U trendu

Božić: U Zadru da nastavimo sa dobrom igrom

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Zadra želi da nastavi s dobrim igrama i pokaže da je pobeda u prošlom kolu regionalnog takmičenja protiv Budućnosti rezultat dobrog rada.

„Zadar je dobar tim koji jako dobro igra na svom terenu. Kvalitet i karakter su pokazali i na gostovanju u Zagrebu kada su pobedili Cedevitu. Posle pobede protiv Budućnosti, čeka nas jako teška utakmica, ali moramo da dokažemo da su ta pobeda i naša igra plod dobrog i kontinuirang rada“, rekao je Božić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sutra od 21 čas igraju na gostujućem terenu protiv Zadra, utakmicu 10. kola Jadranske lige, a u tom meču debitovaće novi igrač beogradskog tima, Amerikanac Džamar Vilson.

U prošlom kolu Partizan je u Beogradu pobedio Budućnost sa 86:77, a Zadar je u Valjevu izgubio od Metalca sa 67:71.

„Svesni smo da i kada smo prethodnih godina bili favoriti protiv Zadra, često nismo uspevali to da materijalizujemo. Želimo da nastavimo s dobrim igrama i da samopouzdanje stečeno posle pobede u prošlom kolu iskoristimo na najbolji način“, rekao je Božić.

Plejmejker crno-belih Aleksandar Cvetković naveo je da Zadar dobro igra na domaćem terenu.

„Tamo je teško igrati. Ali, posle Budućnosti, mi imamo recept kako da odigramo da bismo na kraju meča bili zadovoljni“, rekao je Cvetković.

U ekipi Partizana zbog povreda neće biti Eda Murića i Mihajla Andrića.

Posle devet kola Partizan ima tri pobede i šest poraza a Zadar ima pobedu više.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar