Astro centar

Razgovarajte uživo sa najpoznatijim domaćim astrolozima!

Pozovite bilo kada broj:

0906 202 059

Cena poziva: 42,00 din za pola minuta razgovora iz fiksne ili MTS mreže.

Astro savet

Pitajte najbolje astrologe u zemlji!

Pošaljite SMS poruku na broj 1298 (za sve mreže):

K datum_rođenja vaše_pitanje

Stiže 3 do 5 poruka u odgovoru u roku od 24 sata. Cena: 182,64 din (MTS), 183,60 din (Telenor), 183,48 din (Vip)
Primer: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Dnevni lični horoskop

Pročitajte svoj lični horoskop za danas!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

HOR datum_rođenja vreme_rođenja mesto_rođenja

U odgovoru stiže do 5 poruka.
Cena: 122,64 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: HOR 12031982 1400 Beograd
(ako ste rođeni 12.03.1982. u 14:00 časova u Beogradu)

Numerološka analiza

Proverite koju ulogu imaju brojevi u vašem životu, kako da najbolje funkcionišete i kako da savladate probleme.

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

NUM datum_rođenja

Stižu 4 poruke u odgovoru. Cena: 122,64 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: NUM 15071985
(ako ste rođeni 15.07.1985)

Ljubavni kalkulator

Proverite koliko se slažete u ljubavi sa svojom simpatijom!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

LJUBAV vaše_ime_prezime simpatija_ime_prezime

Cena: 38,64 din (MTS), 39,60 din (Telenor), 39,48 din (Vip)
Primer: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS servisi

Astrološki i zabavni sadržaji direktno na Vašem mobilnom telefonu!

Kliknite ovde za pregled svih SMS servisa!

Nedeljni horoskop - od ponedeljka do nedelje

Vodič kroz zvezde

 Dnevni horoskop  |  Nedeljni horoskop  |  Bioritam  |  Astrologija  |  Ljubav  |  Tarot 
 Servisi:  Astro centar  |  Astro savet  |  Numerologija  |  Dnevni  |  Erotski  |  Ljubavni kalk.  


Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud. Moralna satisfakcija prija, a tek novčana...

Posao: Mnogi Ovnovi se u toku ove nedelje spremaju za put. Ukoliko taj put ne realizujete, kontaktiraćete sa inostranstvom. Komunikativan i uspešan period.
Zdravlje: Nervni sistem je napregnut, pa su poželjni opuštanje i odmor. Problemi sa sluhom i grlom prolaznog su karaktera. Ne paničite!
Ljubav: U večitoj trci za poslom, zanemarujete voljenu osobu, pa je emotivni život prilično prazan. Možda vas partner ne stimuliše dovoljno? Nešto tu ne štima.
Savet: Morate više vremena posvetiti sebi i odmoru. Ako nastavite ovim tempom, premorićete se.
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda. Biće svega po malo. Nije loša situacija ni na planu finansija.

Posao: Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.
Zdravlje: Nervoza, stres, strahovi i osećaj da vreme uludo traćite - loše se odražavaju na zdravlje. Ukoliko se urazumite, izbeći ćete probleme sa srcem.
Ljubav: Seksualna energija je jaka. Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Puno lepih trenutaka i radosti.
Savet: Budite što je moguće više opušteni u vezi sa predstojećim događajima. Na njih ćete slabo moći da utičete. Uzalud se opterećujete, što samo utiče na lepotu.
Blizanci
Blizanci
21.05 - 20.06
Kako biste se izvukli iz krize na najbolji mogući način, poželjno je biti diplomatičan. Sve u znaku kompromisa i završetaka. Sa nekim ili nečim morate da se mirite.

Posao: Više vremena posvećujete hobiju nego stalnom poslu. Shvatate da vam je on dosadio, jer se ništa epohalno ne dešava. Blizanci vole promene.
Zdravlje: Problemi su posledica preterivanja u hrani i piću. Da li ste možda razmišljali o novom načinu ishrane? Eto promene!
Ljubav: Sa stalnim partnerom postoji konstantno rivalstvo uz verbalna prepucavanja. Ali spontana avantura vreba u potaji... Ne odbijate takav izazov.
Savet: Morate trenutnu situaciju sagledati realno. Dobijate ono što ste zaslužili. Ukoliko ste time nezadovoljni, zapitajte se u čemu grešite?
Rak
Rak
21.06 - 20.07
Divno se osećate, fantastično izgledate. Vaša prelepa pojava zrači šarmom i optimizmom, i to zahvaljujući blagonaklonim planetarnim uticajima.

Posao: Saradnici nastoje da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im ne polazi za rukom. Dovoljno ste harmonični i jaki, tako da ignorišete zlonamerne osobe.
Zdravlje: Relativno se dobro osećate. Pokušajte da zadržite ovaj stil razmišljanja i ponašanja, pa ćete biti ne samo zdraviji nego i srećniji.
Ljubav: Na slavlju ili sedeljci upoznajete interesantnu osobu, čak se i zaljubljujete. Ova sedmica je u znaku romantične ljubavi ili maštanja o njoj.
Savet: Uživajte dok možete i ne opterećujte se besmislicama. Izazova će biti na pretek, ali se na njih ne obazirite.
Lav
Lav
21.07 - 21.08
Trenutno ste u minus fazi. Nedostaje vam snaga, pa razmišljate o tome da od nečega odustanete. Saznanje o tome da ste odgovorni za sebe i druge zaista je bolno.

Posao: Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite.
Zdravlje: Malaksalost je posledica nerviranja i loših planetarnih uticaja. Pokušajte da vitaminskom terapijom prevaziđete problem.
Ljubav: Srećniji pripadnici znaka uživaju u zagrljaju voljene osobe. Oni drugi maštaju o tome. Glavna pokretačka snaga je ljubav.
Savet: Samo strpljivim i istrajnim potezima izlazite iz krize. Ukoliko ne blistate na sebi svojstven način, shvatite da krivica leži u akumuliranom stresu.
Devica
Devica
22.08 - 22.09
U fazi ste ekspanzije kreativnih moći. Pošto ste preplavljeni emocijama, možda bi okrenutost poeziji ili čak pisanje pesama bilo pravi izazov.

Posao: Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete. Kolege vas izluđuju.
Zdravlje: Problemi sa kičmom ili srcem. Ukoliko idete na put, moguće su povrede. Budite oprezni, ne nervirajte se.
Ljubav: Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa.
Savet: Nisu svi perfekcionisti. Ne razmišljaju svi na vama svojstven način. Prihvatite ljude onakve kakvi jesu. Samo mudrošću isplivavate iz krize.
Vaga
Vaga
23.09 - 22.10
U konfliktu ste sa samim sobom. Imate problema, ali ne znate kako da se sa njima izborite. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u Vašem znaku.

Posao: Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.
Zdravlje: Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Dalje od slatkiša i jake hrane. Bićete i zdraviji i lepši.
Ljubav: Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.
Savet: Niko ne ume tako da preceni sebe i sopstvene kvalitete kao što to umeju Vage. Ne dozvolite sebi luksuz da uletite u tu zamku.
Skorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Sjajno izgledate i isto tako se osećate. Prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još srećnijim i zadovoljnijim. Ludo i nezaboravno!

Posao: Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!
Zdravlje: Zaljubljen čovek je srećan i zdrav. Nemate vremena da se opterećujete staračkim problemima. Zubi i kosti trenutno su slaba tačka organizma.
Ljubav: Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Rešavate da zarad njega investirate u budućnost. Ukoliko ste slobodni, oprezno! Brak je na pomolu.
Savet: Budite velikodušniji prema neprijateljima. Oni su vas stimulisali da se dokažete i budete bolji.
Strelac
Strelac
23.11 - 20.12
Uživate u lepim i luksuznim stvarima. Vaša snobovska priroda trenutno je u elementu. Još ako vam materijalne okolnosti dozvoljavaju da sebi štošta priuštite, biće fantastično!

Posao: Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.
Zdravlje: Zdravlje je relativno dobro, ako se izuzmu problemi vezani za kilažu. Holesterol i lipidi, a možda i trigliceridi, predstavljaju cenu hedonističkog načina života.
Ljubav: Strah od ljubavi zapravo je strah od promena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu.
Savet: Krenite u akciju bez straha od promašaja. Strelac uvek gađa u centar, pa stoga ne oklevajte.
Jarac
Jarac
21.12 - 19.01
Ukoliko ste shvatili da lepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Ukoliko niste, šta da se radi? Valjda ćete se i vi opametiti.

Posao: Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.
Zdravlje: Nastupilo je poboljšanje. Lakši hormonski debalans je prolaznog karaktera. Seks je pravi način da uspostavite ravnotežu.
Ljubav: Puno lepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe ono barem u kreativnom radu. Pošto ste praktični, pokušaćete da ove dve stvari objedinite.
Savet: Život je lep, te stoga treba maksimalno uživati u svakom trenutku. Ukoliko želite da do nečega dođete, budite direktniji i određeniji.
Vodolija
Vodolija
20.01 - 18.02
U svom ste elementu; dakle, što luđe to bolje. Branite se od negativnih uticaja. Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh.

Posao: Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa glavnim neprijateljem - sujetom - ukoliko želite da uspeh bude kompletan.
Zdravlje: Kašika vam može doći glave. Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu, pa ne budite neurotični s tim u vezi.
Ljubav: Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više "radite", jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite.
Savet: Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti, jer ste preterali. Teško vam je da budete i spontani i ozbiljni u isto vreme.
Ribe
Ribe
19.02 - 20.03
Nalazite se pred mnoštvom značajnih promena. Ne dozvolite sebi luksuz da "uprskate stvar". Samo direktna akcija vodi ka uspehu.

Posao: Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.
Zdravlje: Problemi sa kukovima, žučnom kesom, išijasom, reumatizmom. Sijaset nevolja prevencijom možete makar ublažiti, ako ne sprečiti.
Ljubav: Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama.
Savet: Što više šetnje i manje zadržavanja u zatvorenom i zagušljivom prostoru. Počnite da razmišljate o sportu.
Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2014. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.