U trendu

Božović: Nismo valjda toliko glupi da isputimo prednost

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je u današnjoj utakmici sa Voždovcem bila najvažnija pobeda i da misli da njegova ekipa nije glupa da izgubi bodovnu prednost koju ima.

„Za nas su najvažnija bila tri boda i da pobedimo Voždovac. Imamo još četiri utakmice, nadam se da nismo toliko glupi da ispustimo prednost“, rekao je Božović novinarima posle utakmice na Vračaru.

Zvezda je kao gost pobedila Voždovac sa 1:0 u 34. kolu Super lige. Crveno-beli sada imaju 45 bodova i potrebna im je pobeda do kraja kako bi obezbedili titulu šampiona Srbije.

Prema Božovićevim rečima, utakmica nije bila „uopšte laka“, s obzirom na to da je Voždovac dobra i iskusna ekipa „bez obzira na seriju poraza“.

On je naveo da je teren na stadionu na Vračaru „svima bio protivnik“, ali da nije bio loš, s obzirom na vremenske uslove.

Kada je reč o strelcu Predragu Sikimiću, Božović je kazao da je napadač crveno-belih profesionalac koji dobro radi i da mu je drago što mu se to vraća golovima.

Protiv Voždovca je nastupio i Nenad Gavrić, koji je imao malu minutažu tokom sezone.

„Gavrić isto tako dobro trenira, hteo sam i ranije da mu dam šansu, ali smo se istanjili sa bodovima pa smo morali da pustimo one koji su najviše igrali“, rekao je Božović.

Trener Voždovca Bratislav Živković istakao je da mu je drago što je gol dao baš Sikimić, nekadašnji igrač tog kluba.

„Jako mi je drago što je Sikimić dao gol, to je kvalitetan momak i dobar igrač, ako je neko morao da da gol, neka je to on“, dodao je Živković.

On je kazao da je zadovoljan kako se njegova ekipa suprostavila Zvezdi.

„Taktički smo dobro odigrali, sa podmladjenom ekipom. Hteli smo da namučimo Zvezdu, uspeli smo u tome, ali Zvezda je kvalitetna ekipa sa dobrim trenerom. Zvezda je ove godine dominirala i sasvim zasluženo oborila sve rekorde i sasvim zasluženo osvaja ovu titulu“, kazao je Živković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar