U trendu

Bulatović: Večiti derbi će se igrati u subotu

Fudbalska utakmica 31. kola prvenstva Srbije izmedju Crvene zvezde i Partizana igraće se u subotu od 18.00, rekao je za agenciju Beta direktor Zajednice klubova Super lige Vladimir Bulatović.

„Utakmica će se igrati u ranije predvidjenom terminu, u subotu od 18.00 na stadionu Rajko Mitić. Zahvalni smo policiji na izuzetnoj saradnji i što su nam izašli u susret“, rekao je Bulatović agenciji Beta.

Iako je bilo reči da će utakmica zbog medjunarodnog Beogradskog maratona koji se održava istog dana, biti pomerena za nedelju, policija je izašla u susret Zajednici Super ligi, pa će se 151. „večiti“ derbi igrati u ranije odredjenom terminu.

Za vikend počinje druga faza takmičenja u Super ligi Srbije. Posle odigranih 30. kola u jesenjem i prolećnom delu prvenstva, ove sezone igraće se plej-of, u kome će učestvovati osam prvoplasiranih ekipa, i plej-aut gde će se za opstanak boriti timovi od devetog do 16. mesta.

Prva na tabeli je Crvena zvezda sa 41 bodom, a Partizan je drugi sa 27 i njihov duel predvidjen je za prvo kolo plej-ofa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.