U trendu

Božić: Težak poraz, podbacili smo u osnovnim stvarima

Trener Partizana Petar Božić rekao je da su njegovi košarkaši u večerašnjem porazu od Krke „podbacili u osnovnim stvarima“.

„Jako težak poraz. Prvo poluvreme smo igrali sa energijom i idejom koju smo postavili, ali u drugom poluvremenu smo podbacili sa tog aspekta. U završnici je nedostajala koncentracija. Penali i skokovi u korist Krke govore o želji i koncentraciji u njihovu korist, tako da smo podbacili u tim elementarnim stvarima. Posle svake utakmice možemo da izvučemo nešto iz loših stvari, a bilo je mnogo loših stvari“, rekao je Božić.

Partizan je izgubio 69:70 trojkom sa pola terena uz zvuk sirene.

Novinare je zanimalo zašto kapiten Vanja Marinković ima smanjenu minutažu.

„Letošnje promene, uloga kapitena i prostor koji je dobijao u pripremnom periodu su uticali na njega. Osetio je veliku odgovornost zbog trake. On treba da nastavi da radi, a ja verujem da je ovo samo faza i da će proći“, rekao je Božić.

Trener Krke Ivan Velić rekao je da mu je ispunjen san pobedom nad Partizanom u Beogradu.

„Od kada sam postao trener, bio mi je san da pobedim baš Partizan u Beogradu. Sada mi se taj san ispunio. Ovo je velika pobeda i za mene i za tim. Znali smo da imamo šanse da dobijemo ako iskontrolišemo skok i smanjimo izgubljene lopte. To smo učinili i to nam se vratilo ovim šutem“, rekao je Velić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.