U trendu

Božović: Pun stadion? To je problem, nismo navikli…

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegovu ekipu očekuje težak zadatak protiv Bačke u šesnaestini finala Kupa Srbije.

„Bačka je na prvom mestu u Prvoj ligi i očekujem tešku utakmicu, jer imaju kvalitet. Igraju ofanzivno i pokušaće da nas pobede. To je prilika za njih da napave veliki rezultat i izbace Crvenu zvezdu“, rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da neće biti velikih promena i da će izvesti najjači sastav tima.

„Mislim da ćemo da izvedemo najjači sastav. Nije ekipa i nije momenat da eksperimentišemo. Možda budu jedna do dve promeme“, rekao je crnogorski stručnjak.

Prema njegovim rečima Gavrić, Saša Stojanović i Supić neće igrati.

„Treniraju izvanredno, ali trenutno ne mogu da konkurišu za sastav. Orlandić se leči i bio je kod mnogih doktora. Dobijao razne dijagnoze. Mislim i da će Rendulić ubrzo da se oporavi“.

Božović je naglasio da su za klub bitni svi trofeji, pa tako i Kup Srbije.

„Normalno je da je prvenstvo važnije, ali trofej je trofej i kada čujete za trenera da je osvojio kup to nešto znači. Normalno da bi bilo lepo da se plasiramo u finale. Svaka ekipa može da iznenadi, ali mi ćemo pokušati da uradimo sve što je u našoj moći da se to sutra ne desi“, rekao je Božović.

Strateg crveno-belih je naglasio je da će njegova ekipa imati problem jer se utakmica igra pred punim tribinama.

„Teren u Bačkoj Palanci izgleda dosta dobro. Mislim da su jaki u veznom redu. Ekipa je iskusna, uglavnom se sve ekipe brane zonski, ipak mislim da će njima teže biti protiv nas. Veliki „problem“ će biti pun stadion. Nismo navikli na to i što više pobeđujemo stadioni su prazniji“, u svom, već prepoznatljivom stilu, konstatovao je Božović sa aluzijom na slabiju posetu u poslednjih nekoilkio utakmica.

On je upozorio da Zvezda još nije osvojila šampionsku titulu, iako ima veliku bodovnu prednost u odnosu na Partizan.

„Svi misle da smo mi osvojili titulu, ali ima da se igra još mnogo. Plus lome se bodovi, i sve ekipe će biti dobre. Ne može da se kaže da smo bolji od svih za koplje. Kada bi se desilo da imamo 20, pa da se oni polove na 10, tada bih rekao možete da nam čestitate. Daj Bože da tako bude“, zaključio je Božović.

Utakmica između Bačke i Crvene zvezde igra se sutra od 13 sati na stadionu u Bačkoj Palanci.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar