U trendu

Božović: Nemoguće je uvek pobeđivati ali tome težimo

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da nije moguće pobediti u svakoj utakmici, ali da njegova ekipa nema drugog izbora već da u predstojećem duelu protiv Novog Pazara proba da nastavi pobednički niz.

„Nemoguće je pobediti u svakoj utakmici, ali ne očekujem krizu jer mislim da smo fizički odlično spremni. Očekujem da neku izgubimo ili igramo nerešeno, ali ko zna, možda napravimo svetski rekord pa završimo bez poraza“, rekao je Božović na konferenciji za novinare na stadionu „Rajko Mitić“.

Fudbaleri Zvzde sutra od 18 časova igraju protiv Novog Pazara, utakmicu 11. kola Super lige Srbije.

„To će biti još jedan ispit i objektivno, moramo da pobedimo, pogotovo jer igramo kod kuće. Svi su shvatili da neće biti lako jer Novi Pazar nije poklon. Nemamo drugog izbora, već da probamo da pobedimo i nastavimo seriju uspešnih igara“, rekao je on.

Zvezda je ubedljivo prva na tabeli sa 26 bodova i ima šest više od drugoplasiranog Javora i devet više od Partizana koji je na trećem mestu.

„Ovo prvenstvo je totalno drugačije nego do sad jer ni 15 bodova prednosti ništa ne znači. Svaka ekipa će imati šansu do kraja prvenstva“, naveo je Božović.

U timu zbog suspenzija neće biti Vukašina Jovanovića i Slavoljuba Srnića, a Božović je najavio da će od prvog minuta igrati Aleksandar Luković, koji će biti kapiten ekipe.

Trener crveno-belih rekao je da njegovi fudbaleri moraju da gledaju samo sebe.

„Ovaj klub zanimaju samo pobede, a ponekad i pobeda sa lošom igrom je loša, nisam to ja izmislio. Igrači treba da budu svesni da moraju da gledaju samo sebe i da pokušaju da pobeđuju, jer je to recept za uspeh“, rekao je on.

Fudbaler Zvezde Savo Pavićević rekao je da njegova ekipa mora da nastavi niz od sedam pobeda.

„Imamo svoju računicu koja je veoma jasna, a to su tri boda. Time želimo da nastavimo pobednički niz iako i oni sa punim pravom imaju svoju računicu“, rekao je Pavićevićević.

Utakmica Zvezde i Novog Pazara proglašena je visokorizičnom, a crveno-beli su apelovali na navijače da dođu ranije na stadion, da nikome ne daju svoje ulaznice i navijaju fer i sportski.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.