Astro centar

Razgovarajte uživo sa najpoznatijim domaćim astrolozima!

Pozovite bilo kada broj:

0906 202 059

Cena poziva: 42,00 din za pola minuta razgovora iz fiksne ili MTS mreže.

Astro savet

Pitajte najbolje astrologe u zemlji!

Pošaljite SMS poruku na broj 1298 (za sve mreže):

K datum_rođenja vaše_pitanje

Stiže 3 do 5 poruka u odgovoru u roku od 24 sata. Cena: 182,64 din (MTS), 183,60 din (Telenor), 183,48 din (Vip)
Primer: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Dnevni lični horoskop

Pročitajte svoj lični horoskop za danas!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

HOR datum_rođenja vreme_rođenja mesto_rođenja

U odgovoru stiže do 5 poruka.
Cena: 122,64 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: HOR 12031982 1400 Beograd
(ako ste rođeni 12.03.1982. u 14:00 časova u Beogradu)

Numerološka analiza

Proverite koju ulogu imaju brojevi u vašem životu, kako da najbolje funkcionišete i kako da savladate probleme.

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

NUM datum_rođenja

Stižu 4 poruke u odgovoru. Cena: 122,64 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: NUM 15071985
(ako ste rođeni 15.07.1985)

Ljubavni kalkulator

Proverite koliko se slažete u ljubavi sa svojom simpatijom!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

LJUBAV vaše_ime_prezime simpatija_ime_prezime

Cena: 38,64 din (MTS), 39,60 din (Telenor), 39,48 din (Vip)
Primer: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS servisi

Astrološki i zabavni sadržaji direktno na Vašem mobilnom telefonu!

Kliknite ovde za pregled svih SMS servisa!

Nedeljni horoskop - od ponedeljka do nedelje

Vodič kroz zvezde

 Dnevni horoskop  |  Nedeljni horoskop  |  Bioritam  |  Astrologija  |  Ljubav  |  Tarot 
 Servisi:  Astro centar  |  Astro savet  |  Numerologija  |  Dnevni  |  Erotski  |  Ljubavni kalk.  


Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Poželjno je odmeravati reči i ćutati. Pošto je komunikacija jednostrana, ne pokušavajte da nekoga u nešto ubedite. Samo ćete se nervirati.

Posao: Nov posao mnogo obećava, pa ste s razlogom optimista. Povoljne okolnosti će ga ubrzati, tako da se morate ponašati shodno prilikama - zrelo i odmereno.
Zdravlje: Pošto započinjete mnoštvo stvari, a malo privodite kraju, nervirate se. Rezultati nisu vidljivi, bar kako zamišljate. Iscrpljeni ste.
Ljubav: Potreban je izvestan period da se stvari stišaju, pa da vidite šta ćete dalje. Donosite odluku o partneru. Lav vam u potpunosti odgovara.
Savet: Ušli ste u povoljan period, a da toga niste svesni. Pokušajte da se pravilno usmerite, da ne rasipate snagu na gluposti. Napravite selekciju.
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Od vas se narednih dana očekuju taktičnost, upornost i odmerenost. Ne idite glavom kroz zid, već se setite da postoje lakši načini da rešite problem.

Posao: Zahvaljujući životnoj snazi, donosite povoljnu odluku. Rešavate da proširite obim delatnosti stvarima koje će otkriti neke vaše nove talente.
Zdravlje: Uglavnom dobro. Pošto trenutno imate višak energije, trošite je nemilice. Samim tim, ona se obnavlja, a vi ste zadovoljni.
Ljubav: Nova ljubav ili nov pristup staroj. Vodolija će vas prijatno iznenaditi i nešto predložiti. Nemojte je potcenjivati, jer od te veze možete samo profitirati.
Savet: Opustite se i uživajte pod pozitivnim planetarnim uticajima. Kad bi uvek ovako išlo? Gde bi vam bio kraj?
Blizanci
Blizanci
21.05 - 20.06
Zahvaljujući kreativnim idejama i snazi, u kombinaciji sa mladalačkim šarmom, činite čuda. Sklonost ka čulnim užicima je naglašena. Prepuštate im se!

Posao: Ušli ste u povoljan poslovni period. Ove sedmice se možete nadati aktivnostima koje nude poboljšanje materijalnog stanja, ali i unapređenje.
Zdravlje: Družite se sa osobama koje vam prijaju. Zahvaljujući njima, osećate se sveže i zdravo. Kad bolje razmislite, i zdravlje ide iz glave.
Ljubav: Pošto ste u plus fazi, tako i funkcionišete. Na pređašnje greške partnera ne obraćate pažnju, jer imate pametnija posla. Nešto smerate.
Savet: Morate biti realniji u razmatranju budućih događaja ukoliko želite da iz njih izvučete maksimalnu korist. U protivnom ćete se osećati iznevereno.
Rak
Rak
21.06 - 20.07
Zadovoljni ste jer vam je napokon pošlo za rukom da ostvarite projekat koji zbog viših okolnosti kasni. Možda imate i drugih razloga za dobro raspoloženje?

Posao: Nemojte unositi previše emocija u posao kojim se bavite. Ni u čemu ne treba preterivati, jer ćete se razočarati.
Zdravlje: Kao i obično, preosetljivost vodi u depresiju i anksioznost. Pošto situacija zahteva dobro funkcionisanje, ne opterećujte se tuđim različitim mišljenjem.
Ljubav: Ukoliko budete aktivniji i više se družili, postoji mogućnost za novu ljubav. Neki Rakovi su sa partnerom u pravoj idili. Privlače ih Vage, Vodolije, ali i Blizanci.
Savet: Ako pokušate da gradite vezu na iskrenosti, pogrešićete. Odnos sa partnerom biće manje interesantan. Poželjna je mala doza lukavosti.
Lav
Lav
21.07 - 21.08
Prethodnih dana ste se do te mere preforsirali, pa ne možete da se naspavate. Planirate nove akcije, koje zahtevaju dodatnu snagu, u kojoj, nažalost, oskudevate.

Posao: Uspešni su samo oni Lavovi koji rade u zdravstvenim ustanovama ili drugim firmama zatvorenog tipa. Ostali pripadnici znaka moraju da se strpe.
Zdravlje: Niste svesni posledica koje hiperaktivnost može imati na vaše zdravlje. Posvetite više pažnje sebi.
Ljubav: Pošto ste nepopravljivi romantičar, sa previše emocija ulazite u vezu. Preterano zavisite od partnera, ili ih imate više? Ljubavnik/ca je osveženje.
Savet: Ukoliko se odmarate i okrenete ljubavi i umetnosti, prebrodićete krizu. Delotvorno će biti i druženje svedeno na razumnu meru.
Devica
Devica
22.08 - 22.09
U fazi ste donošenja značajne odluke, optimizma i početka novog životnog ciklusa. Za sve stvari imate opravdanje. Racionalni ste po običaju, pa ne grešite.

Posao: Napredak je postao izvestan. Možda je to razlog za optimizam? Očigledno je da postižete više nego zadovoljavajuće rezultate.
Zdravlje: Uglavnom dobro. Nastavite tim tempom. Device su na planu zdravlja nenadmašne.
Ljubav: Veza u kojoj ste ima sve elemente da se pretvori u čistu patologiju. Ukoliko nastavite da budete sumnjičavi i konfuzni, teško vama! Idealno se slažete samo sa Ribama.
Savet: Pošto je period pred vama povoljniji za posao nego za ljubav, pokušajte da se na taj segment koncentrišete. Emotivna raščišćavanja odložite!
Vaga
Vaga
23.09 - 22.10
Uspešna nedelja, nema šta! Uzbuđenja će biti na pretek, pa vam bar neće biti dosadno. Ishod je povoljniji nego što mislite. Samo nastavite ovim tempom.

Posao: Uspešno učenje, polaganje ispita i sve aktivnosti koje podrazumevaju dobru koncentraciju. Staloženo završavate jedan po jedan započeti posao.
Zdravlje: Psihički problemi i nerviranja mogući su samo ukoliko budete vraćali film unazad. Pošto od toga nemate koristi, glavu gore. Budućnost obećava.
Ljubav: Mnoge Vage učvršćuju poziciju. Partner im u potpunosti odgovara, ali toga nisu svesne. Uspešna veza sa Lavom ili Strelcem. Blizanac nije idealno rešenje.
Savet: Na napade depresije možete da utičete nalazeći kompenzaciju u druženjima i radu. Savetuje se da učinite maksimalan napor u tom smeru.
Skorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Kroz iskušenja i patnju postižete ličnu snagu. Još kad tome dodate svoj Škorpionski inat. U fazi ste pravljenja dalekosežnih planova.

Posao: Pod uslovom da umesto razuma unosite emocije, imaćete problema. Komunikacija sa saradnicima je otežana, jednostrana.
Zdravlje: Problemi sa hormonima i žlezdama sa unutrašnjim lučenjem. Ukoliko se uplašite zbog zdravlja, videćete da je strah neosnovan.
Ljubav: Sa partnerom ste se usaglasili. Postali ste pravi drugari, pa se kvalitet veze popeo na viši nivo. Uspešno se družite sa Vodolijama, Bikovima i Vagama.
Savet: Poželjno je maksimalno strpljenje u poslu, ali se zato treba fokusirati na lepšu stranu života, ljubav, provod i umetnost.
Strelac
Strelac
23.11 - 20.12
Nepopravljivi ste romantičar, sentimentalni i preosetljivi. Niste u dovoljnoj meri samostalni. Suviše se na nekog oslanjate, pa bez njega teško funkcionišete.

Posao: Završavate davno započete poslove i stičete finansijsku sigurnost. Iako ste nepoverljivi prema novom rukovodstvu, vama je sve bolje i bolje.
Zdravlje: Mogući su problemi psihosomatskog tipa pod uslovom da ne zadovoljite svoj naglašen libido. Ne mudrujte s partnerom, već krenite u direktan napad.
Ljubav: Nesuglasice su plod mašte. Samo gubite vreme i snagu obraćajući pažnju na sekundarne stvari. Suštinu zanemarujete. Zbog čega ste ogorčeni?
Savet: U narednom periodu je poželjno razlikovati bitno od nebitnog. Pokušajte da ne trošite energiju na stvari koje nisu vredne pažnje.
Jarac
Jarac
21.12 - 19.01
Loše se osećate. Za to imate gomilu razloga, mada, kad bolje razmislite, i nemate. Pod uslovom da iz drugog ugla posmatrate probleme, moći ćete da se sa njima i nosite.

Posao: Ukoliko niste uspešni, sami ste krivi. Narednih dana treba očekivati prosperitet. Razmislite gde grešite ako do njega ne dođe?
Zdravlje: Neka zbivanja vas mogu izbaciti iz koloseka. Preosetljivi ste, nemate snage da pogledate istini u oči. Ne preterujte sa čulnim zadovoljstvima i hranom.
Ljubav: Ovnovi i Bikovi su glavna preokupacija pripadnika ovog znaka. Iako im Ovan astrološki ne odgovara, oni ga ne mogu izbeći. Ipak dobro razmislite.
Savet: Morate vladati sobom ukoliko želite da stvari budu pod kontrolom. Praktične osobine treba forsirati. Rad, rad i samo rad!
Vodolija
Vodolija
20.01 - 18.02
Završavate započetu bitku. Pošto ste neke stvari priveli kraju, optimizam nije neosnovan. Puno događaja sa pozitivnim ishodom.

Posao: Finansijska situacija se popravlja. Polazi vam za rukom da spojite korisno sa lepim. Iskoristite naredne dane maksimalno, jer su vam zvezde naklonjene.
Zdravlje: Bolesti preterivanja. Konzumirate hranu na nervnoj bazi. Ukoliko budete disciplinovani, biće sve u redu.
Ljubav: Ljubav je definitivno uz vas. Ona donosi obilje užitaka, što vam odgovara. Bikovi i Vage su naredne sedmice žrtve.
Savet: Samo umerenim načinom života možete dobro funkcionisati. To je lako reći, ali ne i učiniti. Grešite što ne razmišljate drugačije.
Ribe
Ribe
19.02 - 20.03
Napokon ste usaglasili fizičke i mentalne aktivnosti. Doduše, ove druge još uvek prednjače, ali ćete uspeti da ih kanališete.

Posao: Možete se nadati uspehu. Za sada je poželjno učiti se strpljenju i korektno obavljati zadatke. Previše emocija škodi.
Zdravlje: Mislite da ste bolesniji nego što to činjenice pokazuju. Sumnjate u sve, pa i u rezultate. Želite da promenite lekara i nastavite sa ispitivanjima.
Ljubav: Ove nedelje su Rakovi idealni partneri za vas. Ako ništa drugo, moći ćete da se tešite do besvesti. Kad se dve vode sastanu, šta se dešava? Poplava naravno.
Savet: Dolazite do duševnog mira, ali ga lako možete izgubiti. Više verujte sebi, posebno u to da ste zdravi. Potražite objektivniji razlog za hipohondričnost.
Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2015. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.