U trendu

Benites: Mitrović može da postigne još golova

Trener Njukasla Rafael Benites rekao je danas da veruje će srpski fudbaler Aleksandar Mitrović postizati više golova za taj klub ali i da će mu za to biti potrebna pomoć saigrača.

Njukasl je juče odigrao nerešeno 1:1 protiv velikog rivala Sanderlenda, a izjednačujući gol postigao je Mitrović u 83. minutu utakmice.

To je bio šesti gol bivšeg igrača Partizana Mitrovića za Njukasl, otkako je prošlog leta za 14,5 miliona funti prešao na Sent Džejms park.

„Već sam rekao da on ima potencijal. Moramo malo da mu pomognemo boljim dodavanjima, boljim uručivanjem lopte, da ga podržimo i da mu saigrači budu bliže. Ako to budemo uspeli, on će postizati golove“, rekao je Benites, preneli su britanski mediji.

Njukasl je pretposlednji 19. na tabeli Premijer lige sa tri boda manje od Noriča, koji se na 17. mestu nalazi van zone ispadanja.

„Napadamo, stvaramo šanse, ali moramo još da napredujemo u tom segmentu i stvorimo više prilika i onda će Mitrović i Papis Sise, ali i ostali napadači, moći da postižu višegolova i biće u redu“, dodao je bivši trener Liverpula, Real Madrida i Čelsija.

Mitrović je u završnici utakmice morao da napusti igru pošto se sudario sa protivničkim igračem, ali će biti u sastavu za meč sa Noričem, koji će se igrati 2. aprila.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.