Astro centar

Razgovarajte uživo sa najpoznatijim domaćim astrolozima!

Pozovite bilo kada broj:

0906 202 059

Cena poziva: 42,00 din za pola minuta razgovora iz fiksne ili MTS mreže.

Astro savet

Pitajte najbolje astrologe u zemlji!

Pošaljite SMS poruku na broj 1298 (za sve mreže):

K datum_rođenja vaše_pitanje

Stiže 3 do 5 poruka u odgovoru u roku od 24 sata. Cena: 182,64 din (MTS), 183,60 din (Telenor), 183,48 din (Vip)
Primer: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Dnevni lični horoskop

Pročitajte svoj lični horoskop za danas!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

HOR datum_rođenja vreme_rođenja mesto_rođenja

U odgovoru stiže do 5 poruka.
Cena: 122,64 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: HOR 12031982 1400 Beograd
(ako ste rođeni 12.03.1982. u 14:00 časova u Beogradu)

Numerološka analiza

Proverite koju ulogu imaju brojevi u vašem životu, kako da najbolje funkcionišete i kako da savladate probleme.

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

NUM datum_rođenja

Stižu 4 poruke u odgovoru. Cena: 122,64 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: NUM 15071985
(ako ste rođeni 15.07.1985)

Ljubavni kalkulator

Proverite koliko se slažete u ljubavi sa svojom simpatijom!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

LJUBAV vaše_ime_prezime simpatija_ime_prezime

Cena: 38,64 din (MTS), 39,60 din (Telenor), 39,48 din (Vip)
Primer: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS servisi

Astrološki i zabavni sadržaji direktno na Vašem mobilnom telefonu!

Kliknite ovde za pregled svih SMS servisa!

Nedeljni horoskop - od ponedeljka do nedelje

Vodič kroz zvezde

 Dnevni horoskop  |  Nedeljni horoskop  |  Bioritam  |  Astrologija  |  Ljubav  |  Tarot 
 Servisi:  Astro centar  |  Astro savet  |  Numerologija  |  Dnevni  |  Erotski  |  Ljubavni kalk.  


Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Kao po običaju, ne oskudevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u delo, ne štedeći se ni najmanje. Možda preterujete?

Posao: U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Rešili ste da uprkos zastojima sprovedete u delo jedan projekat.
Zdravlje: Manji broj pripadnika znaka nalazi se pred izvesnom hirurškom intervencijom. Većina se divno oseća, čak mnogo bolje nego inače.
Ljubav: Koji je znak najšarmantniji? Pa Ovan, naravno. Umete kad hoćete da budete i te kako neodoljivi. Narednih dana spontano nekoga zavodite.
Savet: Ono što se uvek savetuje osobama rođenim u Vašem znaku jeste smirenost i izbegavanje brzopletih odluka. Sve stvari, hteli Vi to ili ne, dolaze na svoje mesto.
Bik
Bik
21.04 - 20.05
U harmoniji ste pre svega sa samim sobom. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Bikovi narednih dana donose mudre odluke.

Posao: Ovo je odličan period za polaganje ispita. U poslovima vezanim za komunikaciju ne prenagljujte.
Zdravlje: Poslovni rizik utiče na zdravlje. Morate pratiti ova dva segmenta koji su tesno povezani. Ukoliko poslovi teku glatko, i zdravlje će biti u redu.
Ljubav: Stalno Vam se mota po glavi konflikt u vezi sa voljenom osobom. Plašite se da se taj nesporazum ne ponovi. Nikako da se opustite. Planirate zajedničko putovanje.
Savet: Ukoliko niste dorasli situaciji, ne pravite se važni. Prave vrednosti će se kad-tad pokazati. Trenutno se valja učiti strpljenju.
Blizanci
Blizanci
21.05 - 20.06
Sve je u znaku para. Na momenat ćete biti okupirani materijalnim vrednostima do te mere da nećete primetiti suštinski problem.

Posao: Svi projekti su vezani za zaradu. Naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji.
Zdravlje: Spolja delujete i lepo i zdravo. Pokušajte da do duševnog mira dođete baveći se hobijem. Tek krajem idućeg meseca razmišljajte o generalnom "remontu".
Ljubav: Sa Bikovima i Rakovima mogući su obračuni. Ne prenagljujte sa davanjem izjava, jer se kasnije možete kajati. Prija Vam opuštena atmosfera.
Savet: Nepovoljni uticaj na mnoštvo stvari, počev od posla pa sve do zdravlja. Strpite se, pa će se situacija iskristalisati.
Rak
Rak
21.06 - 20.07
Imate osećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se "preforsirali", pa otuda negativan pristup tekućim problemima.

Posao: Važno je shvatiti da ste dali sve od sebe. Ako ne ide, u igru su upletene više sile.
Zdravlje: Nije najbolje. Hronične bolesti su zadesile mnoge Rakove ovog proleća.
Ljubav: Veza u kojoj ste veoma je nestabilna. Niste zadovoljni njome ne samo ovih dana već i dugi niz godina. Tešte se, uskoro nastupa i Vaših pet minuta.
Savet: Pokušajte da bolje organizujete vreme. Potreban Vam je odmor od svega, posebno od situacija koje deluju opterećujuće. Distancirajte se.
Lav
Lav
21.07 - 21.08
Na svaki trenutak gledate kao na slavlje. Uspeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Napokon uviđate sopstvene slabosti.

Posao: Teško Vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja Vas može zaustaviti. Narednih dana ste motivisani za posao.
Zdravlje: Pokušajte da uspostavite čvršći kontakt sa prirodom. Uživajte u njoj, jer ćete se bolje osećati i povratiti ono što ste izgubili - optimizam.
Ljubav: Za sve tražite garanciju, pa i za ljubav. Verovatno ste pomešali lončiće, pa pokušavate da se osigurate tamo gde niko nikada nije siguran.
Savet: Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Ne dozvolite lenosti da pobedi.
Devica
Devica
22.08 - 22.09
Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One Vas čine srećnim, omogućavaju Vam da normalno funkcionišete. Sve ostale eliminišete iz okruženja.

Posao: Mnogi projekti su u zastoju. Pošto umete da osluškujete događaje, osećate da treba biti strpljiv i sačekati povoljniji momenat.
Zdravlje: Ukoliko ste preterali sa konzumiranjem hrane i pića, krajnje je vreme da krenete sa dobrom dijetom. Mogući su i bolovi u nogama.
Ljubav: Ovih dana očekujte puno strasti, nežnosti, ali i suza. Biće pevanja, pucanja i plakanja. Veza je došla do usijanja.
Savet: Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što to situacija nalaže.
Vaga
Vaga
23.09 - 22.10
Započinje nova, svetlija faza u Vašem životu. Ova izjava deluje obavezujuće, ali je tačna. Na mnoge stvari stavljate tačku. Rešavate napokon da se menjate.

Posao: Prekretnica na planu posla. Neke Vage će ga promeniti ili dopuniti, a neke planiraju da odu u penziju. U svakom slučaju, promene su neminovne.
Zdravlje: Da li ste razmišljali o tome da se uzalud iscrpljujete i trošite ne samo fizičku već i psihičku energiju? Poželjna je ležernost.
Ljubav: U vezi ste prilično naivni. Ne razmišljate o tome da partner nije onakav kakav se predstavlja. Vage će morati da se suoče sa ovom činjenicom.
Savet: Izbegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da odradite. Nervni sistem je na udaru.
Skorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Udri brigu na veselje. Nešto slavite. Fantastično se osećate, jer delite sreću svoga okruženja. Prepuštate se užicima.

Posao: U poslove unosite ono čega imate u izobilju - intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne grešite nego postižete i izuzetne rezultate.
Zdravlje: Sklonost ka porocima (cigaretama, piću, slatkišima, seksu) je naglašena, što se odražava na zdravlje. Neophodno je čišćenje organizma od toksina.
Ljubav: Veza je u ekspanziji. Pošto je plodnost pojačana, imajte to na umu, kako ne bi došlo do neplaniranih događaja. Spremite se za puno strasti i nežnosti.
Savet: Obuzdajte potrošačku groznicu. Pokušajte da uštedite nešto za crne dane. Planirate putovanje, pa Vam je novac neophodan.
Strelac
Strelac
23.11 - 20.12
U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i učenja na tuđim greškama. Želite da izbegnete neugodnost.

Posao: Dobijate priznanje. Više bi Vam odgovaralo da ono bude materijalne prirode, jer ste "švorc", ali ćete zahvaljujući pohvali bar nahraniti sujetu. Nije loše!
Zdravlje: Moguće su sve bolesti, počev od žlezda do vena. Pošto situacija nije nimalo dramatična, možda se ni problemi neće ispoljiti.
Ljubav: Napokon ste shvatili da ne možete od partnera napraviti ono što nije i što ne može da bude. Zato menjajte sebe, pa će se i drugi promeniti.
Savet: Paradoksi su Vaša slabost. Pošto niste u stanju da optimistički gledate na situaciju, promenite ugao posmatranja. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.
Jarac
Jarac
21.12 - 19.01
Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova: što na um, to na drum. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu.

Posao: Saradnici Vas doživljavaju suviše direktno. Smeta im promena u Vašim stavovima. To je, uostalom, njihov problem, važno je da ste zadovoljni.
Zdravlje: Nerviraćete se, pa samim tim možete imati i zdravstvenih neugodnosti. Radi se o hroničnim problemima. Slaba tačka organizma je na meti.
Ljubav: Telefonski poziv i kraći put mogu obnoviti vezu. Promena prija, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak - nemate šta da izgubite.
Savet: Budite istrajni u onom što ste započeli. To umete, pa neka Vas mali neuspesi ne obeshrabre. Više verujte sebi.
Vodolija
Vodolija
20.01 - 18.02
Osećate se preporođeno. Hiperaktivni ste. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi domaćinstva spremaju prijatno iznenađenje.

Posao: Poslovi koje započinjete narednih dana, urodiće plodom tek krajem idućeg meseca. Naoružajte se strpljenjem.
Zdravlje: Nije tako loše. Problemi sa urinarnim traktom ili ginekološke smetnje mogu biti posledica bakterijske infekcije koja se lako leči.
Ljubav: Mnogi pripadnici ovog "luckastog" znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza. Seksualno zadovoljstvo je obostrano.
Savet: Ne budite sujetni i ne vodite raspustan život. Izbegavajte piće i slatkiše - oni su atak na Vaše krhko zdravlje.
Ribe
Ribe
19.02 - 20.03
Kao po običaju, sanjarite na javi. Pasivnost Vas dovodi u konfuzno stanje, kada procene mogu biti pogrešne, a greške evidentne.

Posao: Imate uspeha u svim poslovima koji su vezani za kretaivan rad. Mašta je od velike pomoći. Pokušavate da proširite obim delatnosti.
Zdravlje: Psihosomatske bolesti ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok. To je malo teže, jer stvari ne zavise samo od Vas. Tu su i zagađenje vazduha i ozonske rupe, na primer.
Ljubav: Niste zadovoljni partnerom. Maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Romani i filmovi su kompenzacija za neispunjenost, kao, uostalom, i sve vrste umetnosti.
Savet: Viši tipovi znaka uživaju u životnim blagodatima, dok se niži muče sa problemima na planu ličnosti.
Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2015. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.