U trendu

Barselona novom pobedom protiv Arsenala do četvrtfinala

Fudbaleri Barselone plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su večeras na svom terenu pobedili Arsenal sa 3:1 i tako slavili sa 5:1 ukupnim rezultatom.

Golove za Barselonu postigli su Nejmar u 18, Luis Suares u 65. i Lionel Mesi u 88. minutu meča. Strelac za Arsenal bio je Mohamed Elneni u 51. minutu. Evropski i španski šampion pobedio je u prvom meču u Londonu sa 2:0.

Barselona je kontrolisala utakmicu sve vreme i imala je više šansi. Domaći tim je u poveo u 18. minutu, kada je presečen pokušaj odbrane Arsenala da iznese loptu sa svoje polovine. Suares se približio šesnaestercu sa desne strane i uposlio na drugoj strani Nejmara, koji je sproveo loptu u mrežu za 1:0.

Arsenal je izjednačio u 51. minutu, kada je Aleksis Sančes sjajno asistirao Elneniju, a on je sa ivice šesnaesterca dao gol.

Barsa je povratila vodjstvo u 65. minutu, kada je Suares posle dodavanja Alvesa iz voleja u padu sa oko 10 metara pogodio gornji desni ugao gola. To je Suaresu bio 43. gol u 42 utakmice za Barselonu ove sezone.

Mesi je konačni rezultat postavio kada je prodro u šesnaesterac i iz blizine lobovao Davida Ospinu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar