U trendu

Božović: Čestitam Partizanu, da osvoje Kup i naredne godine

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je Radnik najprijatnije iznenađenje Superlige ove sezone, ali dodao da crveno-beli žele sa tri pobede da završe šampionat.

„Očekujem pobedu, iako neće biti lako. Radnik je najprijatnije iznenađenje šampionata i tim koji zna da igra fudbal. Želimo da prvenstvo na najbolji način privedemo kraju, a imamo obavezu prema dresu i navijačima, iako je teško naći motiv pošto smo bili prvaci još pre tri ili četiri meseca“, rekao je Božović na konferenciji za medije.

On je najavio da će preostala dva meča u sezoni poslužiti da se pruži šansa mladim igračima, ali i vidi na koga može da se računa.

„Dobiće priliku igrači koji su manje igrali. Po završetku sezone napravićemo spisak igrača koji ostaju“, rekao je Božović i našalio se da će „morati da nađe čoveka koji gleda u dlan kako bi saznao sudbinu Brazilca Edsona u Crvenoj zvezdi“.

Crnogorski trener potvrdio je da crveno-beli razmišljaju o dolasku defanzivca Mordovije Tomasa Fibela, kojeg je preporučio bivši saigrač, a sadašnji prvotimac Zvezde Mičel Donald.

Božović se kratko osvrnuo na izjave iz Partizana da je ekipa iz Humske ovog proleća pokazala da je najbolja u drugom delu sezone.

„Imam veliko poštovanje i čestitam im na osvajanju Kupa Srbije. Nadam se da će isti ishod biti naredne godine“, zaključio je Božović.

Utakmica 6. kola plej-ofa Superlige između Radnika i Crvene zvezde igra se sutra u Surdulici.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar