Astro centar

Razgovarajte uživo sa najpoznatijim domaćim astrolozima!

Pozovite bilo kada broj:

0906 400 059

Cena poziva: 60,00 din za pola minuta razgovora iz fiksne ili MTS mreže.

Astro savet

Pitajte najbolje astrologe u zemlji!

Pošaljite SMS poruku na broj 1298 (za sve mreže):

K datum_rođenja vaše_pitanje

Stiže 3 do 5 poruka u odgovoru u roku od 24 sata. Cena: 183,60 din (MTS), 183,60 din (Telenor), 183,48 din (Vip)
Primer: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Dnevni lični horoskop

Pročitajte svoj lični horoskop za danas!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

HOR datum_rođenja vreme_rođenja mesto_rođenja

U odgovoru stiže do 5 poruka.
Cena: 123,60 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: HOR 12031982 1400 Beograd
(ako ste rođeni 12.03.1982. u 14:00 časova u Beogradu)

Numerološka analiza

Proverite koju ulogu imaju brojevi u vašem životu, kako da najbolje funkcionišete i kako da savladate probleme.

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

NUM datum_rođenja

Stižu 4 poruke u odgovoru. Cena: 123,60 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: NUM 15071985
(ako ste rođeni 15.07.1985)

Ljubavni kalkulator

Proverite koliko se slažete u ljubavi sa svojom simpatijom!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

LJUBAV vaše_ime_prezime simpatija_ime_prezime

Cena: 39,60 din (MTS), 39,60 din (Telenor), 39,48 din (Vip)
Primer: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS servisi

Astrološki i zabavni sadržaji direktno na Vašem mobilnom telefonu!

Kliknite ovde za pregled svih SMS servisa!

Nedeljni horoskop - od ponedeljka do nedelje

Vodič kroz zvezde

 Dnevni horoskop  |  Nedeljni horoskop  |  Bioritam  |  Astrologija  |  Ljubav  |  Tarot 
 Servisi:  Astro centar  |  Astro savet  |  Numerologija  |  Dnevni  |  Erotski  |  Ljubavni kalk.  


Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Okolnosti vam donekle idu naruku. Trebalo bi da najzad okončate davno započete poslove, ali nemojte tražiti izgovore za svoju lenost i mrzovolju. Neka vam motiv bude javna pohvala, mada znate da vam je bitnija novčana nagrada. Pohvale primate samo na novčani račun...

Posao: Pripadnici ovog znaka trebalo bi da se ovih dana spremaju za putovanje. Postoji, doduše, mala mogućnost da taj put ne realizujete, ali ćete zato kontaktirati sa inostranstvom i imati dobre poslovne ponude. Iskorisite ih.
Zdravlje: Nervozni ste, napeti, osećate teskobu. Neophodno vam je opuštanje i odmaranje. Zdravstveni problemi su kratkotrajni i prolazni. Ništa ozbiljno. Bez histerije!
Ljubav: Zbog silnog posla i trke za nocem, zanemarujete porodicu i voljenu osobu, a onda tugujete zato što vam je emotivni život pustoš. Sami ste krivi. Ne svaljujte, po običaju, krivicu na partnera. Budite samokritični.
Savet: Više vremena morate posvetiti porodici, sebi i odmoru. Nastavite li ovim tempom, dobićete psihosomatske probleme. Bićete teški i sebi i drugima.
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Nikako da nađete balans posla i uživanja. Jedna strana uvek trpi. Makar nije loša situacija na planu finansija, a ima izgleda da bude i bolja.

Posao: Imate dobre poslovne saradnike, stimulišite ih. Treba pomalo i rizikovati, jer rizik može da se isplati. Budite odmereni, promišljeni i trezveni.
Zdravlje: Napeti ste, pod stresom, pomalo anksiozni i osećate nemir i teskobu. Odmarajte se, meditirajte, slušajte muziku, bavite se sportom i sprečite moguće probleme sa srcem.
Ljubav: Svojstvena vam je jaka erotska energija. Trebalo bi je kanalisati, vi najbolje znate uz koga. Doživećete mnogo srećnih trenutaka ako u tome uspete.
Savet: Poželjno je da budete što je moguće više opušteni u vezi sa predstojećim događajima, jer na njih ćete slabo moći da utičete. Negujte svoju lepotu, iznutra i spolja.
Blizanci
Blizanci
21.05 - 20.06
Morate biti odmereni i diplomatični da biste se izvukli iz krize na najbolji mogući način. Nemojte bežati od ustupaka i kompromisa, neophodni su.

Posao: Nikako da nađete zlatnu sredinu između emocija i posla. I sam posao vam je dosadio, isprazan je, a vi volite promene.
Zdravlje: Ponekad preterujete u piću. Okrenite se voću, povrću i novom načinu ishrane, a smanjite alkohol.
Ljubav: Ljubavna avantura vreba u potaji, a vi retko odbijate takav izazov. Sa stalnim partnerom postoji konstantan konflikt uz verbalna prepucavanja, što vam dođe kao izgovor.
Savet: Prestanite da budete ambivalentni. Konačno odlučite šta želite. Problem je u vama, presecite već jednom.
Rak
Rak
21.06 - 20.07
Spolja lepo izgledate, mada se tako ne osećate. To se i oseća, ne zračite šarmom i optimizmom, mada ste spolja perfektno doterani.

Posao: Trebalo bi da ignorišete zlonamerne osobe koje nastoje da vas izbace iz takta. Neka vas u poslu vodi razum, a ne sujeta i gnev.
Zdravlje: Pokušajte da zadržite pribranost, pa ćete biti ne samo zdraviji nego i srećniji. U suprotnom, psihičke tegobe.
Ljubav: Upoznajete interesantnu osobu, flertujete s njom, što vam jača ego. Možete makar maštati do mile volje o romantičnoj ljubavi, značiće vam.
Savet: Izazova će biti na pretek, ali se na njih ne obazirite. Uživajte dok možete i ne opterećujte se besmislicama.
Lav
Lav
21.07 - 21.08
Nedostaje vam snaga, pa razmišljate o tome da od nečega odustanete. Saznanje o tome da ste odgovorni za sebe i druge - zaista je bolno.

Posao: Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite. Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali.
Zdravlje: Pokušajte da vitaminskom terapijom prevaziđete problem. Malaksalost je posledica nerviranja i loših uticaja.
Ljubav: Glavna pokretačka snaga je ljubav. Srećniji pripadnici znaka su u zagrljaju voljene osobe. Oni drugi maštaju o tome.
Savet: Ukoliko ne blistate na sebi svojstven način, shvatite da krivica leži u akumuliranom stresu. Samo strpljenjem i istrajnim potezima izlazite iz krize.
Devica
Devica
22.08 - 22.09
U konfliktu ste sa samim sobom. Imate problema, ali ne znate kako da se sa njima izborite. Vaši problemi su fiktivni.

Posao: Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete. Kolege vas izluđuju. Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu.
Zdravlje: Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Dalje od slatkiša i jake hrane. Bićete i zdraviji i lepši.
Ljubav: Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.
Savet: Niko ne ume tako da preceni sebe i sopstvene kvalitete kao vi. Ne dozvolite sebi luksuz da uletite u tu zamku.
Vaga
Vaga
23.09 - 22.10
U fazi ste ekspanzije kreativnih moći. Pošto ste preplavljeni emocijama, možda bi okrenutost poeziji ili čak pisanje pesama bilo pravi izazov. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u Vašem znaku.

Posao: Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.
Zdravlje: Ukoliko idete na put, moguće su povrede. Budite oprezni, ne nervirajte se. Problemi sa kičmom ili srcem.
Ljubav: Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa.
Savet: Nisu svi perfekcionisti. Ne razmišljaju svi na vama svojstven način. Prihvatite ljude onakve kakvi jesu. Samo mudrošću isplivavate iz krize.
Skorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Uživate u lepim i luksuznim stvarima. Vaša snobovska priroda trenutno je u elementu. Još ako vam materijalne okolnosti dozvoljavaju da sebi štošta priuštite, biće fantastično!

Posao: Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.
Zdravlje: Zdravlje je relativno dobro, ako se izuzmu problemi s kilažom. Holesterol i lipidi, a možda i trigliceridi, predstavljaju cenu hedonističkog načina života.
Ljubav: Strah od ljubavi zapravo je strah od promena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu.
Savet: Krenite u akciju bez straha od promašaja. Ne oklevajte.
Strelac
Strelac
23.11 - 20.12
Sjajno izgledate i isto tako se osećate. Prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još srećnijim i zadovoljnijim. Ludo i nezaboravno!

Posao: Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!
Zdravlje: Zaljubljen čovek je srećan i zdrav. Nemate vremena da se opterećujete staračkim problemima. Zubi i kosti trenutno su slaba tačka organizma.
Ljubav: Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Rešavate da zarad njega investirate u budućnost. Ukoliko ste slobodni, oprezno! Brak je na pomolu.
Savet: Budite velikodušniji prema neprijateljima. Oni su vas stimulisali da se dokažete i budete bolji.
Jarac
Jarac
21.12 - 19.01
U svom ste elementu; dakle, što luđe to bolje. Branite se od negativnih uticaja. Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh.

Posao: Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa glavnim neprijateljem - sujetom - ukoliko želite da uspeh bude kompletan.
Zdravlje: Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu, pa ne budite neurotični s tim u vezi.
Ljubav: Pokušajte da manje pričate, a više "radite", jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. Uživate u zagrljaju voljene osobe.
Savet: Teško vam je da budete i spontani i ozbiljni u isto vreme. Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti, jer ste preterali.
Vodolija
Vodolija
20.01 - 18.02
Ukoliko ste shvatili da lepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Ukoliko niste, šta da se radi? Valjda ćete se i vi opametiti.

Posao: Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.
Zdravlje: Nastupilo je poboljšanje. Lakši hormonski debalans je prolaznog karaktera. Seks je pravi način da uspostavite ravnotežu.
Ljubav: Puno lepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe ono barem u kreativnom radu. Pošto ste praktični, pokušaćete da ove dve stvari objedinite.
Savet: Život je lep, te stoga treba maksimalno uživati u svakom trenutku. Ukoliko želite da do nečega dođete, budite direktniji i određeniji.
Ribe
Ribe
19.02 - 20.03
Samo direktna akcija vodi ka uspehu. Nalazite se pred mnoštvom značajnih promena.

Posao: Saradnici vam prave problem. Nervirate se. Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje.
Zdravlje: Tegobe sa zglobovima prevencijom možete makar ublažiti, ako ne sprečiti.
Ljubav: Nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama. Neće vam puno smetati ni samoća, jer ste zadovoljni sami sobom.
Savet: Počnite da razmišljate o sportu i fitnesu. Što više šetnje i kretanja. Uživajte!
Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2015. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.