U trendu

Bruklin bolji od Klivlenda, pobede LA Klipersa i Oklahome

Košarkaši Bruklina pobedili su u noći izmedju četvrtka i petka na svom parketu Klivlend sa 104:95, dok su Los Andjeles Klipersi sa 96:94 bili bolji od Portlanda, a Oklahoma je sa 113:91 trijumfovala protiv Jute.

Bruklin je protiv Klivelnda došao tek do 20. pobede u sezoni, a najzaslužniji za trijumf bio je Bruk Lopes sa 22 poena, sedam skokova i pet asistencija, dok je Šejn Larkin postigao 16, a 12 je postigao hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović.

Lebron Džejms je tokom celog meča nosio Klivlend, ali on sam nije mogao da odvede Kavse do pobede. On je postigao 30 poena, a pored toga zabeležio je šest skokova i pet asistencija, dok su jedini još Kajri Irving i Kevin Lav imali dvocifren učinak.

Irving je postigao 13 poena, a Lav je ostvario „dabl-dabl“ učinak od 11 poena i 12 skokova.

Bruklin ima 20 pobeda i 51 poraz, dok Klivlend s druge strane ima skor 51/21.

Džej-Džej Redik je košem u poslednjoj sekundi utakmice doneo pobedu LA Klipersima protiv Portlanda.

Redik je utakmicu završio sa 11 poena, ali su najefikasniji u trijumfu Klipersa bili Kris Pol i Džamal Kraford sa 25 poena.

S druge strane, istakao se Demijel Lilard sa 18 poena, a jedan manje postigao je Si Džej Mekalum.

LA Klipersima je ovo bila 44. pobeda, uz 27 poraza, dok Portland ima 37 trijufma i 36 poraza.

Oklahoma je prilično lako na svom parketu savladala Jutu, a najistaknutiji igrač meča bio je Kevin Durent sa 20 poena, devet asistencija i osam skokova, dok je Dion Vejters postigao 17.

Ekipu Jute predvodio je Trej Berk sa 17 poena, a njegov imenjak Lajls je dodao 14, dok je jedino još Rodni Hud ima dvocifren učinak od 11 poena.

Indijana je na svom parketu pobedila Nju Orleans sa 92:84 i sada ima skor od 38 pobeda i 33 poraza, a sjajnu partiju pružio je Majls Tarner – 24 poena i 16 skokova, dok je Njujork savladao Čikago sa 106:94.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.