U trendu

Božović zadovoljan žrebom

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je zadovoljan žrebom za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da njegova ekipa ne sme da se opusti zbog nešto lakših rivala.

Fudbaleri Zvezde igraće protiv pobednika duela izmedju Valete i Toršavna u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Zvezda će prvu utakmicu igrati kao gost. Prva utakmica igraće se 12. ili 13. jula, a revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

„Realno gledano, dobili smo najbolje moguće rivale. To nam je bilo bitno jer smo u pripremama, igraćemo te mečeve bez ijedne prvenstvane utakmice u nogama i zbog toga je bilo važno da protivnici budu iz kategorije lakših, mada lakih nema. Moramo se ozbiljno pripremiti i nipošto se ne smemo opustiti“, rekao je Božović za sajt kluba.

Žrebu su prisustvovali sportski direktor Blaža Raosavljević i poslovni direktor Stefan Pantović.

„Ne želimo nikoga da potcenjujemo, ali verujemo da smo dobro prošli na žrebu. Naraočito ako se uzme u obzir koga smo sve mogli da dobijemo. Ozbiljno ćemo shvatiti ovaj dvomeč. Ono što u ovom trenutku znamo, jeste da je Faranima prvenstvo u toku, a da Maltežani imaju veoma iskusan tim. Ipak, sve je na nama. Zbog toga je bitno da ostanemo čvrsto na zemlji i dobro se pripremimo“, rekao je Raosavljević. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.