U trendu

Besplatno na utakmicu Jagodina – Voždovac

Ulaz na utakmicu 12. kola fudbalske Super lige Srbije između Jagodine i Voždovca biće besplatan, saopšteno je danas iz kluba.

„Fudbalere Jagodine očekuje izuzetno važna utakmica, duel 12. kola Super lige Srbije protiv Voždovca u kojem postoji samo jedan cilj, osvajanje tri boda. Iako bodovni saldo jagodinskog superligaša nije do sada ispunio očekivanja. Atmosfera u klubu, stručnom štabu i među igračima je veoma dobra, a poslednjih nekoliko susreta je potvrdilo uspon forme“, navodi se u saopštenju.

U klubu kažu da ono što svakako nedostaje kada Jagodina igra na svom terenu je nešto lepša slika na tribinama. Zato je rukovodstvo Jagodine povuklo odličan potez.

„Želimo da tribine stadiona budu ispunjene. Pre svega igračima je potrebna podrška navijača više nego ikada. Ovaj mladi tim je to zaslužio, a na igračima je da se oduže pobedom“, rekao je predsednik Jagodine Goran Milanović.

Poslednja dva susreta Jagodine šire optimizam, nerešeni ishodi protiv Vojvodine i Radničkog u Nišu ulili su ekipi dodatno samopouzdanje.

„Sada već igramo baš dobro, nedostaju pobede. Zato pozivamo navijače da nam pomognu da protiv Voždovca dođemo do prvog trijumfa na domaćem terenu. Ostavićemo srce na terenu“, kazao je jedan od najmlađih i najperspektivnijih fudbalera Igor Ivanović.

Susret 12. kola Super lige Srbijeizmeđu Jagodine i Voždovca igraće se u subotu od 19.00.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar