U trendu

Bilan: Menjao bih ovo priznanje da budem MVP finala

Najkorisniji igrač (MVP) ligaškog dela Jadranske lige Miro Bilan rekao je danas da mu to priznanje znači, ali da bi ga odmah zamenio da bude MVP finala, jer bi to značilo da je njegova Cedevita osvojila šampionsku titulu.

„Znači mi mnogo MVP priznanje. To mi je prvo veće individualno priznanje, ali odmah bih ga promenio za to da budem MVP finala, jer bi to značilo da smo osvojili ligu“, rekao je Bilan za sajt Jadranske lige.

Cedevita je ligaški deo takmičenja završila na trećem mestu, i u polufinalu će igrati protiv Crvene zvezde, koja ima prednost domaćeg terena.

„Mislim da nas čeka neizvesna serija. To su ekipe koje se dobro poznaju, igraju u Top 16 Evrolige, a Zvezda će verovatno i u Top 8. Čeka nas pravi evroligaški okršaj. Mislim da su šanse 50:50, mada oni možda imaju malu prednost jer imaju prednost domaćeg terena. Ali, ekipe su ujednačene i mislim da možemo da slavimo“, rekao je Bilan.

Centar zagrebačke ekipe kazao je da je uglavnom zadovoljan učinjenim u ligaškom delu sezone.

„Više-manje smo zadovoljni. Naravno, uvek može bolje. Nadali smo se da ćemo imati bar prednost domaćeg terena, ali ispalo je kako je ispalo. Izjednačili smo klupski rekord po broju pobeda i poraza i nadam se da ćemo moći da napravimo iskorak“, rekao je Bilan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar