion, ali kao paravan dobija civilnog partnera Robinsona, boksersog šampiona u poluteašoj kategoriji. Na taj način oni će dospeti do Arnolda, koji je ljubitelj boksa i organizuje mečeve u svojoj palati. Aleks nije oduševljen svojim partnerom jer je ženskaroš, privlači mnogo pažnje, a sa takvim partnerom nijedan zadatak ne može da ostane tajni.

Režija: Beti Tomas. Igraju: Edi Marfi, Oven Vilson, Femke Jansen, Malkolm Mekdauel, Geri Kol...

KRALJ KUGLANJA (Kingpin) - Prva plus, 14.25

Bivši šampion u kuglanju, Roj Manson, među Amišima nalazi mladog štićenika Išmaela, i misli da je našao kartu za ponovni uspeh i bogatstvo. Roj vodi Išmaela na turnir u Renou da bi se osvetio starom protivniku.

Roj Manson je bio državni šampion u kuglanju 1979. godine. Nažalost, nedugo posle toga, ostao je bez ruke, jer je pokušao da prevari pogrešne momke. Poslednjih 17 godina vodi veoma nesrećan život prodajući opremu za kuglanje gumenom rukom. Upoznaje Išmaela, mladog Amiša, koji je talentovan za kuglanje. Nakon što ga je ubedio da mu se pridruži i zaradi novac na profesionalnom turniru u kuglanju, da bi spasio porodičnu farmu, njih dvojica odlaze i pobeđuju na turnirima. Sirova, ali ipak zabavna komedija, koja se u potpunosti menja nakon tri četvrtine puta i postaje sve ozbiljnija.

Režija: Bobi Fareli, Peter Fareli. Igraju: Vudi Harelson, Rendi Kvejd, Vanesa Ejndžel

DOĆI I OSTATI - RTS 2, 16.00

U potrazi za boljim uslovima života tri seljaka, Radovan, Jeremija i Gaša odlaze u veliki grad. (1965)

Nasuprot njihovom očekivanju, dočekuju ih mnoge teškoće i iskušenja. Radovan uči večernju školu i uspeva da se uklopi u novu sredinu, Jeremija se vraća u selo, a Gaša posle neuspele ljubavi, odlazi sa jednim vršnjakom da na nekom drugom mestu potraži bolju sreću.

Režija: Branko Bauer. Igraju: Vojislav Mićović, Dragomir Bojanić Gidra, Kole Angelovski, Mija Aleksić...

UPOZNAJTE DŽOA BLEKA (Meet Joe Black) - Fox Movies, 16.25

Vilijam Pariš je bogat i moćan poslovni čovek, vlasnik medijske imperije, koji posle smrti voljene žene, život posvećuje poslu i ćerkama Alison i Suzan.

Uoči proslave njegovog 65. rođendana doživi srčani udar za vreme kog čuje nepoznati glas koji mu najavljuje skori odlazak s ovoga sveta. Uskoro ga posećuje tajanstveni stranac očito izmišljenog imena Džo Blek. Reč je zapravo o anđelu smrti koji je došao po još jednu dušu. No, anđeo počinje osećati nešto što anđeli nikako ne bi smeli, a to je ljubav prema Suzan. Kako je to osećanje uzajamno, rutinski zadatak jednog vesnika smrti pretvara se u pravu pustolovinu...

Režija: Martin Brest. Igraju: Bred Pit, Entoni Hopkins, Kler Forlani, Džek Veber, Marša Gaj Harden...

TERMINAL (The Terminal) - Prva plus, 16.55

Putnik Viktor Navorski, koji iz jedne male istočnoevropske zemlje (konkretno, sa Balkana) stiže na njujorški aerodrom, neposredno po sletanju od aerodromskog osoblja saznaje da ne može napustiti aerodrom jer je upravo u toku puta u njegovoj zemlji izbila velika pobuna, pa njegova zemlja više ne postoji, a samim tim ni njegov pasoš više ne važi. Pošto sa takvim dokumentom ne može ući u SAD, prinuđen je da ostane na aerodromu, postavši preko noći beskućnik. Aerodromski terminal tako postaje mesto na kome on provodi dane i mesece. Zaljubljuje se u atraktivnu stjuardesu Ameliju i vešto izbegava upravnika aerodroma Franka Diksona, koji na sve moguće načine pokušava da ga se otarasi.

Režija: Stiven Spilberg. Igraju: Tom Henks, Ketrin Zeta Džouns, Stenli Tuči, Ki Makbrajd, Dijego Luna.

SVEMIRSKE LOPTE - Pink 2. 17.03

Spremite se za najotkačeniju kosmičku avanturu koja je ikada bila lansirana na filmsko platno! Ludilo počinje kada planeta Moron ostane bez vazduha, a njen lider odluči da ukrade vazduh sa susedne, miroljubive planete.

U ovoj parodiji ''Ratova zvezda'' po scenariju i u režiji Mela Bruksa, svemirska propalica pomaže da se spasi princeza od zlog vladara, uz pomoć dobronamernog starca. Loun Star (Bil Pulman) i njegov kopilot, polu-pas, polu-čovek, Barf Mog (Džon Kendi) vole da tumaraju galaksijom i žive opušteno.

Ipak, protiv svoje volje poći će u pomoć kada druiškoj princezi Vespi (Dafni Zuniga) zapreti zli gospodar Mračna Kaciga (Rik Moranis), koji želi da ukrade sav vazduh sa njene planete Druidije. Zarobljeni na surovoj pustinjskoj planeti sa Vespom i njenom pratiljom, robotom Dot Matriks (glas Džoan Rivers), Loun Star i Barf ne mogu da spreče Kacigu da otme devojku. Ali u pomoć im stiže Jogurt, čarobnjak koji priključuje Loun Stara na tajanstvenu silu poznatu kao Švorc. Sustižući Kacigu baš kada se njegov brod pretvori u džinovski usisivač u orbiti oko Druidije, neočekivani junaci stižu na dramatični obračun.

Iako je većina zapleta preuzeta iz serijala ''Zvezdanih ratova'' film ''Svemirske lopte'' ruga se i ''Zvezdanim stazama'', ''Snežani'' i ''Planeti majmuna'' - kao i čitavoj marketing industriji filmova i video klubova.

U velikoj glumačkoj ekipi nalaze se i Dik Van Paten, Džim Dž. Bulok i Dom DeLuiz svojim glasom. Džon Hart se pojavljuje u parodiji scene ekplodiranja grudi koju je igrao u filmu ''Osmi putnik''.

Režija: Mel Bruks. Igraju: Mel Bruks, Džon Kendi, Dafne Zuniga, Rik Moranis...

SLIKE IZ ŽIVOTA UDARNIKA - RTS 2, 19.10

Jugoslovenski rudari udarnici Alija Sirotanović, Babajić, Škorić i Timotijević danas su zaboravljeni. (1971)

Njihova imena školskoj deci danas ništa ne znače. Ti ljudi koji su radili da bi nešto napravili, a ne da bi zaradili danas deluje pomalo nestvarno. Obuhvatajući 25 godina života jednog udarnika, film prikazuje kako oni žive, rade, žene se, kako se leče, šta jedu, čime se zabavljaju, putuju i kada im se rađaju deca.

Režija: Bahrudin Čengić. Igraju: Adem Čejvan, Stojan Aranđelović, Zaim Muzaferija, Mida Stevanović, Dragomir Bojanić Gidra...

NEVALJALI DEDA MRAZ - 1000, 19.30

U ovoj božičnoj papazjaniji dvojica prevaranata se prerušavaju u Deda Mraza i Patuljka, prihvataju posao u tržnom centru samo da bi opljačkali svoje novo radno mesto. Vili Stouk je ogorčen, nevaspitan, prost i namrgođen - ne baš prosečni Deda Mraz iz tržnog centra. On je prevarant i lopov koji se svake godine pred Božić udružuje sa svojim prijateljem Markusom, kepecom, kako bi izveli specijalnu prazničnu prevaru.

Vili dobije posao kao Deda Mraz, a Markus ide sa njim kao Deda Mrazov patuljak - pomoćnik. Onda to svoje zaposlenje iskorišćavaju da provale sigurnosne šifre i pljačkaju robne kuće. Kao i svake godine, i ove božićne praznike Vili provodi putujući od jednog do drugog tržnog centra u Srednjoj Americi. Kada jedan jedan dečak pomeša pravog Deda Mraza sa ovim lažnim, on počinje da shvata pravo značenje božićnih praznika. Od Oskarom nagrađenih scenarista i reditelja braće Koen, koji su i scenaristi i producenti ovog filma dolazi ovo urnebesno filmsko ostvarenje u "duhu" božićnih praznika.

Zanimljivost: U integralnoj, rediteljevoj verziji ovog božićnog filma, 170 se puta koristi reč „fuck“, 74 puta reč „shit“, 31 put „ass“, 10 puta reč „bitch“, i samo jednom reč „kopile“'. Sve to, u raznoraznim kontekstima...

Režija: Teri Zvigof. Igraju: Bili Bob Tornton, Džon Riter, Lorin Grejem...

VRANA - Cinestar Action & Thriller, 19.45

Đavolska noć za rok zvezdu Erika Dravena i i njegovu devojku Šeli, jer u susretu sa ozloglašenim kriminalcima nalaze svoj brutalni kraj.

Tačno godinu dana kasnije, Erik vaskrsne i dobija fantastičnu moć i nadljudsku snagu. Njegova jedina želja je osveta. On kreće u potragu za svojim ubicama, pod budnim okom VRANE. Erik sređuje jednog po jednog člana bande, koji lutaju gradom nesvesni propasti i sudbine koja ih očekue.

Režija: Aleks Projas. Igraju: Brendon Li, Majkl Vinkot, Rošel Dejvis, Erin Hadson...

KUM 2 (The Godfather 2) - Pink 2, 20.03

Nastavak jednog od najboljih filmova američke kinematografije, snimljenog prema istoimenom krimi-romanu Marija Puza, u režiji Frasisa Forda Kopole. U drugom nastavku filma, Kopola nas uvodi u priču o Korleoneovima koja je smeštena u pedesete godine prošlog veka. Na čelu mafijaške porodice Korleone je Majkl (Al Paćino), koji se trudi da legalizuje svoj posao. Hajman Rot (Li Strazberg) i Frenki Pentandželi (Majkl V. Gaco) su njegovi suparnici u kockarskom biznisu.

Njihov odnos će se naglo promeniti, posle neuspelog pokušaja atentata na Majkla, koji posle neugodnog događaja kreće u potragu za izdajicom. Reč je o osobi od poverenja, članu porodice. Uporedo sa Majklovom pričom pratimo i priču njegovog oca, don Vita Korleonea (Robert Deniro), koji kao siroče odrasta na Siciliji. Još kao dečak, odlazi preko Atlantika, u SAD.

Svoj prvi posao dobija u malom dućanu, posle čega sledi nezaustavljiv put prema bogatstvu i moći. U filmu se odličnom glumom ističu Al Paćino, koji reprizira ulogu Majkla iz prvog dela, i fantastični Robert Deniro, koji nakon Marlona Branda, "uskače u cipele" don Vita Korleonea. Deniro je za tu ulogu nagrađen i Oskarom.

Režija: Frensis Ford Kopola. Igraju: Al Paćino, Robert De Niro, Dajan Kiton, Majkl V. Gaco, Li Strazberg...

VERNI DENI - B92, 21.00

Deni je trenirani ubica koga njegov gospodar Bart tretira kao psa. Obučivši ga za ilegalne borbe do smrti, Bart nadzire Denijeve borilačke veštine preko ogrlice čijim skidanjem aktivira njegov ubilački nagon. Kako je Deni u organizovanim borbama praktično nepobediv, Bart je na njegov račun prikupio poprilično bogatstvo.

Time je postao meta protivnika u podzemlju koji organizuju njegovo ubistvo. Našavši se prvi put u životu sam, Deni se sakriva kod slepog pijaniste Sema, koji ga, poput deteta, počinje učiti osnovnim životnim stvarima. Međutim, Bart je preživeo pokušaj ubistva i nakon buđenja iz kome želi Denija nazad...

Režija: Luis Letrije. Igraju: Džet Li, Morgan Frimen, Bob Hoskins...

BULEVAR ZLOČINA - Sinemanija, 21.00

Radnja filma smeštena je u Los Anđeles, a beskrajno dug bulevar poznat u Los Angelesu, žena koja je doživela amneziju, kao i smrtonosni misteriozni zaplet su samo neki od elemenata ove ljubavne priče Dejvida Linča.

Naime, pošto je doživela automobilsku nesreću u Los Anđelesu koju je jedina preživela, Rita ( Lora Haring) doživljava amneziju. Posle nesreće, njen put će se na čudan način isprepletati sa putem plavookeher Beti Elms (Naomi Vots), koja pokušava da se na neki način proslavi, ali upoznavši Ritu, spremna je da skrene sa svog puta jer ju je zaintrigirala situacija u kojoj se Rita našla. Beti je voljna da pomogne Riti da reše ovu misteriju, ali dve žene ubrzo otkrivaju da ništa nije onako kako izgleda u gradu snova.

Režija: Dejvid Linč. Igraju: Naomi Vots, Den Hedaja, Lora Hering, En Miler...

BEZ OBAVEZA (No String Attached) - Prva plus, 22.25

Ema i Adam su dugogodišnji prijatelji koji će svoje prijateljstvo dovesti u pitanje kada budu spavali zajedno. Pošto Ema nije osoba za veze i izbegava ih, a isti stav ima i Adam, naročito otkad je saznao da mu se otac zabavlja sa bivšom devojkom, odlučuju da njihova veza ostane strogo "bez obaveza". To znači da neće biti ljubomore, nikakvih očekivanja, svađanja, cveća ili tepanja.

Režija: Ivan Rejtman. Igraju: Natali Portman, Ešton Kučer, Kevin Klajn...

VEŠTIČARKE I BIČARKE - RTS 2, 23.00

U fokusu otkačene crne komedije (Las brujas de Zugarramurdi, 2013) su dvojica nezaposlenih muškaraca koja su počinila zločin, zbog koga ne samo da ih progoni policija, već i jedna od bivših žena! Tokom bekstva, dospevaju u neverovatnu šumu, koju naseljavaju kanibali-veštice.

Crna komedija Veštičarke i bičarke osvojila je osam nagrada Goja i to najviše u tehničkim kategorijama.

Režija: Aleks de la Iglesija. Igraju: Hugo Silva, Mario Kasas, Pepon Nieto i Karolina Bang.

MISIJA VAVILON - Cinestar, 23.50

Okoreli plaćenik Turop prihvata zadatak visokog rizika koji se ubrzo pretvara u nepredvidivu borbu za spas čovečanstva.U dalekoj budućnosti, svet je postao jedan veliki rijaliti program. Pojedinac više nema pravo na intimu i privatnost, jer hiljade satelita, kamera i senzora prate svaki njegov pokret. Uzrok tome je upravo završeni globalni nuklearni rat koji je planetu pretvorio u ratnu zonu.

Jedan od takvih je i plaćenik zvan Turop koji živi prema vrlo jednostavnom pravilu: “Ubij, ili budi ubijen”. Upravo zbog toga on je savršeni izbor za novi zadatak podmuklog ruskog mafijaša – da otprati jednu devojku iz Istočne Evrope do Njujorka. Turop prihvata ponudu i za uzvrat dobija široku lepezu najubojitijih oružja kao i potrebnu “dokumentaciju” koja će ga odvesti do cilja.

Kada završi sa pripremama, odlazi u zabačeni samostan u kom se nalazi Aurora, devojka koju treba da prati, a tu je i njena starateljica, sestra Rebeka. Njih troje kreću na put. Vrlo brzo im postaje jasno da će morati dobro da se pomuče kako bi ugledali svetla Velike jabuke – ruski gradovi kojima putuju postali su opasna i prenaseljena geta u kojima se neprestano vode oružane borbe, do Kanade mogu da dođu jedino ako uspeju da se ukrcaju na prastaru podmornicu kojom upravljaju traženi begunci, a čitavo vreme prate ih opasni agenti koji žele da se, po svaku cenu, dokopaju Aurore.

Režija: Metju Kasovic. Igraju: Vin Dizel, Žerar Depardje, Mišel Jo, Šarlota Rempling...

KOBAN RIZIK - Sinemanija, 23.50

Džek Daniel je kockar, profesionalni igrač pokera koji voli brzu zaradu. Međutim, nakon što izgubi opkladu sa tajanstvenim kockarom Dafijem koji je povezan sa kriminogenim miljeom, upada u probleme. Kako bi zaštitio svoju porodicu i sebe, Džek mora da nadmudri Dafija i njegovog lukavog brata. Pomoć traži od zelenaša koji će da otkupi Džekov dug i zaštiti svoju investiciju.

Zvučnu glumačku ekipu u ovom nezavisnom krimi trileru koji je režirao Džastin Stil, predvodi Džordž Ids (pozant po ulozi Nika iz popularne serije Mesto zločina).

Režija: Džastin Stil. Igraju: Džordž Ids, Stiven Sigal, Stiven Lang, Ted Levin, Vini Džouns,Tija Karer, Analin Mekord.


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • nedelja, 11.12.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • Art
 • B92
 • B92 info
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kopernikus
 • Moja
 • Most
 • N1
 • Naša
 • Nova.rs
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS satelit
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • Animal Planet
 • Atlas
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinemax 2
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Diva
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • VH1
 • HBO
 • HBO 2
 • HBO 3
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2

Početna strana | Forum | Rečnik | Igre | Pričaonica | Pregled sadržaja
O Krstarici | Uslovi | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | Kontakt

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2016. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.