U trendu

Božić očekuje tešku utakmicu protiv Krke

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je danas da crno-beli moraju da nametnu svoj ritam u predstojećoj utakmici protiv Krke u Jadranskoj ligi i da će taj duel biti ispit koliko je ekipa sagledala greške iz poraza od Cibone u prošlom kolu.

„U goste nam dolazi Krka, koja je u odnosu na prošlu godinu promenila sastav. Odigrali su odlično utakmicu protiv Cedevite gde su možda i iznenadili tom pobedom, što ukazuje na njihov kvalitet. Bez obzira na poslednji poraz od Metalca, to je iskusna ekipa i čeka nas jako teška utakmica. Moramo da nametnemo svoj ritam i da pred našom publikom damo sve od sebe“, rekao je Božić na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Košarkaši Partizana sutra od 19 časova u hali Pionir igraju protiv Krke, utakmicu sedmog kola Jadranske lige. Crno-beli su u prošlom kolu ispustili pobedu protiv Cibone.

„Mogao je da se izbegne taj poraz, elementarnim greškama smo prepustili utakmicu Ciboni. Ekipa je pokazala određenu reakciju tokom ove nedelje, što se treninga tiče i protiv Krke će biti pravi ispit koliko smo dobro te greške sagledali i koliko ćemo ih ispraviti“, rekao je on.

Poslednje pojačanje Partizana Kevin Džons doputovao je sinoć u Beograd i danas će obaviti lekarske preglede, a Božić je rekao da je pitanje da li će Amerikanac biti u sastavu sutra, jer treba da se završe neke administrativne stvari.

Trener crno-belih naveo je da klub intenzivno radi na dovođenju još jednog igrača, ali nije mogao ništa konkretnije da kaže o tome.

Na pitanje da li klub čeka igrače koji neće pronaći angažman u NBA ligi, Božić je rekao „da su to želje kluba ali da nije siguran da će to moći da se ostvari“.

„Voleli bismo da nađemo najbolje rešenje u odnosu na mogućnosti koje imamo. Nisam siguran da te igrače koji tamo budu otpali možemo da priuštimo“, rekao je Božić.

Posle šest kola Partizan i Krka imaju skor od po dve pobede i četiri poraza.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar