U trendu

Božović: Pobedom protiv Voždovca da zadržimo prvo mesto

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da veruje da će crveno-beli pobedom nad Voždovcem u vanrednom 4. kolu Superliga zadržati prvo mesto na tabeli.

„Očekujemo tri boda pred svojim navijačima i učvrstimo se na prvom mestu. Biće teško, Voždovac je sastavio dobru ekipu i tražiće iznenađenje na Marakani. Na nama je da nastavimo seriju u našem prvenstvu“, rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko MItić.

On je najavio da će protiv Voždovca izvesti najači sastav, ali da u njemu neće biti Gelora Kange zbog crvenog kartona protiv Ludogoreca, jer želi da spremi ekipu za duel sa Sasuolom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

Božović je poručio da je Mihailo Ristić pokazao da može da bude osveženje za ekipu, posle odlaska Luisa Ibanjeza u Trabzon.

„Očekujem da Ristić bude dostojna zamena Ibanjezu, možda čak i bolji. Normalno da mu prvu utakmicu nije mu bilo lako, čuvao je nezgodnog Jovanovića, ali je pokazao da može da bude osveženje“, poručio je Božović.

Božović je dodao da ne pridaje veliku važnost činjenici da Zvezda ima šest bodova više od Partizana zbog sistema takmičenja.

„Sistem je takav da možete da dođete u situaciju da iako ste prvi, na kraju to ne budete. Idemo od utakmice do utakmice“, zaključio je Božović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.