U trendu

Barselona ne vodi dovoljno računa o Mesiju

Selektor reprezentacije Argentine Edgardo Bausa rekao je danas da Barselona ne vodi dovoljno računa o svom fudbaleru Lionelu Mesiju.

Mesi je u sredu tokom utakmice sa Atletiko Madridom (1:1) povredio preponu i odsustvovaće tri nedelje sa terena. On tako zbog povrede neće igrati za Argentinu u predstojećim utakmicama protiv Perua i Paragvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

„Barsa nam je slala poruke i tražila da pazimo na Mesija, ali čini se da ga oni ne čuvaju mnogo. Čudno je da ga, pored problema koje ima, teraju da igra u svakoj utakmici“, rekao je Bausa za Foks Sports.

Mesi je imao slične probleme tokom prethodne reprezentativne pauze, a Bausa je okrivio Barselonu za pogoršavanje situacije, pošto ga je prethodnih nedelja terala da igra uprkos bolovima.

„Dobili smo zvanično saopštenje iz Barselone da je Lionel pokidao mišić desne butine i da će pauzirati tri nedelje. To je čudno, pošto tri nedelje nisu dovoljne za oporavak od takve povrede. Mesi neće moći da igra u narednim utakmicama. Nadamo se da nije ozbiljna povreda i da će se za tri nedelje vratiti na teren. Već pravimo tim bez njega“, rekao je Bausa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.