Astro centar

Razgovarajte uživo sa najpoznatijim domaćim astrolozima!

Pozovite bilo kada broj:

0906 202 059

Cena poziva: 42,00 din za pola minuta razgovora iz fiksne ili MTS mreže.

Astro savet

Pitajte najbolje astrologe u zemlji!

Pošaljite SMS poruku na broj 1298 (za sve mreže):

K datum_rođenja vaše_pitanje

Stiže 3 do 5 poruka u odgovoru u roku od 24 sata. Cena: 182,64 din (MTS), 183,60 din (Telenor), 183,48 din (Vip)
Primer: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Dnevni lični horoskop

Pročitajte svoj lični horoskop za danas!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

HOR datum_rođenja vreme_rođenja mesto_rođenja

U odgovoru stiže do 5 poruka.
Cena: 122,64 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: HOR 12031982 1400 Beograd
(ako ste rođeni 12.03.1982. u 14:00 časova u Beogradu)

Numerološka analiza

Proverite koju ulogu imaju brojevi u vašem životu, kako da najbolje funkcionišete i kako da savladate probleme.

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

NUM datum_rođenja

Stižu 4 poruke u odgovoru. Cena: 122,64 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: NUM 15071985
(ako ste rođeni 15.07.1985)

Ljubavni kalkulator

Proverite koliko se slažete u ljubavi sa svojom simpatijom!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

LJUBAV vaše_ime_prezime simpatija_ime_prezime

Cena: 38,64 din (MTS), 39,60 din (Telenor), 39,48 din (Vip)
Primer: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS servisi

Astrološki i zabavni sadržaji direktno na Vašem mobilnom telefonu!

Kliknite ovde za pregled svih SMS servisa!

Nedeljni horoskop - od ponedeljka do nedelje

Vodič kroz zvezde

 Dnevni horoskop  |  Nedeljni horoskop  |  Bioritam  |  Astrologija  |  Ljubav  |  Tarot 
 Servisi:  Astro centar  |  Astro savet  |  Numerologija  |  Dnevni  |  Erotski  |  Ljubavni kalk.  


Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Bićete u situaciji da nešto proslavljate. Čitava nedelja prolazi u znaku radosne novosti koja nagoveštava pozitivan ishod važnog događaja.

Posao: Na sebe preuzimate odgovornost, krećete u akciju. Radite shodno svojoj prirodi, žustro i odlučno. Okupirani ste političkim problemima.
Zdravlje: Moguće su povrede glave i problemi sa sinusima. Izbegavajte promaju i nepromišljene postupke.
Ljubav: Strasna veza doživljava kulminaciju. Od partnera umnogome zavisi ostvarivanje nekih vaših poslovnih zamisli.
Savet: Šta posavetovati osobi rođenoj u vašem znaku? Odgovor je: strpljenje i toleranciju. Obuzdavajte se!
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Pred vama je naporna radna sedmica, ali zasad bez vidljivih pomaka. Pošto volite opipljive dokaze za ono čime se bavite, bićete pomalo nezadovoljni.

Posao: Potrebno je biti organizovan, ukoliko želite da isplivate iz problema i utičete na to da poslovna situcija bude bolja.
Zdravlje: Pošto ste pred sebe postavili mnoštvo obaveza na koje teško možete da odgovorite, to se odražava i na vaše fizičko zdravlje. Slaba tačka su pluća.
Ljubav: Učvršćujte vezu. Malo tolerancije prema partneru ne bi bilo na odmet. Saznanje da ste voljeni svakome prija.
Savet: Pokušajte da nerviranje svedete na razumnu meru. Napravite selekciju u svemu, posebno kad su poslovne obaveze u pitanju.
Blizanci
Blizanci
21.05 - 20.06
Donosite odluku koja utiče na dalji pravac životnih tokova. Unutrašnja harmonija je nešto što daje poseban šarm. Sačuvajte je.

Posao: Nov poslovni projekat je na vidiku. Digli ste ruke od svega, posebno ako se bavite privatnim biznisom. Pomoć stiže iznenada.
Zdravlje: Oporavljate se od stresova kojih je bilo previše. Shvatate da ste se uzalud nervirali. Na stvari gledate blagonaklono. U fazi ste oporavka.
Ljubav: Svađa sa partnerom je normalna stvar, jer je veza već odavno postala monotona. Tešite se, jer ovog puta niste vi krivi. Partner izmiče kontroli.
Savet: Pošto ste u znaku novog posla i važne odluke, savetuje se izbegavanje površnosti. Razradite sve do detalja.
Rak
Rak
21.06 - 20.07
Romantični događaji mogu da naruše svakodnevnu monotoniju. Prepuštate se željama. Bićete u situaciji da emotivno reagujete.

Posao: Ono što vam u narednom periodu dobro ide naruku jeste mudrost. Povlačite ispravne poteze kad je u pitanju posao. Sa minimumom napora ostvarujete korist.
Zdravlje: Mogući su problemi usled preterivanja. Na udaru su žlezde sa unutrašnjim lučenjem, a tu su i problemi sa gojaznošću.
Ljubav: Nova veza neočekivano ulazi u vaš život. Mnogi Rakovi su upravo ovih dana u fazi velike zaljubljenosti. Puno emocija i nežnosti.
Savet: Ponašajte se spontano, jer je situacija pod kontrolom. Nema nikakvih razloga za paniku, bar kada je posredi zdravlje.
Lav
Lav
21.07 - 21.08
Nešto morate da žrtvujete. Bićete u situaciji da vam jedno kajanje ne gine. Pa kad je već tako, onda se ne vredi uzalud nervirati.

Posao: Uplovili ste u mirnije vode. Posao se odvija po ustaljenom šablonu, pa se ne opterećujte.
Zdravlje: Nalazite se u fazi oporavka. Svoj život bolje analizirajte. Razmislite o narednim potezima, kako biste bili zdraviji i srećniji.
Ljubav: Ljubav, vaša glavna pokretačka snaga, čini da se dobro osećate. Uspostavljate unutrašnju ravnotežu. To je ono pravo!
Savet: Hvatate se u koštac sa svojim glavnim neprijateljem - sujetom. Ona može da pokvari mnoge stvari i vrati vas unazad. To nipošto ne dozvolite!
Devica
Devica
22.08 - 22.09
Morate da krenete u odlučnu akciju. Odgovorni ste za svoju sudbinu, ali i za sudbinu mnogih. Zato postupajte oprezno!

Posao: Posao je krenuo nizbrdo, što vas dodatno brine. Neke greške ste počinili a da niste ni bili svesni, pa sada morate da ispaštate.
Zdravlje: Mogućnost pojave problema sa urinarnim traktom ili ginekološke smetnje. Još uvek nije kasno da nešto preduzmete kako biste sanirali stanje.
Ljubav: Nastupa zatišje. Partneru nemate šta da prebacite, što ne znači da ste zadovoljni emotivnom situacijom. Pripremite se za otvoren razgovor.
Savet: U nastupajućoj nedelji očekuje vas puno događaja koji iziskuju zdrav razum i pravilan pristup. Poželjno je biti pribran i izbegavati svađe.
Vaga
Vaga
23.09 - 22.10
Teško funkcionišete u totalnom poslovnom haosu kojim ste okruženi. Pošto sa naporom odgovarate na postavljene zahteve, mogući su zdravstveni problemi.

Posao: U posao unosite previše emocija. U situaciji ste kad vam se ništa ne radi. Želja za poslom nastupa neočekivano, ali okolnosti ne dozvoljavaju izvršenje.
Zdravlje: Nije sjajno. Problemi nastupaju zbog prevelikih ambicija i emotivnosti. Malaksalost je posledica vremenskih oscilacija.
Ljubav: Ove nedelje svetla tačka vašeg života je ljubav. Očekuje vas puno lepih i nezaboravnih trenutaka sa voljenom osobom ili simpatijom.
Savet: Morate biti svesni najpre svojih slabosti, pa tek onda analizirati druge. Iz trenutne poslovne krize možete izaći samo uz napor.
Skorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Ulazite u nov, daleko povoljniji životni period. Ova sedmica biće u znaku prijatnih događaja i početaka.

Posao: Veoma ste zadovoljni ostvarenim rezultatima, posebno materijalnom satisfakcijom, koju dobijate od pretpostavljenih. Očekuje vas slavlje.
Zdravlje: Budite oprezni kad je konzumiranje pića ili cigareta u pitanju, pošto možete imati problema. Više vremena provodite na svežem vazduhu, jer su vam pluća ugrožena.
Ljubav: Novi počeci ili uspostavljanje veze na sasvim novim osnovama. Shvatate da odnos sa partnerom zahteva promene. Nije vam lako, ali ćete ipak to učiniti.
Savet: Ne budite nestrpljivi i neurotični, onako kako samo vi to umete. Nemate razloga za zabrinutost. Opustite se i prepustite zasluženom odmoru. Srećno!
Strelac
Strelac
23.11 - 20.12
Funkcionišete mudro i velikodušno. Bićete u situaciji da se bavite filozofskim problemima i da povlačite mudre poteze.

Posao: Ove nedelje vas očekuje puno posla, ali ćete ga, pošto je energija pojačana, uspešno obaviti. Finansijka situacija se popravlja.
Zdravlje: Moguće su reumatske tegobe ili lomovi kostiju. Budite oprezni, ukoliko želite da izbegnete opasnost.
Ljubav: Uživate u zagrljaju voljene osobe. Puno lepih trenutaka učiniće vreme pred vama nezaboravnim. Partnera više privlačite ako manje pričate.
Savet: Pošto ste uspeli da nađete način kako da najbolje funkcionišete, savet vam nije potreban. Potrudite se da to stanje duže potraje.
Jarac
Jarac
21.12 - 19.01
Uplovili ste u mirnije vode. Stvari se odvijaju rutinski, što i nije tako loše. Problem može nastupiti ako ovo stanje duže potraje. Biće vam dosadno.

Posao: Fantastičan period, posebno ako se bavite komunikacijama ili radite sa papirima. Ostvarićete mnogo više od zamišljenog. Izuzetno povoljna sedmica.
Zdravlje: Puni ste energije i u svom ste elemetu. Poželjno je bavljenje sportom i što više kretanja, ukoliko želite da ovo stanje sačuvate.
Ljubav: Prema partneru osećate fizičku privlačnost. Stoga sledi bogat seksualni život, pod uslovom da pokušate da se izborite sa stidljivošću.
Savet: Uživajte u svakom trenutku. Ne razmišljajte o onom što će biti i ne strahujte unapred. Tako prijatna sedmica vam se retko dešava. Maksimalno je iskoristite.
Vodolija
Vodolija
20.01 - 18.02
Iako nemate razloga za depresivno stanje, osećate se bezvoljno. Nedostaje vam stimulans sa strane, kako biste se pokrenuli iz mrtvila u kom ste se svesno ili nesvesno našli.

Posao: Moguć je susret sa javnošću i uspeh, posebno ako se bavite javnim radom. Ostvarujete zavidne rezultate. Na skupu u prijatnoj atmosferi nešto slavite.
Zdravlje: Stomačne tegobe posledica su nekontrolisane ishrane. Morate biti umereniji kad su jelo i piće u pitanju. Depresija.
Ljubav: Mudro ćete uspeti da sedite na više stolica u isto vreme, a da to niko ne primeti. Iako mislite da varate druge, sami sebe zavaravate.
Savet: Hitno rešite emotivni nesporazum koji vas već duže vreme tišti. Možda vam stanje neizvesnosti više odgovara? Mislite da ste na taj način slobodniji.
Ribe
Ribe
19.02 - 20.03
Emocije su dovedene do usijanja. Mnogim pripadnicima ovog hipersenzibilnog znaka dešavaće se stvari zbog kojih neće moći da ostanu ravnodušni.

Posao: Šta god da uradite, imate osećaj da grešite. Morate zbog nečega da se žrtvujete, a to nikako ne želite. Malo ste sebični, bar kad je posao u pitanju. Nerealni ste.
Zdravlje: Ako ste bili bolesni, sanirate probleme i ulazite u bolji period. Možda neke od problema stvarate i sami ili su plod uobrazilje? Sve potiče iz glave.
Ljubav: Uživate u toploj porodičnoj atmosferi. Nastojite da izbegnete izlaske, a da više vremena provedete u kući sa voljenom osobom i gostima.
Savet: Morate jasno sagledati situaciju u kojoj se nalazite. Pokušajte da maksimalno profitirate i da se ne nervirate, iako je to teško učiniti.
Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2014. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.