U trendu

Bačka ostvarila prvu pobedu u Super ligi

Fudbaleri Bačke ostvarili su večeras prvu pobedu u sezoni, pošto su u Novom Sadu pobedili Borac iz Čačka s 1:0 u sedmom kolu Super lige Srbije.

Jedini gol na utakmici postigao je Luka Luković u 14. minutu.

Bačka posle sedam utakmica zauzima poslednje, 16. mesto sa četiri boda, dok Borac ima jedan više i zauzima 15. mesto.

Radnički je u Nišu na stadionu Čair s 2:0 pobedio Mladost iz Lučana, a golovi su postignuti u samom finišu utakmice.

Prvo je Saša Stojanović u 90. minutu doveo Radnički do prednosti, da bi konačan rezultat u poslednjim sekundama utakmice postavio Miloš Petrović.

Nišlije su večerašnjom pobedom „izbile“ na četvrto mesto Super lige sa 13 bodova, dok je Mladost deveta sa devet bodova. 

U Ivanjici Javor i Čukarički odigrali su nerešeno bez golova. Ekipa s Banovog brda je u prvom poluvremenu imala inicijativu, ali nije uspela da dodje do gola.

Čukarički je u drugom delu meča ima znatno veći posed od rivala, ali to im nije donelo rezultat, čak je Javor iz kontri često pretio golmanu Nikoli Petriću.

Tijago Galvao je u 92. minutu imao idealnu priliku da donese Čukaričkom tri boda, medjutim, njegov udarac završio je pored gola, a na drugoj strani minut kasnije i Ivanjčani su mogli do pobede, ali u završnici nisu imali sreće. 

Čukarički posle sedam utakmica zauzima 14. mesto sa pet bodova, dok je Javor 13. sa šest.

Na Dušanovcu Voždovac i Napredak iz Kruševca odigrali su nerešeno bez golova. Voždovac je peti sa 11 bodova, dok je Napredak osmi sa devet.

Nešto ranije danas Partizan je na svom stadionu sa 4:0 pobedio Rad, dok je Metalac juče u gostima s 1:0 savladao Radnik.

Lider šampionata Crvena zvezda gostovaće sutra Novom Pazaru od 17.00, dok sedmo kolo od 20.00 zatvaraju Vojvodina i Spartak iz Subotice.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar