U trendu

Božović: Napadamo rekord Benfike

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio je danas da je zadovoljan pobedom nad Novim Pazarom (4:0) u zaostaloj utakmici 26. kola Super lige Srbije, iako njegova ekipa nije pružila fenomenalnu igru.

Božović je na konferenciji za novinare u Novom Pazaru rekao da je Crvena zvezda nakon 20-ak minuta nesigurne igre, postigla tri gola za kratko vreme što je odredilo dalji tok utakmice.

„Imali su i oni stopostotnu šansu na 3:0, ali je nisu iskoristili, pa je umesto toga u sledećem napadu bilo 4:0. Nije bila neka tečna i lepa utakmica, ali sam zadovoljan i pokazali smo da smo zasluženo prvi“, rekao je Božović.

Pobeda u Novom Pazara bila je 24. uzastopna lidera šampionata čime je oboren rekord generacije crveno-belih iz 2000. godine kada ih je sa klupe predvodio Slavoljub Muslin.

„Napravili smo taj rekord i to će teško neko ponoviti. Sad ćemo pokušati da dostignemo niz od 28 uzastopnih trijumfa portugalske Benfike“, naglasio je Božović.

Trener Novopazaraca Zoran Marić rekao je da je razočaran rezultatom, ali je priznao da on pokazuje realan odnos snaga dve ekipe u ovom momentu.

„Do prvog gola Crvene zvezde smo delovali korektno i bili smo ravnopravni. Onda smo primili tri gola i sve je bilo definisano. Nismo uspeli mentalno, niti na bilo koji drugi način da se vratimo u utakmicu i sve je bilo gotovo već posle prvih 45 minuta“, kazao je Marić.

Crvena zvezda u sledećem kolu, nakon reprezentativne pauze, gostuje Vojvodini, dok će Novi Pazar dočekati Voždovac.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.