Izdvajamo

Izdvajamo

 • TV stanice

Subota, 28. novembar 2015. 21:08

Pregled filmova za 28. novembar 2015.

TRKA KENONBOL 2 (Cannonball Run II) - Prva, 10.15

Naši trkači su se vratili na drugu trku Kenonbola - nelegalnu trku automobila kroz celu zemlju. Skoro svaka zvezda iz prvog dela filma je ovde, naravno pored novih faca. Da li će Džej Meklur u akcionoj komediji "Trka Kenonbol 2" (1984) konačno biti pobednik? Trka "Kenonbol" osnovana je 1971. godine, dobivši ime po nadimku legendarnog motocikliste Mistera Bejkera, koji je 1933. za 54 sata prešao SAD od istočne do zapadne obale. Ovi reliji su, počev od 1976. inspirisali čitav serijal holivudskih filmova. Najpoznatiji je "Trka Kenonbol" (1981), sa Rodžerom Murom u glavnoj ulozi, a nije ništa manje poznat i nastavak koji najavljujemo. Trka "Kenonbol" porestala je da postoji 1979. godine, a 20 godina kasnije oživljena je u modernoj verziji kao drumski reli "Gambol 3.000", dodatno inspirisan filmom "Smoki i Bandit".

Režija: Hol Nidem. Igraju: Bert Rejnolds, Džeki Čen, Dom de Luiz, Din Martin, Semi Dejvis Junior, Teli Savalas, Širli Meklejn...

POLICIJSKA PRIČA 3: SUPERPOLICAJAC - B92, 12.10

Čak i gledaocima koji nisu naročito zainteresovani za kung-fu filmove, ostvarenja Džekija Čena privlače pažnju, možda i zbog toga što je Čen jedna od najvrednijih filmskih zvezda na svetu. On se često služi neverovatno opasnim kaskaderskim poduhvatima da bi osigurao svoje mesto u svetu filma. U nastavku Policijske priče, Čen je hongkonški detektiv koji je na tajnom zadatku. On radi sa kineskom policijom ne bi li uhvatili malezijskog narko-bosa koji je pobegao iz zatvora. Supruga tog kriminalca uhapšena je u Maleziji, zbog prodaje naroktika i čeka na pogubljenje. Međutim, ona je jedina osoba koja zna broj tajnog računa u Švajcarskoj, na kome se nalaze milioni zarađeni od prodaje droge. Čen Kakui (Džeki Čen) slučajno sreće svoju bivšu devojku Mej, koja je doputovala iz Hong Konga, i uskoro njihova tajna misija biva otkrivena. Tada kriminalci kidnapuju njegovu devojku i Čen je primoran da sarađuje sa njima.

Režija: Stenli Tong. Igraju: Džeki Čen, Megi Čeng, Bil Tung...

SAVRŠENA SLIKA - Pink 2, 13.03

Scenarista "Slučajnih partnera" i "Medijuma", Glen Gordon Keron pre 13 godina okušao se kao režiser romantične komedije "Savršena slika". Heroina je Kejt Mosli, umetnička direktorka reklamne agencije, dama koja je, kako kaže krilatica - bila spremna na sve dok je nije "udarila" ljubav. Iako posao obavlja predano, Kejt nikako da napreduje, jer je nadređeni vide kao nedovoljno stabilnu ličnost. Naime, još je sama, bez ikakve želje da uđe u ozbiljnu vezu, a često se seli iz grada u gra i menja poslove. Jednog dana gđica Mosli je došla na ingenioznu ideju: izmisliće da se verila s Nikom, koga tek što je upoznala, pa će "verenik" uskoro na predstavljanje šefovima...

Režija: Glen Gordon Keron. Igraju: Dženifer Aniston, Džej Mor, Kevin Bejkon, Olimpija Dukakis..

ŠTA ŽENE ŽELE (WHAT WOMEN WANT) - Prva, 14.00

Nik Maršal je reklamni stručnjak iz Čikaga koji zahvaljujući novcu i izgledu lako dolazi do žena, pa se oseća superioran. Zbog toga mu je propao brak, a petnaestogodišnja kći Aleks, koja se upravo priprema za matursko veče, nema dobro mišljenje o njemu. Generalni direktor marketinške kompanije u kojoj je Nik zaposlen, mesto kreativnog direktora, na koje je Nik računao, dodeli Darsi Magvajer, veoma inteligentnoj i sposobnoj poslovnoj ženi, koju je generalni direktor specijalno s tom svrhom doveo iz konkurentske kompanije. Darsi je stručnjak za ženski deo tržišta koji je u stalnom porastu, a Nik pokušava osmisliti reklame za specifično ženske proizvode. Pri pokušaju da "uđe u žensku psihu" dogodi mu se nesreća, nakon koje stiče krajnje neobičnu sposobnost da čuje ono što žene misle...

Režija: Nensi Majers. Igraju: Mel Gibson, Helen Hant, Ešli Džonson, Marisa Tomei, Alan Alda, Loren Holi...

MATORA GUNĐALA (Grumpy Old Men) -Prva plus, 16.45

Jedan od najpopularnijih holivudskih glumačkih parova svih vremena, oskarovci Džek Lemon i Volter Matau godinama su zabavljali publiku svojim humorom, sjajnim komičarskim nastupima i jedinstvenom interakcijom ispred kamera. Tako su 1993. nastupili u komediji "Matora gunđala" koja je u američkim bioskopima postala neočekivani hit.

U snegom okovanoj Minesoti dvojica starih komšija Džon Gustavson i Maks Goldman ne prestaju da se svađaju i vređaju jedan drugoga. Iako su nekada bili najbolji prijatelji u svađi su već pedeset godina. Džon ima problema sa kućom jer mu zbog dugova preti zaplena, a istovremeno i njegovoj ćerki Melani u životu ne cvetaju ruže. Maksov sin Jakob upravo u Melani vidi svoju, dugo priželjkivanu, srodnu dušu. U jednom trenutku se čini da će se odnos starih prijatelja popraviti, međutim kada se u gradu pojavi atraktivna Ariel Truaks njihovo suparništvo dostiže vrhunac. Ariel počinje da se viđa sa Džonom, ali ubrzo počinje da izlazi i sa Maksom...

Režija: Donald Petri. Igraju: Džek Lemon, Volter Matau, En Margret...

NEKO KAO TI (And then came love)- Prva plus, 20.00

Uspešna novinarka Džuli Dejvidson, snažna je samohrana majka s Menhetna koja otvara Pandorinu kutiju nakon što donosi odluku da potraži anonimnog donatora, oca njenog malog sina. Ova romantična komedija se bavi pitanjem majčinstva, braka, izbora i izazova roditeljstva, pogađajući u srž pitanja kako, zašto i koga volimo.

Režija: Ričard Šenkmen. Igraju: Vanesa Vilijams, Kevin Denijels, Majkl Boutmen, Džeremi Gambs

ENKLAVA - RTS 1, 21.03

Ostvarenje koje je imalo svetsku premijeru na 43. FEST-u, pripoveda o srpskoj zajednici koja je ostala da živi na Kosovu u enklavama.

Tema nije iz novina - rušenje groblja ili kamenovanje autobusa. To je samo okvir za suštinu Enklave - a to su identitet i opstanak Srba u Pokrajini.

Film obrađuje temu srpske zajednice koja je ostala na Kosovu da živi u malim izolovanim zajednicama - enklavama. Primorani na ovakav život, ograničeni da žive na skučenom prostoru, Srbi koji su ostali da žive na Kosovu i Metohiji žive svoje živote na veoma težak način.

Šta se dešava kad neko premine u enklavi, a groblje se nalazi van nje, na neprijateljskoj teritoriji? U ovoj priči, uz mnogo peripetija, jedan osamdesetogodišnji starac će, ipak, biti sahranjen zahvaljujući svom unuku, desetogodišnjem dečaku koji se usudio da učini nešto nemoguće za obe zajednice na Kosovu, i srpsku i albansku: da zavoli i stekne prijatelja na suprotnoj strani.

Iskusnu glumačku postavu od Nebojše Glogovca, preko Anice Dobre do Miodraga Krivokapića, svojom iskrenošću nadograđuju dečaci naturščici Srba i Albanaca s Kosova i Metohije, koji dočaravaju male, a već velike ljude čije su sudbine odraz sveopšte drame.

Enklava je sa velikim uspehom prikazivana i nagrađivana na festivalima širom sveta - od Meksika do Rusije

Režija: Goran Radovanović. Igraju: Nebojša Glogovac, Anica Dobra, Miodrag Krivokapić...

UHVATI SMARTA: BRUS I LOJD VAN KONTROLE - Prva plus, 21.45

Najveća tajna je ukradena! Brus i Lojd su fenomenalni izumitelji ali su isto toliko smotani. Nakon što je njihov najnoviji izum misteriozno nestao, oni napuštaju laboratoriju i daju se u potragu. Naviknuti na to da po ceo dan stvaraju najnoviju špijunsku tehnologiju poznatu čoveku, biće im veoma teško da poprime osobine kao što su tajnovitost i lukavost, kao i sve ostalo što čini dobrog tajnog agenta.

Obzirom da je nestao plašt nevidljivosti na kojem je dvojac nedavno radio, a kako bi bili sigurni da neće doći u pogrešne ruke, moraće da savladaju veštine pravih špijuna. Ali kako se uopšte može pronaći predmet koji je nevidljiv? Dok potraga kreće, ovi pametni izumitelji dobijaju brzinski kurs špijunaže na najvišem nivou.

Režija: Gil Junger. Igraju: Masi Oka, Nejt Torens, Džejma Mejs...

SVADBENI BANKET - Studio B, 22.35

Vei Tong živi na Menhetnu, ima dobro plaćen posao, stabilnu vezu sa Simonom i jedan problem: roditelji na Tajvanu ne znaju za njegovu homoseksualnost, te žele svadbu i unuka. Kako bi mu „pomogli“ roditelji ga prijave u najbolju agenciju za upoznavanje u Taipeiu. U međuvremenu Vei Tongov otac preživi infarkt. Videvši da je Vei u pat poziciji, Simon predloži da se Vei Tong oženi s Vei Vei, slikarkom bez zelene karte kojoj preti deportovanje te da tako umiri svoje roditelje. Oduševljeni roditelji stižu u Njujork s darovima te namerom da naprave veliko svadbeno slavlje…

Režija: Ang Li. Igraju: Vinston Čao, Mej Čin, Ja-Lei Kuei, Mičel Lihtenštajn, Sihung Lung...

TRINAEST GREHOVA - RTS 1, 22.45

Pametni, ali stidljivi prodavac upao je u dugove. Neposredno pred venčanje prima misteriozni telefonski poziv, u kome ga obaveštavaju da se nalazi pred skrivenom kamerom. On mora da ispuni 13 zadataka, da bi dobio milionsku novčanu nagradu... Režiju filma (13 Sins, 2014) potpisuje Daniel Stam.

Režija: Daniel Stam. Igraju: Mark Veber, Stefani Onore, Klajd Džouns...

U ZMAJEVOM GNEZDU (Enter the Dragon) - Prva plus, 23.05

Jedan od najpopularnijih kung-fu filmova svih vremena i vrhunac karijere slavnog Brusa Lija. Li glumi majstora borilačkih veština-odlučnog da uhvati šefa narko-bande, koja je odgovorna za smrt njegove sestre. Banda je smeštena na utvrđenom ostruvu, gde povremeno organizuju turnire u borilačkim sportovima. Li se prijavljuje na turnir, a jednom kada uđe na ostvro više ništa ne može da ga zaustavi da se dokopa zloglasnog vođe. Film je naravno prepun scenama borbe, a u mnogima od njih Li nastupa ’sam protiv svih’ , što je vremenom postalo i njegov zaštitni znak.

Režija: Robert Klouz Igraju: Brus Li, Džon Sakson, Anđela Mao, Džim Keli...

GORKA OSVETA (Salton Sea) - Prva, 00.10

Nakon ubistva voljene supruge Deni Parker besciljno luta u svetu u kojem ništa nije kako izgleda. Na tom putu upada u niz neobičnih situacija, sprijateljuje se sa lenjivcem Džimijem čiju komšinicu spasava od njenih ličnih demona. Deni se upliće u mrežu prevara, ali desiće se neočekivani obrt.

Režija: Di Džej Karuzo. Igraju: Val Kilmer, Vinsent D`Onofrio, Adam Goldbert, Luis Guzman...

DAN KADA JE ZEMLJA STALA - Pink, 03.00

U filmu "Dan kada je Zemlja stala", savremenoj verziji naučnofantastičnog klasika iz 1951. godine, čuveni naučnik dr Helen Benson nalazi se licem u lice sa vanzemaljcem po imenu Klaatu koji putuje širom univerzuma i upozorava o globalnoj krizi koja se približava.

Kada sile van Helenine moći počnu da se prema vanzemaljcu odnose kao prema neprijatelju i ne dozvole mu da se obrati svetskim vođama, ona i njen otuđeni usvojeni sin Džejkob brzo otkrivaju smrtonosnu razgranatost Klaatuovih tvrdnji da je on "prijatelj Zemlje". Sada Helen mora da nađe način da ubedi biće koje je poslato da nas uništi da je ljudski rod vredan spašavanja - ali će možda biti previše kasno. Proces je već započeo. Čovečanstvo je dugo fascinirano mogućnošću postojanja života van Zemlje.

Naučnofantastična književnost i filmovi nisu bili samo tu da nas zabave, već i da probaju da nađu odgovore na naša pitanja, nadanja i strahove o vanzemaljskim oblicima života. Ovakve spekulacije su oduvek raspaljivale našu maštu i inspirisala razvoj novih tehnologija kojima ćemo istražiti najudaljenije kutke našeg univerzuma, kao i samu mogućnost da možda ipak nismo sami.

Režija: Skot Derikson. Igraju: Kijanu Rivs, Dženifer Koneli, Džon Hem, Keti Bejts, Džejden Smit, Džon Kliz...


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • subota, 28.11.
 • nedelja, 29.11.
 • ponedeljak, 30.11.
 • utorak, 1.12.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • Art
 • B92
 • B92 info
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kanal D
 • Kopernikus
 • Metropolis
 • Most
 • N1
 • Nova.rs
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS satelit
 • Sinemanija
 • Skaj+
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • Animal Planet
 • Atlas
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • Universal Channel
 • VH1
 • HBO
 • HBO Comedy
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2
Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2015. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.