U trendu

Božović: Sve osim pobede u Kupu bila bi katastrofa

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je danas da je jedan od zadataka njegove ekipe da osvoji Kup Srbije ali da u predstojeću utakmicu osmine finala protiv BSK iz Borče mora da udje oprezno, posle loših rezultata iz prethodnih godina u tom takmičenju. 

„Kup je takmičenje koje nas interesuje i jedan od zadataka je da ga osvojimo. Iskustvo nas uči da budemo oprezni, prošle godine ispali smo od Borca, a pre dve godine ispali smo u osmini finala. Neće biti lako, svako voli da nešto napravi u kupu. U tom takmičenju nema ispravke. Nadam se da ćemo dobro odigrati i sve osim naše pobede bilo bi katastrofa“, rekao je Božović na konferenciji za novinare u Beogradu. 

Crvena zvezda i BSK iz Borče igraju osmine finala Kupa Srbije u sredu u 16 časova na stadionu „Rajko Mitić“. 

Božović je rekao da su osim Gelora Kange svi igrači zdravi i da će se truditi da u sutrašnjem duelu pruži šansu igračima koji su do sada imali manju minutažu.

On je dodao da će od početka igrati Andrija Luković, a da će u sastavu sigurno biti Ugo Vijeira.

Upitan da li poznaje igrače BSK-a, Božović je rekao da je nekolicina njih ponikla u Crvenoj zvedi.

„Neki igrači su trenirali sa nama, bili su na pripremama pre godinu dana. Bez obzira na to, svi protiv Crvene zvezde imaju veliki motiv, pogotovo oni koji su ponikli u klubu. Bez namere da uvredim, da su bili bolji ostali bi u Zvezdi“, rekao je on.

Na pitanje kakvu igru BSK-a očekuje u meču sa Zvezdom, Božović je rekao da se nada da će njegova ekipa prinuditi protivnika da se brani, bez obzira na stil igre koji BSK izabere.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar