U trendu

Crnogorci prvi u grupi, remi Slovenije i Engleske

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobedila je večeras u Kopenhagenu selekciju Danske sa 1:0 u trećem kolu Grupe E kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.

Jedini gol za ekipu Ljubiše Tumbakovića postigao je u 32. minutu Fatos Bećiraj nakon odlične asistencije Stevana Jovetića.

U preostalim mečevima Grupe E fudbaleri Poljske i Jermenije odigrali su nerešeno 1:1, dok je meč Kazahstana i Rumunije završen bez golova.

Crna Gora je prva na tabeli sa sedam bodova, a Rumunija i Poljska imaju po pet. Danska je sakupila do sada tri, Kazahstan dva, dok je Jermenija osvojila samo bod.

Fudbaleri Slovenije i Engleske su u Ljubljani odigrali nerešeno 0:0 u trećem kolu Grupe F.

Litvanija je sa 2:0 slavila protiv Malte, dok je Slovačka s ubedljivih 3:0 pobedila Škotsku.

Engleska je prva na tabeli Grupe F sa sedam bodova, dok Litvanija i Slovenija imaju po pet. Škotska je sa četiri boda na četvrtom mestu, Slovačka ima tri, dok je Malta bez bodova.

Fudbaleri Nemačke pobedili su na svom terenu Severnu Irsku sa 2:0 u trećem kolu Grupe C. Pobedu Nemačkoj doneli su Julijan Dreksler i Sami Kedira golovima u 13, odnosno 17. minutu.

Norveška je sa 4:1 bila bolja od San Marina, dok je meč Češke i Azerbejdžana završen bez golova.

Nemačka je prva na tabeli s maksimalnim učinkom, odnosno s devet bodova, dok je Azerbejdžan drugi sa dva boda manje. Severna Irska je na trećem mestu Grupe C sa četiri boda, Norveška ima tri, Češka dva, a San Marino nijedan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar