U trendu

Barbosa ljut na trenere, traži odlazak iz Intera

Mladi brazilski napadač Gabrijel Barbosa izrazio je nezadovoljstvo ulogom i minutažom u Interu, zbog čega želi da napusti klub u januaru.

Barbosa, popularni Gabigol, stigao je letos u Milano kao veliko pojačanje iz Santosa za 32 miliona evra, ali je odigrao samo jedan meč, tačnije 16 minuta.

„Gabrijel nije srećan u ovom trenutku, ne zbog svlačionice i saigrača, već jer ne dobija šansu na terenu. Želimo čistu situaciju u januaru, Frank De Bur i Stefano Pioli nisu imali problem sa Barbosom, ali nije mi jasno što ga trener nije pustio da igra kada je Napoli imao tri gola prednosti“, rekao je Vagner Ribeiro za „Radio Bandeirantes“.

Barbosa neće morati da brine za novu sredinu, traži ga nekoliko italijanskih timova, pored interesovanja matičnog Santosa.

„Uvek postoji mogućnost da se vrati u Brazil, ali to bi bila teška odluka jer bi bio korak unazad i svojevrstan poraz. Tu je i opcija oko stranaca u Interu, ako Gabrijel ode na pozajmicu oslobodiće mesto za drugog. Ni to nećemo da odbacimo“, zaključio je poznati menadžer.

Barbosi su predviđali veliku budućnost dok je nosio dres Santosa, Inter je letos bio najbrži u konkurenciji Barselone, Juventusa i Milana, ali na Meaci nije iskazao potencijal u konkurenciji kapitena Maura Ikardija, Stevana Jovetića, Edera, Rodriga Palasija…

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar