U trendu

Černišov: U Beograd po pobedu nad Čukaričkim

Fudbaleri subotičkog Spartaka idu u goste Čukaričkom sa željom da pobede, a trener Andrej Černišov rekao je da zna kako se igra protiv beorgadske ekipe.

„Očekujem tešku utakmicu. Čukarički je dobra ekipa koja je odlično igrala i prošle sezone. Promenili su trenera, što je uvek dobro za ekipu, a loše po nas, jer će se pojaviti neka nova energija u njihovoj igri. Znamo kako da igramo protiv njih“, rekao je Černišov novinarima u Subotici.

Spartak je šesti na tabeli, sa četiri pobede, tri poraza i remijem iz prvih osam kola, dok je Čukarički na 14. mestu, sa pet poraza i samo jednom pobedom.

„Sutra imamo još jedan trening pa ćemo ponovo analizirati njihovu igru da bismo se što bolje pripremili za duel u subotu. Dobro smo radili protekle nedelje i očekujem pobedu u Beogradu“, rekao je Černišov.

Prvotimac Nemanja Glavčić takodje je rekao da očekuje povoljan rezultat.

„Očekujemo veliku borbu. Dobro smo radili protekle nedelje i daćemo svoj maksimum na terenu. Očekujem da ostvarimo povoljan rezultat“, rekao je Glavčić.

Černišov neće moći da računa na povredjene Branimira Jočića i Danijela Farkaša, dok su svi ostali spremni za utakmicu u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.