Astro centar

Razgovarajte uživo sa najpoznatijim domaćim astrolozima!

Pozovite bilo kada broj:

0906 400 059

Cena poziva: 60,00 din za pola minuta razgovora iz fiksne ili MTS mreže.

Astro savet

Pitajte najbolje astrologe u zemlji!

Pošaljite SMS poruku na broj 1298 (za sve mreže):

K datum_rođenja vaše_pitanje

Stiže 3 do 5 poruka u odgovoru u roku od 24 sata. Cena: 183,60 din (MTS), 183,60 din (Telenor), 183,48 din (Vip)
Primer: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Dnevni lični horoskop

Pročitajte svoj lični horoskop za danas!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

HOR datum_rođenja vreme_rođenja mesto_rođenja

U odgovoru stiže do 5 poruka.
Cena: 123,60 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: HOR 12031982 1400 Beograd
(ako ste rođeni 12.03.1982. u 14:00 časova u Beogradu)

Numerološka analiza

Proverite koju ulogu imaju brojevi u vašem životu, kako da najbolje funkcionišete i kako da savladate probleme.

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

NUM datum_rođenja

Stižu 4 poruke u odgovoru. Cena: 123,60 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: NUM 15071985
(ako ste rođeni 15.07.1985)

Ljubavni kalkulator

Proverite koliko se slažete u ljubavi sa svojom simpatijom!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

LJUBAV vaše_ime_prezime simpatija_ime_prezime

Cena: 39,60 din (MTS), 39,60 din (Telenor), 39,48 din (Vip)
Primer: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS servisi

Astrološki i zabavni sadržaji direktno na Vašem mobilnom telefonu!

Kliknite ovde za pregled svih SMS servisa!

Nedeljni horoskop - od ponedeljka do nedelje

Vodič kroz zvezde

 Dnevni horoskop  |  Nedeljni horoskop  |  Bioritam  |  Astrologija  |  Ljubav  |  Tarot 
 Servisi:  Astro centar  |  Astro savet  |  Numerologija  |  Dnevni  |  Erotski  |  Ljubavni kalk.  


Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Nije dovoljno nešto poželeti, treba biti uporan i to ostvariti. Narednih dana posedujete najpozitivnije karakteristike znaka. Valjda ćete ih iskoristiti.

Posao: Uočavate problem, fokusirajući svu svoju umešnost na to da ga bar ublažite, ako već ne možete da ga otklonite. Vredno radite, što će uroditi plodom.
Zdravlje: Pod uslovom da vam neko stane na žulj, moguće je preskakanje srca. U protivnom, zdravi ste kao dren.
Ljubav: Šarmom, sanjalačkim pogledima i tajanstvenim osmehom naprosto izluđujete jednog Lava. Biće svega u neograničenim količinama, strasti najviše.
Savet: Poželjno je sebi zadati što više obaveza, jer ste ušli u povoljan period kad sve teče glatko. Biće vremena i za hobi i društvene manifestacije.
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Nalazite se na kraju jednog ne baš prijatnog, ali ni lošeg, životnog perioda. Ne znate u kom smeru treba krenuti. Ta nedoumica vas opterećuje.

Posao: Posao je krenuo dobro, o čemu svedoči konkretna finansijska podrška. Nemojte se uspavati, već ovo stanje shvatite kao prolazno.
Zdravlje: Bolovi u stomaku posledica su enormnih količina hrane, slatkiša posebno. Problem samo nakratko rešavaju koka-kola i kokice.
Ljubav: Blizanac ili Devica postaće vaša simpatija narednih dana. Radi se o osobi koja je pametna i emotivna. Možda je pomalo sitničava, ali niko nije idealan.
Savet: Razmišljajte o postupcima, jer vas neznanje ne opravdava od odgovornosti. Okrenuti ste materijalnim stvarima. Pojačajte duhovnu komponentu.
Blizanci
Blizanci
21.05 - 20.06
Konstantno ste u nekoj vrsti afekta, bilo da se radi o besu, svadljivosti ili impulsivnosti. Ako primetite da stvari idu pogrešnim putem, ne nervirajte se.

Posao: Mnogo radite, a rezultati nisu uočljivi. Naredna sedmica povoljna je za pisanje, učenje i sve poslove koji zahtevaju kombinatoriku - šah na primer.
Zdravlje: Mogu se, ali i ne moraju, ispoljiti tegobe. Način ishrane bitan je narednih dana za zdravlje. Ako je on harmoničan, neće biti problema.
Ljubav: Na emotivni život slabo možete da utičete. Odluke i raščišćavanja zavise od partnera.
Savet: Bavljenje sportom u kombinaciji sa meditacijom daje zapanjujuće rezultate. Samo ako aktivno radite na sebi, dobro funkcionišete.
Rak
Rak
21.06 - 20.07
Vladate situacijom. Iako se događaji ne odvijaju onako kako ste zamislili, pretvarate se u pasivnog posmatrača i mirno čekate svojih pet minuta.

Posao: Tek krajem meseca nadajte se napretku. To što ste realista, ovoga puta se i te kako isplatilo, jer ste dobili na vremenu i izbegli nerviranja.
Zdravlje: Problemi sa gornjim delom stomaka ili plućima posledica su virusne infekcije. Ne dozvolite da bolest uzme maha. Pravac lekaru!
Ljubav: Prija vam kućna atmosfera; još kad bi tu mogao da se nađe i pripadnik vašeg znaka. Dva Raka, to je čista poezija. Obradujte voljeno biće nečim slatkim.
Savet: Oko vas je pravi haos u kom se, za divno čudo, odlično snalazite. Jedan od razloga jeste i to što verujete planetama. One vas teraju na oprez.
Lav
Lav
21.07 - 21.08
Završavate poslove koji su bili u zastoju. Period u kom ste mogao bi se okarakterisati kao težak rad, ali i osnova budućeg uspeha.

Posao: Nikako se ne mirite sa činjenicom da su stvari oko vas haotične. Želite da napravite red. Uspećete, ali uz timsku saradnju.
Zdravlje: Problemi sa zubima, kostima, prelomi i razne nezgode mogu da se dese, ali ih opreznim ponašanjem možete izbeći.
Ljubav: Po glavi vam se motaju misli vezane za veliku ljubav. Poželećete da je sretnete. Ne pomišljajte na to, jer ste odavno zaboravljeni.
Savet: Ogromnu količinu energije iskoristite pametno - za obavljanje poslova. Ne radite više stvari istovremeno, kako se ne biste povredili.
Devica
Devica
22.08 - 22.09
Ukoliko doživite stresnu situaciju, odgovor potražite u lošim planetarnim aspektima. Tešite se, jer će se sve munjevitom brzinom ispraviti.

Posao: Svađe sa pretpostavljenima, izloženost intrigama i finansijski slom mogući su, ali ne i neizbežni. Ne predimenzionirajte problem.
Zdravlje: Ne tako loše. Infekcije, upale, problemi sa krvotokom i mnoštvo drugih stvari može vam narednih dana poremetiti život, pa je poželjno smanjiti aktivnosti.
Ljubav: Ovan ili Bik opčinjeni su vašim čarima. Ne savetuje se ništa osim kratkog flerta, jer planetrani uticaji nagoveštavaju svađe i razočaranja.
Savet: Strpite se još nekoliko dana, mirno završite započete poslove i sačekajte da se planetarna situacija sredi. Bićete kao novi.
Vaga
Vaga
23.09 - 22.10
U narednom periodu intuicija je naglašena, pa eto odgovora na neka spontana rešenja. Ona bi u mnogo čemu trebalo da popravi nered u vašem okruženju.

Posao: Prija vam timski rad, ali, nažalost, spoljašnje okolnosti utiču na to da se on ne odvija željenim tokom. Lako možete biti upleteni u loše poslovne poteze.
Zdravlje: Nervni sistem je nadražen, površnost utiče na povrede. Uz dozu opreza, sve će biti u redu.
Ljubav: Veza sa Blizancem ili Devicom trenutno je u krizi, jer se neko meša u vaš život. Da li su to roditelji ili prijatelji? Jasno im stavljate do znanja gde je kome mesto.
Savet: Uočavate tuđe mane, a niste ni svesni svojih. Morate se preispitati i krenuti sa velikim spremanjem ispred vlastitog praga.
Skorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Većina Škorpija je neurotična, pa nije u stanju da na vreme uoči lepa događanja. Upravo ste u žiži fantastičnih zbivanja; ne kukajte, već u njima uživajte.

Posao: Poslovi se odvijaju bez problema. Moguć je sukob sa zakonom. Pošto ste učinili sve da vam ništa ne može nauditi, budite bez brige.
Zdravlje: Zubobolja bi mogla da vam pokvari raspoloženje narednih dana. Ništa zabrinjavajuće.
Ljubav: Očekujte strasnu vezu sa ozbiljnim praktičnim Jarcem. Šta se njemu kod vas dopalo, kad ste mu sušta suprotnost? Fenomenalno funkcionišete.
Savet: Smireno sačekajte pravi momenat da kažete istinu u lice. Biće iznenađenja na pretek, ali onaj ko se poslednji smeje, smeje se najslađe.
Strelac
Strelac
23.11 - 20.12
Dobar period se nastavlja. Ukoliko budete pametni, manje pričali a više radili, napravićete čuda.

Posao: Unapređenje praćeno više moralnom nego materijalnom satisfakcijom. Prija vam saznanje da to što radite radite na najbolji mogući način. Novac kasni.
Zdravlje: Pod uslovom da izađete na kraj sa viškom energije i gomilom interesovanja, biće sve u redu. U protivnom, psihički problemi.
Ljubav: Idealna kombinacija u narednom periodu jeste Lav. Zato, ukoliko vam se ukaže prilika da se družite sa Lavovima, nemojte je propustiti.
Savet: Bavljenje fizičkim aktivnostima preporučljivo je u narednom periodu. Ne preterujte sa izležavanjem.
Jarac
Jarac
21.12 - 19.01
Raspoloženje je krajnje nestabilno. Umesto da se bacite na konkretne stvari, opterećujete se nekorisnim idejama i besmislicama.

Posao: Novca ni na vidiku, ali zato poslovi izviru. Razmišljate u stilu koliko para toliko muzike. Svega će doći na svoje mesto!
Zdravlje: Problemi sa žučnom kesom ili jetrom samo su prolazne prirode. Pravi je momenat da posvetite više pažnje zdravlju.
Ljubav: Pošto ste rekli partneru sve što mislite, samo ste ga zaintrigirali. On rešava da krene u napad i zadobije poverenje. Strelac je u igri.
Savet: Budite direktniji kada je reč o vlastitim potrebama. Ako ne možete lepim, onda vičite. Loše raspoloženje je dokaz da u nečemu grešite.
Vodolija
Vodolija
20.01 - 18.02
Iako ne želite da budete mučenik, vi to stvarno jeste. Pitanje je koliko ste svesni ove činjenice? Dokle ćete o sebi da stvarate lažnu predstavu?

Posao: Nezadovoljni ste poslom, međuljudskim odnosima, zaradom. Kad bolje razmislite, jedini spas je odmor. U međuvremenu će se mnogo toga raščistiti.
Zdravlje: Problemi sa mokraćnim putevima, ginekološki problemi ili problemi vezani za žlezde sa unutrašnjim lučenjem. Uspevate da se sa njima izborite.
Ljubav: Loše raspoloženje potiskujete u zagrljaju Vage, Bika ili Škorpije. Biće ludo i nezaboravno. Ostavljate fenomenalan utisak.
Savet: Pokušajte da oslušnete stvarne fizičke mogućnosti, da se shodno tome i ponašajte. Precenjivanje može biti kontraproduktivno.
Ribe
Ribe
19.02 - 20.03
Iako je situacija kritična, vladate sobom. Povratili ste mir i ne želite ni po koju cenu da ga izgubite. Dokle će to da vas drži?

Posao: Sve poslove obavljate korektno. Ne želite da se u njih previše unosite, jer to utiče na lepotu. Ali budete dodatno stimulisani, daćete sve od sebe.
Zdravlje: Nastupilo je poboljšanje. Imate osećaj da je kriza za vama, da ste ušli u period oporavka. Dobro se osećate.
Ljubav: Sa Vagom ili Jarcem fantastično se slažete. Trudite se da više vremena provodite u njihovom društvu. Raka izbegavajte, jer je spreman da vas izneveri.
Savet: Čuvajte se povreda, posebno u saobraćaju. Ukoliko vam neko ponudi nešto primamljivo, ne oklevajte.
Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2015. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.