Izdvajamo

Izdvajamo

 • TV stanice

Utorak, 2. septembar 2014. 19:01

Pregled filmova za 2. septembar 2014.

LARA KROFT: KOLEVKA ŽIVOTA (Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life) - TV Pink 2, 10.03

Pandorina kutija skrivena je negde u Africi, u ozloglašenom i mističnom mestu poznatom kao Kolevka života. Kutija koja krije najveće zlo postaje meta dobitnika Nobelove nagrade, dr Džonatana Rajsa. Njegova misija je da iskoristi sve zle moći koju mu kutija može obezbediti. On mora biti sprečen jer zlo ne sme da zavlada svetom. Jedina osoba koja može da se suprotstavi ludom naučniku je neumorna pljačkašica grobnica Lara Kroft, akciona heroina koju ništa ne može zaustaviti, koja je ponovo spremna da spasi svet. Trka za kutijom počinje i prerasta u spektakularnu avanturu gde je Lara Kroft spremnija nego ikada da spasi svet od zla koje preti, a manični naučnik kako bi ostvario svoju misiju, služi se svim prljavim trikovima. U svakom trenutku vlada čuvena deviza da cilj opravda sredstvo. Rivalstvo za dominacijom nad svetom počinje kao i neizostavna borba dobra i zla

Režija: Jan De Bont. Igraju: Anđelina Džoli, Žerar Batler, Kjaran Hinds, Kris Beri, Noa Tejlor...

BESANA NOĆ - TV Pink 2, 12.30

Ed Okin (Džef Goldblum) ima lošu noć- ne može da spava, mrzi svoj posao svemirskog inženjera i upravo je saznao da ga je žena prevarila. On proživljavajući još jednu takvu noć, pokušava da se izbori sa mukama koje su ga snašle vozeći se parkingom losanđeleskog aerodroma, kada mu na automobil pada mistertiozna prelepa žena ( Mišel Fajfer). Ed saznaje da se ona zove Dijana, da je prokrijumčarila šest neprocenjivih smaragda iranskog šaha i sada je progone iranski gangsteri koji su upravo ubili njenog kolegu. Ed i Dijana se nalaze zajedno u begu od gangstera, upadaju iz katastrofe u katastrofu, izbegavajući ludilo na autoputevima i opasne plaćene ubice. Gangsteri luduju Los Anđelesom i uništavaju sve što im se nađe na putu...

Režija: Džon Lendis. Igraju: Džef Goldblum, Mišel Fajfer,Den Ejkrojd, Dejvid Kronenberg, Džon Lendis

ŽMURKE - TV Pink 2, 20.03

Neke reči i igre mogu nas vratiti u nevino, bezbrižno doba života. Ali, nisu sve dečje igre uvek bezazlene... Devojčica Emili iznenada je ostala bez majke. Njen otac Dejvid odlučuje da se presele u mirniji gradić gde bi mogli da počnu život iznova. Ali, kako se Emili sve više "sprijateljuje" sa izmišljenim prijateljem Čarlijem, počinju da se događaju misteriozne i opasne stvari. Iako Dejvid isprva smatra da je izmišljeni prijatelj pozitivan način da Emili izrazi svoja osećanja, oni će se uskoro naći u seriji košmarnih događaja. Ko ili šta je Čarli? Kako je moguće da izmišljeni prijatelj toliko utiče na stvarnost? Shvatajući da su im životi u opasnosti, Dejvid će zajedno sa Emilinom doktorkom, morati da nađe izlaz iz ove situacije...

Režija: Džon Polson. Igraju: Robert De Niro , Dakota Fening, Femke Jansen, Elizabet Šu i Ejmi Irving.

LED - RTS 1, 21.00

Debitantsko ostvarenje rediteljke Jelene Bajić-Jočić. Smešten u sedamdesete godine prošlog veka, film prati priču seljaka Milivoja koji živi sa majkom, babom i dedom.

Tragična pogibija njegovog oca, deset godina ranije, kad je Milivoje bio dečak - razdire ga i proganja. Prikrivena ljubav njegove majke prema gastarbajteru Miroslavu - pojačava dramatiku i neizvesnost njegovog prevrtanja po prošlosti: Kako je izgubio život njegov otac? U vrtlogu ličnih trauma, borbi i nedostatku samopouzdanja, na kratko uživa u lepoti i radosti iznenadne ljubavne avnature, kada mu u kuću dolazi devojka iz drugog sveta, slobodnih nadzora i liberalnog shvatanja života. Život pun drame, tuge i neizvesnosti Milivoja tera da pretura po svojoj prošlosti i pokuša da utiče na dalji tok svog teškog života.

Režija: Jelena Bajić-Jočić. Igraju: Velimir-Bata Živojinović, Nela Mihailović, Olga Odanović, Nenad Jezdić, Momčilo Otašević, Rale Milenković, Biljana Mišić i drugi.

KRUG LAŽI - TV Prva plus, 21.00

Kad operativac CIA Rodžer Feris otkrije dokaze koji upućuju na to da jedan od glavnih terorističkih vođa možda vrši operacije iz Jordana, traži pomoć veterana Eda Hofmana da bi se infiltrirao u veliku podzemnu mrežu. Za vreme opasne misije, počinje da se pita koliko može da veruje svojim navodnim saveznicima...

Režija: Ridli Skot. Igraju: Leonardo di Kaprio, Rasel Krou, Mark Strong...

HARI POTER I KAMEN MUDROSTI - TV B92, 21.05

Filmski hit zasnovan na istoimenom romanu Džoan Ketlin Rouling. Produkcijska kuća „Warner Bros“ otkupila je prava za adaptaciju knjige 1999. godine, a Roulingova je insistirala da glumačku postavu čine glumci iz Velike Britanije, da bi se očuvao integritet romana. Film je zaradio blizu 975 miliona dolara, i imao je tri nominacije za Oskara. Glavni junak Hari je nevoljeno siroče. On je odrastao s porodicom Darsli, koja se prema njemu ophodila kao prema levom smetalu. Ipak, jednoga dana, neposredno pred Harijev jedanaesti rođendan, njemu počinju da stižu pisma. Prepoznavši koverat sa Hogvortsa, škole zaveštice i čarobnjake, njegovi tetka i teča to sakriju od Harija. Ali dečak ipak saznaje da je drugačiji od svojih rođaka, da je čarobnjak i da je njegove roditelje ubio zli Lord Voldemor. Na putu za Hagvorts upoznaje Rona Vizlija, koji mu postaje najbolji drug, kao i Hemoinu Grendžer, koja će postati treći član družine.

Režija: Kris Kolumbas. Igraju: Ričard Haris, Megi Smit, Robi Koltrejn, Danijel Retklif, Ema Votson...

BIĆE BOLJE - TV Prva, 21,45

Bivši reli vozač i bivša manekenka su između ostalog i bivši supružnici. Sudbina je udesila da im životna investicija, kafić „Biće bolje“, sudskom odlukom pripadne po pola. I tako se u kafiću prelamaju razne sudbine, život sa smešnim i ružnim dogodovštinama kao u porodici, dok se jednoga dana ne pojave i neizbežni „reketaši". Događaji koji slede udružiće ponovo supružnike i njihovu „klijentelu" u borbi protiv „reketaša" i dilera.

Režija: Milan Živković. Igraju: Dragan Nikolić, Maja Sabljić, Slobodan Ninković, Branka Katić, Olivera Marković...

MESEČINA I VALENTINO - TV Pink 2, 22.03

Mlada udovica koja još žali zbog muževljeve smrti pronalazi utehu u mladom i zgodnom moleru. Muž Rebeke Lot nikada se nije vratio sa trčanja: udario ga je automobil i na mestu ga ubio. Rebekine prijateljice i rođake pokušavaju da je uteše; tu je komšinica Silvi, svekrva Alberta i mlađa sestra Lusi, ali Rebeka se teško miri sa činjenicom da je postala udovica. Ipak, nisu ni žene koje je teše bez sopstvenih problema: Silvin brak visi o koncu, a Lusi je nezadovoljna i cinična zbog neiskustva sa muškarcima. Osmeh na lice i nadu u srce Rebeki vraća zgodni mladić unajmljen da joj okreči kuću...

Režija: Dejvid Enspo. Igraju: Elizabet Perkins, Džon Bon Džovi, Gvinet Paltrou, Vupi Goldberg...

POLICIJSKA AKADEMIJA 2 - NA PRVOM ZADATKU - TV Prva plus, 23.00

Mladi policajci dobijaju prvi zadatak! Nakon ogromnog komercijalnog uspeha prvenca, vrlo brzo je snimljen nastavak urnebesne komedije, sa (uglavnom) istom glumačkom postavom u naslovnim ulogama.

Šestoro najotkačenijih polaznika Policijske akademije predvođenih simpatičnim Kerijem Mahonijem spremno je za svoj prvi zadatak. Kad se Eriku Lasaru za pomoć obrati njegov mlađi brat Piter, iz 16. policijske stanice, pukovnik mu kao ispomoć šalje upravo ove mlade policajce. Naime, gradsku četvrt u kojoj je smeštena Piterova stanica već duže vreme teroriše grupa nasilnika i kriminalaca koju vodi ekscentrični i histerični Zed. No, Mahoni i družina ovaj zadatak u početku ne shvataju ozbiljno. Ali kada saznaju da Pitovo mesto šefa stanice zavisi upravo od njihove misije, odluče pomoći. Konce će pokušati da im pomrsi poručnik Mozer, koji želi sesti u Pitovu stolicu.

Režija: Džeri Paris. Igraju: Stiv Gutenberg, Buba Smit, Dejvid Graf, Majkl Vinslou

MEŠETARI - TV Pink 2, 00.03

Londonski ogranak moćne američke investicione banke prolazi kroz veliku krizu. Tek što su pretrpeli gubitak od sto miliona dolara, jedan od vodećih agenata prodaje diže ruku na sebe. Uprkos neprijatnim okolnostima, zaposleni u banci odlučuju da se bore za kredit koji bi spasao kompaniju. U pomoć stiže mlada Amerikanka Ana Šuman, ali ona, izgleda, smeta jednom od glavnih ljudi u firmi, Danijelu Pasku, koji po svaku cenu pokušava da iskopa nešto prljavo o njoj. Kako se radnja odvija, dvoje ljutih konkurenata se zaljubljuju jedno u drugo.

Režija: Kolin Baksli. Igraju: Pol Mek Gan, Rebeka De Morni i Derik O`Konor.

MAMA ROMA - RTS 1, 00.45

Sredovečna prostitutka Roma štedi novac da kupi stan i zapošljava se kao prodavačica voća.

Uspeva da povrati starateljstvo nad 16-godišnjim sinom koji postaje njen ponos i radost. Međutim, prošlost joj neda mira, što preti da izazove tragične posledice.

Režija: Pjer-Paolo Pazolini. Igraju: Ana Manjani i Etore Garofolo.

HOLIVUDSKE MUŠICE - TV Pink, 01.00

Brat i sestra, Luka i Martina na putu su prema Kaliforniji. Bezbrižno se vozeći kroz pustinjski krajolik u kabrioletu, zaustavljaju se kako bi povezli autostopere Šona i Džejmija. Nastavak njihovog putovanja polako se pretvara u paklenu avanturu: Šon i Džejmi su u bekstvu zbog ubistva i oružane pljačke. Njih dvoje ne prezaju ni od čega, pa ni od otmice Martine, kako bi se spasili. U potrazi za sestrom, Luka se slučajno povezuje sa lepom striptizetom Šeri, koja je pokušava da pobegne od posesivnog gangstera Zaka. Sledi neverovatna avantura u kojoj Luka mora da izbegne policijske blokade i nadje brutalnog zločinca Šona kako bi spasio sestru...

Režija: Fabio Segatori. Igraju: Bred Renfro, Vini Džons, Bjanka Guaćero, Antonio Kupo, Kapris...


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • utorak, 2.09.
 • sreda, 3.09.
 • četvrtak, 4.09.
 • petak, 5.09.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • Art
 • B92
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Jesenjin
 • Kanal D
 • Metropolis
 • Most
 • Nova.rs
 • Palma plus
 • Panonija
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS satelit
 • RTS digital
 • Sinemanija
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Stankom
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • Animal Planet
 • Atlas
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • Discovery
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TCM
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • Universal Channel
 • HBO
 • HBO Comedy
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2
Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2014. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.