U trendu

Bajern pobedio, ali nije obezbedio titulu

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su danas u gostima berlinsku Hertu sa 2:0, ali nisu uspeli da osiguraju titulu, pošto je slavio i njegov glvni rival, Borusija iz Dortmunda.

„Milioneri“ su pobedili Štutgart 3:0 u gostima i tako su zadržali sedam bodova manje u odnosu na Bajern, tri kola pre kraja. Bavarci bi četvrtu uzastopnu titulu mogli da osvoje sledeće nedelje na svom stadionu, kada budu igrali protiv Borusije Menhengladbah.

Herta je ostala četvrta, sa dva boda manje od Bajera iz Leverkuzena, koji kasnije danas igra protiv sedmoplasiranog Šalkea.

Augsburg je kod kuće pobedio Volfsburg sa 2:0 i tako se približili opstanku, pošto ima pet bodova više od Verdera i devet više od Ajntrahta.

Volfsburgu je ovo bila šesta prvenstvena utakmica bez pobede i treći uzastopni poraz. Ovo je bio evropski okršaj, pošto su „Vukovi“ nedavno tesno eliminisani u četvrtfinalu Lige šampiona, a Augsburg u četvrtfinalu Lige Evropa.

„Fenjeraš“ Hanover, koji je već eliminisan iz lige, odigrao je 2:2 sa Ingolštatom. Keln je kod kuće pobedio Darmštat sa 4:1.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar