U trendu

Anđelković: Krivo mi je što nismo povećali prednost

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Anđelković izjavio je da mu je krivo što njegova ekipa nije iskoristila da pobedom protiv Mladosti iz Lučana poveća bodovnu prednost na tabeli Superlige Srbije.

Crvena zvezda je na svom terenu protiv Lučanaca odigrala nerešeno 2:2, iako je više od 40 minuta imala igrača više i baš u tom periodu primila drugi gol.

„Krivo nam je što nismo pobedili i iskoristili remi Vojvodine i Partizana. Ušli smo dobro u utakmicu, ali smo primili gol iz polukontre. Mladost je dobro igrala pozadi, cvrsta su ekipa. Napadali smo, preokrenuli, imali i igrača više, a nismo ni pomišljali da mogu da naprave onakav kontranapad sa desetoricom. Radivojević je odlično pogodio za izjednačenje“, rekao je Anđelković posle utakmice, a prenosi klupski sajt.

Anđelković, strelac gola na jučerašnjem meču, ističe da ekipa mora što pre da zaboravi remi sa Mladosti i okrene se narednim obavezama.

„Imali smo posle mnogo polušansi, ako ne stopostotnih, ali nismo uspeli da postignemo treći gol. Moramo da zaboravimo rezultat jer već za tri dana imamo novu utakmicu“, kaže Andelković.

Duel Crvene zvezde i Mladosti ostao je u senci povrede Srđana Plavšića, što je prema rečima iskusnog levog beka mnogo uticalo na aktuelnog šampiona.

„Povreda Plavšića nas je omela, njegova brzina bi nam značila. Sa druge strane, i Luka Adžić je odigrao dosta dobro, s obzirom na njegove godine. Nebitno je da li je moglo da bude osam bodova prednosti, manje, ili više, uvek je svima krivo kada se kod kuće ne pobedi protivnik“, zaključio je Anđelković.

Fudbaleri Crvene zvezde u narednom 19. kolu Superlige gostuju Voždovcu u nedelju od 13 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar