Izdvajamo

Izdvajamo

 • TV stanice

Utorak, 1. septembar 2015. 14:04

Pregled filmova za 1. septembar 2015.

UPOZNATI FORESTERA (Finding Forester) - Pink 2, 10.03

Otkad je još pre četiri decenije osvojio Pulicerovu nagradu za svoj prvi i jedini roman, koji je proglašen jednim od najznačajnijih književnih dela 20. veka, pisac Vilijam Forester (S. Connery) se potpuno povukao iz javnosti. Kad mladi student Džamal Valace (R. Brown) zbog opklade s prijateljima provali u Foresterov stan, te kad ga pisac zamalo uhvati u provali, ni jedan ni drugi ne slute da je to tek početak njihovog neobičnog odnosa.

Režija: Gas Van Sant. Igraju: Šon Koneri, Rob Braun, Ana Pakvin...

OVAJ SVET, PA VATROMET (This World, Then The Fireworks) - Pink 2, 13.30

Ovu neobičnu priču pripoveda Marti, uspešni istraživački novinar koji je nezadovoljan svojom sramežljivom i bolesnom suprugom. Kao deca, Marti i njegova sestra bliznakinja Kerol zatekli su svoga oca i njegovu ljubavnicu ubijene u svom domu I tu su doživeli prvi šok u životu. Imali su burno detinjstvo pre nego što su se konačno skrasili u gradiću u Kaliforniji, zajedno sa majkom. Marti i Kerol su imali incestuoznu vezu, a sada su je nastavili, nakon što Marti ostavlja svoju ženu i posao, i odlazi posetiti svoju sestru i majku...

Režija: Majkl Oblovic. Igraju: Bili Zejn, Đina Geršon i Šeril Li.

AMERIČKA ISTORIJA IKS (American History X)- Prva plus, 15.15

Grupi mladih belaca iz kvarta Venis Bič u LA-u, idol je Derek Vinjard, vođa lokalne neonacističke bande skinhedsa. Derekovog oca ubila je crnačka banda dilera. Momak je nakon tog tragičnog događaja postao rasista i okrenuo se neonacizmu.Jedne noći Derek hladnokrvno ubija dvojicu Afroamerikanaca koji su pokušali da mu ukradu automobil, nakon čega njegova popularnost samo još više poraste. Osuđen je na tri godine zatvora, a za to vreme, njegov mlađi brat Deni nastavlja njegovim stopama.

Deni pada pod uticaj lokalnog neonacističkog gurua Kamerona, dok dečaku pokušava da pomogne nekadašnji Derekov mentor iz srednje škole, direktor Svini. Kad Derek izađe iz zatvora sasvim promenjene ideologije i novih pogleda na život, cilj mu je da brata udalji s pogrešnog puta.

Režija: Toni Kej. Igraju: Edvard Norton, Edvard Farlong, Beverli D’Anđelo...

UCENA (Ransom)- Prva plus, 20.00

Uzbudljiv akcioni triler i veliki svetski hit, "Ucena" je još jedan uspeh u bogatoj karijeri režisera Rona Hauarda.

Grupa kriminalaca koju predvodi policajac Džimi Šejker otima Šona Mulena, sina vlasnika avio kompanije, milionera Toma Mulena. Traže otkupninu od dva miliona dolara koju Tom pristaje da isplati. Sa čitavim slučajem upoznat je i FBI, a agent Loni Hokins sa svojom ekipom smešten je u raskošnom domu Mulenovih. Dok je Tomova supruga, Kejt, na ivici živaca, Tom kreće u isporuku novca. Međutim, prerana intervencija FBI sve upropasti. Jedan od otmičara je ubijen, ali ostalima policija i FBI ne uspevaju da uđu u trag. Šejker se ponovno javlja Tomu i ultimativno traži čistu i pouzdanu isplatu. Istovremeno se dogovara sa ostalim otmičarima, da će kada dobiju novac da ubiju dečaka. Tom sluti da dogovor neće izaći na dobro, pa sledeći intuiciju zaigra na gotovo suludu kartu. Umesto da isplati otmičare, on preko svih medija šalje poruku da će dati dva miliona dolara onome ko ih otkrije i spasi njegovo dete...

Režija: Ron Hauard. Igraju: Mel Gibson, Rene Ruso, Delroj Lindo, Lili Tejlor...

PSIHO - Pink 2, 20.03

Američki psihološki triler iz 1960. godine u režiji Alfreda Hičkoka, snimljen po scenariju Džozefa Stefana. Film Psiho, koji je osvojio Zlatni globus i dobio četiri nominacije za Oskara, zapravo je adaptacija istoimenog romana Roberta Bloka o zločinima serijskog ubice Eda Gina iz Viskonsina. Marion Krejn, radnica u banci iz Finiksa u Arizoni se tokom pauza za ručak sastaje sa ljubavnikom Samom Lumisom, s kojim ne može da se venča jer on većinu novca troši na alimentaciju.

Šef banke joj poverava 40.000 dolara da ih isporuči jednoj kompaniji, ali ona se pakuje i odlučuje da ode u Kaliforniju. Izmorena od vožnje, Marion odlučuje da odmori u motelu „Bejts" koji vodi Norman Bejts. Marion znajmljuje sobu, a nakon nekog vremena Norman joj donosi večeru i oni pričaju... Nakon večere Marion odlazi da se tušira i u kupatilo joj ulazi Norman, prerušen u svoju majku i ubija je. Tada je stavlja u njen automobil i baca u močvaru u blizini motela. Ne znajući za novac, Norman je i pare poslao u močvaru. U Arizoni se saznaje za nestanak novca i banka angažuje privatnog detektiva Miltona Arbogasta, da pronađe Marion... Detektiv ni ne sluti sa kakvim će se sve morbidnostima suočiti tokom istrage.

Reditelj: Alfred Hičkok. Igraju: Entoni Perkins, Vera Majls, Džon Gavin, Martin Balsam.

TRAGAČ - RTS 1, 20.59

Bivši detektiv i makro Jung-ho suočava se s velikim problemom. Njegove devojke nestaju bez raščišćavanja dugova. Jedne noći on dobija poziv od mušterije i šalje Mi-jin, jednu od preostalih devojaka, ignorišući njeno odbijanje zbog teške prehlade. Ali kada Mi-jin ode na sastanak s mušterijom protiv svoje volje, Jung-ho shvata da je telefonski broj mušterije isti kao onaj s kojeg su poslednji put pozvane nestale devojke. Pošto mu je to sumnjivo, polazi da je traži. Tokom potrage Jung-ho ulubi jedan auto u sporednoj uličici. Na njegovo iznenađenje, vozač ne želi nikakvu nadoknadu. Kada Jung-ho primeti krv na vozačevoj košulji, on oseća da je taj čovek Jang-min - osumnjičeni. Posle napete jurnjave, Jung-ho konačno uhvati Jang-mina. Ali zbog toga što se predstavljao kao policajac, obojicu odvode u policijsku stanicu.

Režija: Hong-Jin Na. Igraju: Jun Seok Kim, Siong Kvang Ha, Jiong Haj Seo...

HARI POTER I VATRENI PEHAR - B92, 21.00

U četvrtoj godini školovanja Hari će se suočiti s činjenicom da je misteriozno odabran da učestvuje u prestižnom Tročarobnjačkom turniru, uzbudljivom takmičenju koje će ga suprotstaviti starijim i iskusnijim učenicima iz Hogvortsa i dve rivalske evropske škole magije. Sledbenici Harijevog najvećeg neprijatelja, zlog lorda Voldemorta, posejaće strah među čarobnjačkom zajednicom kada tamni znak sprži nebo na svetskom turniru u kvidiču označavajući Voldemortov povratak. Za Harija to nisu jedine vesti koje će prouzrokovati nervozu. On još uvek mora nađe partnerku za Hogvortski božićni bal.

Režija: Majk Njuel. Igraju: Danijel Redklif, Rupert Grin, Ema Votson, Brendan Glison, Miranda Ričardson, Ralf Fajns, Džejson Ajzaks, Robi Koltrejn, Gari Oldman, Alan Rikman...

ŽELJNA SLOBODE (Chasing Liberty) - Prva plus, 22.00

Ana Foster je ćerka predsednika Sjedinjenih Američkih Država, osamnaestogodišnja buntovnica, željna provoda i dobre zabave. Život u očevoj blizini pod stalnom prismotrom tajnih agenata zaduženih za njenu sigurnost onemogućavaju njene planove.

Za vreme diplomatske posete Evropi uspeva nagovoriti oca na 'jednu noć slobode', bez nadzora, bez tajnih službi i telohranitelja. Ipak, zaštitnički nastrojeni otac ne može dopustiti takav luksuz pa menja svoju odluku. Ana ipak odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i beži od očeve svite. Upoznaje zgodnog britanca Bena u kojeg se, gotovo na prvi pogled zaljubljuje. Ana ne zna da je izabranik njenog srca takođe tajni agent koji radi za njenog oca.

Režija: Endi Kadif. Igraju: Mendi Mor, Metju Gudi, Mark Harmon...

ADRENALIN - Prva, 22.20

U njegovim venama je - otrov. U srcu - želja za osvetom. On je Čev Čelios, plaćeni ubica koji je upravo nameravao da promeni svoj način života kako bi više vremena provodio s devojkom Iv. Ipak, junak odlične akcije "Adrenalin" (2006) moraće da sačeka, jer su mu osvetoljubivi bivši poslodavci ubrizgali smrtonosnu supstancu "pekinški koktel", koji će mu zauvek zaustaviti srce ukoliko ne proizvodi adrenalin. I onda je Čev prinuđen da brzim kretanjem obezbeđuje rad srca kako bi preživeo, zaštitio devojku i osvetio se onima koji su hteli da ga ubiju. Baš kao i u slučaju (tri) "Transportera", Londonac Stetam (38) producente je zadovoljio i "Adrenalinom", koji je "doživeo" i nastavak.

Režija: Mark Neveldin i Brajan Tejlor. Igraju: Džejson Stetam, Ejmi Smart, Hose Pablo Kantiljo, Efren Ramirez, Dvajt Joukam...

DNEVNIK ZOMBIJA (Zombie Diaries) - Pink 2, 00.03

U ranom 21. Veku, širom sveta počeo se pojavljivati nepoznati virus. Virus reanimira mrtva ljudska tela. Sve veći broj reanimiranih mrtvih počnje napadati žive ljude i hraniti se ljudskim mesom. Preživelima se mora organizovati odbrana, jer uskoro će biti preplavljeni oživljenim mrtvacima, ali tu su veliki problem i njihove međusobne trzavice. Engleska izgleda ima najviše problema, jer se virus jako brzo širi, a ljudi su neorganizovani i nespremni na ono što im se sprema...."

Režija: Majkl Bartlet i Kevin Gejts. Igraju: Skot Ejnsli, Tobi Baumen i Viktorija Samer.

SAD JE DOBRO - RTS 1, 00.28

Dakota Fening i Džeremi Irvajn u drami o devojci koja umire od leukemije, i pravi spisak želja koje bi volela da ostvari pre nego što umre. Na vrhu tog spiska nalazi se želja da se zaljubi i izgubi nevinost.

Pošto joj je preostalo samo nekoliko meseci života, Tesa pravi spisak stvari koje će uraditi pre smrti. Traži nova iskustva, odlučna da što intenzivnije proživi svoj život. Zaljubljivanje u komšiju je veselije od svega ostalog. Nakon što su joj dijagnostikovali smrtonosnu bolest, ona pravi katalog svega onoga što bi jedan tinejdžer želeo da iskusi. Uz pomoć prijatelja, počinje da realizuje želje sa spiska...

Režija: Ol Parker. Igraju: Dakota Fening, Džeremi Irvajn, Džozef Altin...

POSEDNUĆE U KONEKTIKETU 2 - Pink, 02.00

Kada se Endi Vajrik preseli sa ženom Lisom i ćerkom Heidi u istorijsku kuću u Džordžiji, ubrzo otkriva da oni nisu jedini stanari te kuće. Pridružuje im se i Lisina vesela sestra Džojsi, i porodica se uskoro suočava sa jezivom misterijom rođenom iz poremećene požude... ukletom tajnom koja se uzdiže iz podzemlja i preti da uništi sve na svom putu.

Režija: Tom Elkins. Igraju: Ebigejl Spenser, Čad Majkl Marej i Kejti Sekhof...


Televizije zadržavaju pravo na izmenu programa. TV program se ažurira svakog jutra.

 
Program po danima

 • utorak, 1.09.
 • sreda, 2.09.
 • četvrtak, 3.09.
 • petak, 4.09.

Pregled

 • Filmovi
 • Sadržaj filmova
 • Serije
 • Sport
 • Dečji program
 • Crtani filmovi
 • Dokumentarni program
 • Muzički program
 • Kvizovi
 • Vesti

Domaći kanali

 • Arenasport 1
 • Arenasport 2
 • Arenasport 3
 • Arenasport 4
 • Art
 • B92
 • B92 info
 • Vojvodina 1
 • Vojvodina 2
 • Grand
 • Kanal D
 • Kopernikus
 • Metropolis
 • Most
 • N1
 • Nova.rs
 • Palma plus
 • Pink
 • Pink 2
 • Pink 3
 • Pink kids
 • Pink family
 • Prva
 • Prva plus
 • RTS 1
 • RTS 2
 • RTS 3
 • RTS satelit
 • Sinemanija
 • Skaj+
 • SOS
 • Sport klub 1
 • Sport klub 2
 • Sport klub 3
 • Studio B
 • Ultra
 • Hepi

Inostrani kanali

 • 1000
 • Animal Planet
 • Atlas
 • AXN
 • BN
 • Cartoon Network
 • Cinemax
 • Cinestar
 • Cinestar Action & Thriller
 • CNN
 • Discovery
 • Eurosport
 • Eurosport 2
 • Explorer
 • Fox
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • Fox Movies
 • MTV Adria
 • National Geographic
 • OBN
 • Republika Srpska
 • RTCG
 • TLC
 • Travel Channel
 • Sci-Fi
 • Universal Channel
 • VH1
 • HBO
 • HBO Comedy
 • History
 • HRT 1
 • HRT 2
Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2015. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.