U trendu

Da li biste probali Boban burger?

Koliko navijači San Antonija vole našeg košarkaša možda najbolje svedoče zbivanja van samih NBA utakmica.

Boban Marjanović je u svojoj debitantskoj sezoni u najjačoj ligi sveta za tili čas osvojio srca pristalica Sparsa, a toliko je omiljen da na ulicama San Antonija od ovog vikenda možete da kupite i ogromnu pljeskavicu – Boban burger, prenose mediji.

Majstor roštilja Rejmond Dijaz, vlasnik lanca prodavnica “Svi vole Rejmonodovo”, koji je nazvao po humorističkoj TV seriji gotovo istovetnog naziva, rešio je da u čast Marjanovića mušterijama ponudi neverovatan hamburger. Poput Bobija, i ovaj obrok je velikih dimenzija.

– Po meni je dobra pljeskavica samo ona u čijem stvaranju, svih njenih sastojaka, učestvujete od početka do kraja. Takav je i Boban burger. Malo je veći, ali i Boban je malo veći – kaže Dijaz.

On otkriva da uz dva sloja mesa, u recept ide i pirinač, i nekoliko vrsta povrća u vidu salata, kao i nekoliko vrsta sira.

– Boban burger je visok 15 centimetara. To je naš novi proizvod, jer je Marjanović novi miljenik naših navijača. Svi sastojci koji čine ovaj hamburger nastaju našim radom, pa i lepinje, koje sami pravimo – ističe Rejmond Dijaz, veliki zaljubljenik u kulinarstvo, ali i Sparse čiji je Bobi član.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar