Astro centar

Razgovarajte uživo sa najpoznatijim domaćim astrolozima!

Pozovite bilo kada broj:

0906 202 059

Cena poziva: 42,00 din za pola minuta razgovora iz fiksne ili MTS mreže.

Astro savet

Pitajte najbolje astrologe u zemlji!

Pošaljite SMS poruku na broj 1298 (za sve mreže):

K datum_rođenja vaše_pitanje

Stiže 3 do 5 poruka u odgovoru u roku od 24 sata. Cena: 182,64 din (MTS), 183,60 din (Telenor), 183,48 din (Vip)
Primer: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Dnevni lični horoskop

Pročitajte svoj lični horoskop za danas!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

HOR datum_rođenja vreme_rođenja mesto_rođenja

U odgovoru stiže do 5 poruka.
Cena: 122,64 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: HOR 12031982 1400 Beograd
(ako ste rođeni 12.03.1982. u 14:00 časova u Beogradu)

Numerološka analiza

Proverite koju ulogu imaju brojevi u vašem životu, kako da najbolje funkcionišete i kako da savladate probleme.

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

NUM datum_rođenja

Stižu 4 poruke u odgovoru. Cena: 122,64 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: NUM 15071985
(ako ste rođeni 15.07.1985)

Ljubavni kalkulator

Proverite koliko se slažete u ljubavi sa svojom simpatijom!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

LJUBAV vaše_ime_prezime simpatija_ime_prezime

Cena: 38,64 din (MTS), 39,60 din (Telenor), 39,48 din (Vip)
Primer: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS servisi

Astrološki i zabavni sadržaji direktno na Vašem mobilnom telefonu!

Kliknite ovde za pregled svih SMS servisa!

Nedeljni horoskop - od ponedeljka do nedelje

Vodič kroz zvezde

 Dnevni horoskop  |  Nedeljni horoskop  |  Bioritam  |  Astrologija  |  Ljubav  |  Tarot 
 Servisi:  Astro centar  |  Astro savet  |  Numerologija  |  Dnevni  |  Erotski  |  Ljubavni kalk.  


Ovan
Ovan
21.03 - 20.04
Ušli ste u povoljniji period, tako da će vam se ukazati šansa da nešto i zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, učinićete čudo.

Posao: Planirate nove početke. Intuicija govori da ćete imati uspeha, a vi u nju verujete. Pripremite se i za izvesne poslovne probleme. Sve ide u rok službe, pa i problemi koji se iz dana u dan nagomilavaju. To vas maksimalno opterećuje, ali i podstiče na rad. Uspeh.
Zdravlje: Osećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali i neredovno se hranili. Više odmora i vitamina.
Ljubav: Nova veza je na pomolu. Reč je o osobi kao stvorenoj za vas. Nadate se više nego što treba. Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas nezaboravni trenuci.
Savet: Posvetite više pažnje odmoru. Smanjite izlaske i poslovne obaveze. Sa prijateljima se ne svađajte, sa partnerom se volite i biće sve u redu.
Bik
Bik
21.04 - 20.05
Donosite odluku koja iz korena menja način života. Trebalo je da prođe dosta vremena da se to dogodi, a sada rešavate da nevoljama okrenete leđa.

Posao: Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspeh. U protivnom, mogući su gubici i nerviranja.
Zdravlje: Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Sredine nema. Važno je da znate kojoj kategoriji pripadate i da se shodno tome ponašate.
Ljubav: Škorpija može ovih dana biti aktuelna. Prelazite preko svih njenih mana, posebno preko ljubomore i sitnih laži. Bacate joj se u zagrljaj.
Savet: Strah od promena postoji, ali morate malo i rizikovati. Samo tako ćete uspeti, biti srećni, pa i bogati.
Blizanci
Blizanci
21.05 - 20.06
Posedujete puno snage za borbu sa problemima; još kad tome dodate nečiju podršku... Period ubiranja lovorika za vas tek počinje.

Posao: Zadovoljno trljate ruke i brojite pare. Isplatilo se ono u šta ste ulagali. Malo Blizanaca ima finansijske probleme. Poslovni "bum".
Zdravlje: Ukoliko preterate sa zadovoljstvima, zdravlje može biti na udaru. Sklonost ka holesterolu i ostalim zdravstvenim problemima može se kontrolisati.
Ljubav: Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Barem vam nije dosadno.
Savet: Odnose sa ljudima gradite na poverenju. Pošto ste dodatno oprezni, ulazite u novu zabludu koja se zove - sumnja. Ona nikuda ne vodi.
Rak
Rak
21.06 - 20.07
Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana.

Posao: Čitava sedmica je u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i džep.
Zdravlje: Preosetljivost i nervoza mogu se pojaviti kao posledica premora i pretrpljenog stresa. Mogući su problemi sa organima za varenje.
Ljubav: Partner očekuje podršku i poštovanje. Imate naklonost kolege, još ako je Blizanac ili Devica... Biće ludo i nezaboravno.
Savet: Ukoliko obraćate pažnju na detalje, možete lako napraviti grešku. Perfekcionizam je potreban, ali često i poguban.
Lav
Lav
21.07 - 21.08
Sudbina vam je naklonjena. Postižete neočekivani uspeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste.

Posao: Posao se odvija više nego povoljno. Konkretan dokaz za to je novac koji pristiže. Treba izbegavati ulaganja i okrenuti se sigurnijim stvarima.
Zdravlje: Promena, kako kod koga. Oni koji su bili zdravi mogu narednih dana imati problema, i obrnuto. Slabe tačke organizma su srce i jetra.
Ljubav: Puno lepih i nezaboravnih trenutaka provodite sa Strelcem. U stanju ste prave euforije. Prosto da ne poverujete.
Savet: Nemate razloga da budete sujetni, ali ni nesigurni. Situaciju držite pod kontrolom, pa smireno nastojte da tako i ostane.
Devica
Devica
22.08 - 22.09
Kreirate sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, pa ste zadovoljni.

Posao: Pod uslovom da munjevito delujete, uspećete. Šansa prolazi tolikom brzinom da je morate uhvatiti u letu.
Zdravlje: Čuvajte se povreda i ožiljaka. Mogući su napadi glavobolje, kao reakcija na premor i vremenske oscilacije.
Ljubav: Sa partnerom ste u čvrstoj i stabilnoj vezi. Niko vas ne može razdvojiti. Puno strasti nudi vam vatreni Ovan. Prihvatite izazov.
Savet: Ne budite tvrdoglavi, već oprezni. Iako morate da radite više stvari u isto vreme, pokušajte da smanjite rizik.
Vaga
Vaga
23.09 - 22.10
Promene koje vam se dešavaju samo su normalan sled okolnosti. Možda su nagle, jer ne dozvoljavaju da kolebljivost Vage dođe do izražaja.

Posao: Niste baš radno orijentisani. Nalazite se dugo u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Neklonite duhom, već zasučite rukave.
Zdravlje: Sklonost ka uzimanju sedativa, cigareta i alkohola - može štetno da deluje. Neke Vage će imati problema sa bubrezima i mokraćnim putevima.
Ljubav: Svađa može dovesti u pitanje vezu. Ne igrajte se partnerovim strpljenjem - nije ni on od kamena. Fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom.
Savet: Strpljenje, strpljenje i samo strpljenje. Biće svega pod uslovom da umete da čekate. Nerviranja vas mogu odvesti samo u bolest.
Skorpija
Škorpija
23.10 - 22.11
Odlučujete se za nov put kojim trasirate budućnost. Želite da uspete ne birajući sredstva. Neočekivani događaji dočekali su vas nespremnog.

Posao: Odličan period za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova. Ukoliko se bavite trgovinom, zarada će biti velika. Imate podršku saradnika.
Zdravlje: Zdravstveni problemi su za vama. Sada se oporavljate i činite sve da posledice budu minimalne. Ispravno.
Ljubav: Komunikativni period traje. Oko vas su sve sami Bikovi i Blizanci. Hoćete li im odoleti?
Savet: Vodite računa o tome šta kome pričate. Imate dve varijante, u zavisnosti od slučaja, pa možete biti uhvaćeni u laži.
Strelac
Strelac
23.11 - 20.12
Naredna nedelja je u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega po malo, a dosade najmanje.

Posao: Vlastitim zalaganjem ostvarićete zapanjujući uspeh. Nudi vam se unapređenje u svim društvenim delatnostima, politici i nauci. Novčani dobitak.
Zdravlje: Mogući su problemi sa žučnom kesom, kostima, kožom ili zubima. O nervima da i ne govorimo. Morate da prestanete da se opterećujete sporednim stvarima.
Ljubav: Ne znate za koga da se odlučite: vatrenog Lava ili nežnog Jarca. Prihvatite ih obojicu, jer je vaša energija neiscrpna.
Savet: Pošto je nervni sistem blago ugrožen, akcenat treba staviti na njega. Bavljenje sportom, svim fizičkim aktivnostima i onim što volite - pravi je i najsigurniji lek. Manje pričajte!
Jarac
Jarac
21.12 - 19.01
Ovih dana se ponašate u svom stilu. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Ekscentrično ponašanje i želja za slobodnom akcijom su OK. Nekonvencionalni ste i originalni.

Posao: Inertni ste, skloni da više pričate nego što radite. Jedan od razloga je taj što vam se posao kojim se bavite ne dopada. Maštate o nečem primamljivijem.
Zdravlje: Strahovi, razočarenja, depresivno ponašanje. To prikrivate osmehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Koga zapravo varate? Pa zna se, samog sebe!
Ljubav: Učinite nešto da izgladite odnose sa voljenom osobom. Da li ste primetili koliko ste se u poslednje vreme udaljili? Ako nastavite ovim tempom, biće nevolje.
Savet: Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu biti adekvatan lek. Pa kad je tako, lečite se! Napravite sedeljku ili posetite nekog čije vam društvo prija.
Vodolija
Vodolija
20.01 - 18.02
U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje.

Posao: Nerviraju vas kolege, nemar i aljkavost saradnika. Sve vas nervira. Pokušajte da izdejstvujete posao koji se obavlja u samoći, jer ćete samo tako naći mir.
Zdravlje: Hormoni su na udaru. Oni mogu da vam zadaju muke, bilo da se radi o štitnoj žlezdi, šećernoj bolesti ili prostati.
Ljubav: Na nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujete se glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih.
Savet: Pošto ste svesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se. Bežite u svoju oazu mira, jer ste napokon uspeli da zavolite samog sebe. Fantastično!
Ribe
Ribe
19.02 - 20.03
Trenutno vam je najpotrebniji provod. Tek kad budete aktivni učesnik veselja, shvatićete da treba više pažnje da posvetite druženjima i koktelima.

Posao: Nudi vam se privlačno zaposlenje, lepo i unosno. Prosto neverovatno da to postoji. Za sada ste još u fazi planiranja i pregovora. Ništa konkretno.
Zdravlje: Mogući su problemi vezani za ishranu. Loše povezujete stvari, pa nikako da zaključite da zdravlje ulazi na usta.
Ljubav: Rak je idealna kombinacija. Šetnja u prirodi, na mesečini, ili razgovor u restoranu. Kad zanos prođe, shvatićete da ste još dalje nego na početku.
Savet: Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje hobijem. Lepo ćete se osećati i povratiti veru u svoje psihofizičke kvalitete.
Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2015. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.