Izdvajamo

Izdvajamo

 • TV stanice

Subota, 20. septembar 2014. 13:57

Pregled filmova za 20. septembar 2014.

UBICA U KOMŠILUKU - TV Pink 2, 09.30

Norman Roberson (Chevy Chase) je ljubitelj starih TV-serija, a posebno onih u kojima su zvezde policajci. Kada se pored porodice Roberson doseli mafijaški ubica (Robert Davi), policija u Normanovoj kući, na njegovo oduševljenje, postavlja bazu za tajno nadgledanje. Normanova supruga Helen (Dianne Wiest) ne deli ushićenje s entuzijastičnim suprugom; njoj se grubi policajac Džejk (Jack Palance) nimalo ne sviđa, a posebno njegov rečnik koji ima velikog uticaja na petnaestogodišnju ćerku i petogodišnjeg sina...

Režija: Majkl Riči Igraju: Čevi Čejs, Džek Palans, Dajan Vist, Robert Davi, Fej Masterson

IZA NERIJATELJSKIH LINIJA - TV Pink 2, 13.03

Poručnik Kris Barnet vrhunski je ratni pilot koji više voli ratne operacije nego pasivno posmatranje s nosača aviona smeštenog u Jadranskom moru za vreme rata u Bosni. Njegov pretpostavljeni, odlikovani heroj admiral Raigart, smatra ga potencijalnom nevoljom i šalje ga, zajedno s pilotom Stackhouseom, na božićnu izviđačku misiju. Leteći u zabranjenom području iznad Bosne, oni snime nešto što svet ne bi smeo da sazna: kretanje srpskih trupa, što je kršenje mirovnog sporazuma...

Režija: Džon Mur. Igraju: Oven Vilson, Džin Hekman, Gebrijel Maht, Dejvid Kit i Hoakim De Almeida.

MIS TAJNI AGENT - TV Prva, 14.00

Izbor za Mis Amerike, koji se održava proteklih 50 godina, primio je preteće pismo od opasnog kriminalca koga FBI traži već dugi niz godina zbog podmetanja bombi. Ovo može biti njihova šansa da ga konačno uhvate. Plan je jednostavan. Prijaviće jednog od agenata na takmičenje i potplatiće sudije da se ona na bini pojavi baš pred kraj, u prvih pet lepotica. Posle duge kompjuterske pretrage za "pravom" devojkom, odabrali su specijalnog agenta Grejsi. Ona je aljkava, oblači se užasno, ne zanimaju je večernje haljine i visoke štikle, a izgleda kao "stara olupina", kako je naziva agent zadužen za čitavu operaciju. Zato Biro unajmljuje jedinog slobodnog konsultanta za takmičenja lepote da od Grejsi, za par dana, napravi lepoticu dostojnu takmičenja. Ali kako?

Režija: Donald Petri. Igraju: Sandra Bulok, Majkl Kejn, Bendžamin Bret, Majkl Kejn, Kendis Bergen...

ŽIKINA DINASTIJA - TV Prva, 16.00

Nove zgode i nezgode junaka serije filmova "Lude godine". Oni su nastavili da žive zajedno, ali u novim okolnostima. Pod utiskom popularne televizijske serije Dinastija, deda počinje da brine da unuk, stub njegove dinastije, ne zastrani kao mladi Karington. Zbog toga sa prijateljem Milanom odlazi kod doktora Nedeljkovića da potraži pomoć. Međutim, Žika nema poverenja u medicinu i počinje da primenjuje svoju terapiju.

Režija: Zoran Čalić. Igraju: Dragomir Bojanić Gidra, Nikola Kojo, Marko Todorović...

USLUGA - TV Pink 2, 17.15

Keti je udata za dobroćudnog Pitera sa kojim ima dvoje dece, ali u braku joj je dosadno, te počinje da pomišlja na preljubu sa Tomom, svojim dečkom iz srednje škole i sanjariti o tome kako je sve moglo izgledati da je ostala sa njim. Stoga u svojevrsnu surogat-izvidnicu šalje svoju prijateljicu Emili. Ali kada se Emili bude vratila oduševljena, ljubomorna Keti odlučuje da krenu u akciju...

Režija: Donald Pitri. Igraju: Harli Džejn Kozak, Elizabet Mekgoven, Bil Pulman...

NESTALI U AKCIJI 3 - TV B92, 19.05

Nakon što sazna da mu je žena Azijatkinja preživela rat, da sa njom ima sina, te da oboje žive u komunističkom Vijetnamu, pukovnik Bradok kreće u misiju spašavanja. Naoružan najnovijim oružjem, on se probija kroz neprijateljske linije i u srcu džungle pronalazi svoju porodicu. Zajedno sa njima, pronalazi i grupu zarobljene američke dece koju maltretira sadistički vijetnamski oficir. Spas njegove porodice i grupe izmučene dece sada zavisi samo od njega.

Režija: Aron Noris. Igraju: Čak Noris, Kit Dejvid, Aki Aleong...

DISTRIKT 9 - TV Pink, 20.03

Naučnofantastični triler iz 2009. godine, u kome su glavne role ostvarili Šarlto Kopli, Dejvid Džejms i Džejson Kop.

Marta 1982. godine ogromni vanzemaljski svemirski brod pojavljuje se iznad Johanezburga u Južnoj Africi. Nakon kvara na brodu koji onemogućava upravljanje njime, tim provaljuje unutar broda gde otkriva veliki broj insektoidnih tuđina kojima se pruža utočište na Zemlji, u kampu pod nazivom "Distrikt". Južnoafrička vlada kasnije odlučuje da izvrši relokaciju kampa u novoformirani "Distrikt 10", za šta je angažovana "MNU" kompanija za koju radi i Vilkus van de Merve. Nakon što dolazi u kontakt sa misterioznom supstancom koju trojica vanzemaljaca godinama sakupljaju, Vilkusova DNK počinje da se menja. Vilkus kreće u avanturu, kako bi pomogao vanzemaljcima da dođu do svog broad i vrate se na svoju planet.

Režija: Nil Blomkamp. Igraju: Šarlto Kopli, Dejvid Džejms, Džejson Kop...

SMRTONOSNO ORUŽJE 3 - TV Prva plus, 20.15

U nastavku istoimene serije filmova stariji partner u policijskom paru (Deni Glover) se nalazi pred penzijom. Međutim, dešavaju se vrlo neobični, krajnje zabrinjavajući događaji u istočnom, siromašnom delu Los Anđelesa, u kojem haraju opasne bande. Njegov partner Rigs (Mel Gibson) uspeva da ga nagovori da se pozabave tim slučajem, a u svemu im se pridružuje sitni lopov, krijumčar, Leo (Džo Peši). Njih trojica otkrivaju da bivši policajac, a sada mozak kriminala,krijumčari policijsko oružje i prodaje ga maloletničkim bandama u istočnom Los Anđelesu i kreću u odlučujući obračun s njim...

Režija: Ričard Doner. Igraju: Mel Gibson, Deni Glover, Rene Ruso, Džoe Peši...

UMRI MUŠKI - RTS 1, 21.00

Nominovan za četiri Oskara, akcioni triler "Umri muški" (1988) prati Džona Meklejna, njujorškog policajca koji odlazi u Los Anđeles kako bi proveo Božić sa svojom ženom Holi. On stiže u zgradu gde Holi radi i gde je u toku proslava praznika. Međutim, slavlje biva naglo prekinuto, a radnici postaju taoci grupe terorista koji nameravaju da ukradu obveznice. Ne povinovavši se naređenju policije koja je opkolila zgradu, Meklejn kreće u obračun sa zlikovcima, naoružan samo jednim pištoljem, ali i smelošću, lukavošću i izdržljivošću.

Režija: Džon Mek Tirnan. Igraju: Brus Vilis, Boni Bedelija, Denis Franc, Pol Glison, Alen Rikman....

MILIONER SA ULICE - TV B92, 21.05

Trenutak je istine u studiju indijske verzije kviza "Želite li da postanete milioner?" Pred utihlom publikom, mladić Džamal Malik suočava se s poslednjim pitanjem i - šansom da osvoji vrtoglavih 20.000.000 rupija! Voditelj Kumar odbija da veruje da klinac s ulice može da zna sve. Na noćnoj pauni, Kumarovom zaslugom, Džamal biva uhapšen pod sumnjom da je varao. Tokom istrage, mladić će ispričati neverovatnu priču. Sviće, Malik se vraća u studio, čeka ga poslednje pitanje... Snimljena po romanu "Pitanje i odgovor" (nagrađen "Bukerom") indijskog pisca i diplomate Vikaša Svarupa, britanska drama "Milioner sa ulice" (2008) snimana je (uglavnom s naturščicima) u Indiji. Ovo je prvi film od "Šindlerove liste" (1993), koji je na dodeli Oskara (osam), Globusa i Bafte pokupio sve što vredi.

Režija: Deni Bojl i Lovlin Tandan. Igraju: Dev Patel, Anin Kapur, Irfan Kan, Madur Mital, Frida Pinto...

NEPOMIČNA LIBERTI - LIBERTI NE POMERAJ SE (Liberty Stands Still) - TV Pink 2, 22.30

Liberti Valas je ključna igračica za firmu McCloud Industries, jednu od najjačih proizvođača oružja u Americi. Njen je suprug nemilosrdi direktor, najbolji američki trgovac oružjem, Viktor Valas. Liberti ima ljubavnika, glumca Rasela Vilijamsa. Jednog dana, dok odlazi na sastanak s Raselom, Liberti poziva snajperista Džo i kaže joj da se lisicama zaveže za obližnji štand. Ona odbija i Džo počne pucati. Liberti učini šta joj je rečeno i otkrije da je štand napunjen eksplozivom. Ako pozove pomoć, spusti slušalicu ili prestane sarađivati, bomba će eksplodirati...

Režija: Kari Skogland. Igraju: Tanja Alen, Ed Anders, Bret Armstrong, Vesli Snajps...

TUĐA AMERIKA - RT Vojvodina, 23.00

Paskaljević je svojom imaginacijom, izvrsnim konceptom filma i osobenom stilizacijom pokretnih slika podigao na nivo kvalitetnog filma koji greje i srce i dušu. Odlične saradnike je imao u slavnom grčkom snimatelju Jorgosu Arvantisu i kompozitoru Endru Diksonu.

Ovo je topla, ljudska priča o prijateljstvu Crnogorca, ilegalnog radnika i Španca mekog srca, začinjena etničkim i nacionalnim humorom, ali i lirskim tonovima jakog ineziteta. Šarmantan i zabavan, film je zapravo studija o prijateljstvu ostvarena kroz neku vrstu savremene bajke za odrasle. Odlično realizovana karakterna komedija, povremeno je opora i jetka do bola, ali se gleda lako i sa velikim zanimanjem, a pamti se dugo. Posredstvom izvrsnog glumačkog ansambla, posebno Mikija Manojlovića i Toma Kontija, melodramska i predvidljiva priča uzdigla se visoko iznad sličnih ostvarenja.

Režija: Goran Paskaljević. Igraju: Miki Manojlović, Sergej Trifunović, Tom Konti...

U ISKUŠENJU - RTS 1, 23.15

Saznavši da mu je ostalo još malo vremena, lokalni bogataš sastavlja testament u kome sve ostavlja svojoj ljupko, mladoj ženi. Počinje da razmišlja da li ona to zaista zaslužuje i koliko mu je odana. Kako bi proverio njenu vernost, smišlja plan i unajmljuje zgodnog mladića da mu zavodi suprugu. Da li će žena pokleknuti i prepustiti se čarima mladog zavodnika?

Režija: Bil Benet. Igraju: Bert Rejnolds, Šafron Borouz, Majk Star, Rendi Ostin, Kajli Erbi, Piter Facineli...

UBISTVENA KARMA - TV Pink, 24.00

Čovek je pušten iz zatvora nakon što je odslužio dugo vremena za ubistvo čoveka koji je pokušao ubiti njegovu najbolju prijateljicu. Nakon izlaska, on samo želi živeti normalan život, ali ga njegov najbolji prijatelj odmah uvaljuje u gomilu ozbiljnih problema.

Režija: Arti Meldenberg. Igraju: Pol Leveskju, Majkl Rapaport, Parker Posi, Brus Dern, Džuli Vajt...

REVOLUCIJA - TV Prva, 02.00

Priča o ocu i sinu koji nastoje da prežive turbulentno razdoblje američke revolucije. Tom Dob ne želi da se pomiri sa sinovljevom odlukom da se pridruži američkoj vojsci za oslobođenje pod vodstvom opakog narednika Pizija. Kako bi zaštitio sina, Tom se i sam prijavljuje u rat. Međutim, kada stigne na prvu liniju borbe, Tomovi lični razlozi za odlazak u rat, koji do tada nisu imali veze sa željom za oslobođenje, polako se menjaju. Nakon što ranjenog Neda zarobe Britanci, Tomov motiv postaje još naglašeniji. Pomaže mu Dejzi, mlada pripadnica višeg društvenog sloja Njujorka koja pomaže vojnicima nudeći im hranu i utehu.

Uz sjajne uloge Al Paćina, Donalda Saterlanda i Nastasje Kinski, pratite borbu za zemlju i ideale u filmu koji odaje počast američkim revolucionarima koji su se borili između 1776. i 1781. godine koliko je rat i trajao.

Režija: Hju Hadson. Igraju: Al Paćino, Donald Saterland, Nastasija Kinski...

IZA CRVENIH VRATA - TV Pink, 02.00

Otuđeni brat i sestra se zbližavaju i suočavaju sa nasilničkom prošlošću iz svoje porodice kada se brat teško razboli i na umoru je...Natali je neuspešan fotograf koju progone sećanja iz njene prošlosti jer je otac zlostavljao. Brat Rej je veoma uspešan menadžer, ali homoseksualac koji boluje od AIDS-a. Nisu komunicirali godinama, ali kada se Natali ponovo susreće sa bratom Rojem, preko raznih mahinacija koje je izvela njihova prijateljica Đulija, ona je prinuđena da se suoči sa svojim bratom i sa svojom prošlošću koju je pokušavala da zaboravi...

Režija: Matija Karel. Igraju: Kifer Saterlend, Kajra Sedžvik, Stokard Čening.


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • subota, 20.09.
 • nedelja, 21.09.
 • ponedeljak, 22.09.
 • utorak, 23.09.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • Art
 • B92
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Jesenjin
 • Kanal D
 • Metropolis
 • Most
 • Nova.rs
 • Palma plus
 • Panonija
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS satelit
 • RTS digital
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Stankom
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • Animal Planet
 • Atlas
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • Discovery
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TCM
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • Universal Channel
 • HBO
 • HBO Comedy
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2
Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2014. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.