U trendu

Dabl-dabl Jokića u pobedi Denvera nad Vašingtonom

Košarkaši Denvera su u noći izmedju četvrtka i petka pobedili Vašington sa 117:113, uz još jednu dobru partiju srpskog igrača Nikole Jokića.

Jokić je na terenu proveo 25 i po minuta i za to vreme je postigao 15 poena, a zabeležio je i 10 skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Najefikasniji u ekipi Denvera bio je Danilo Galinari sa 26 poena, dok je Emanuel Mudiaj dodao 20.

Najbolji u ekipi Vašingtona, koji je upisao peti poraz u poslednjih šest utakmica, bio je Geret Templ sa 20 poena.

Toronto je kod kuće bio bolji od Njujorka sa 103:93 i tako upisao deseti uzastopni trijumf, što je najduži pobednički niz u istoriji franšize.

Najzaslužniji za pobedu Toronta bili su Demarkus Derozan i Kajl Lori sa po 26 postignuta poena, dok su Kori Džozef i Jonas Valančijunas ubacili po 11. U četvrtom vezanom porazu Niksa, najefikasniji je bio Aron Afalo sa 20 poena.

Košarkaši Indijane pobedili su na svom terenu Atlantu sa 111:92 i tako prekinuli niz od tri uzastopna poraza.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Monta Elis sa 25 i Majls Tarner sa 20 poena, dok je u Atlanti najbolji bio Džef Tig sa 20 poena.

Memfis je slavio protiv Milvokija sa 103:83, uz 21 poen Džefa Grina, dok je Nju Orleans pobedio Sakramento sa 114:105, predvodjen Rajanom Andersenom koji je postigao 36 poena.

Košarkaši Čikaga su u gostima savladali Los Andjeles lekjerse sa 114:91.

Džimi Batler i Pau Gasol su utakmicu završili sa „dabl-dabl“ učinkom. Batler je postigao 26 poena, uz 10 asistencija, dok je Pau Gasol ubacio 21, uz 12 skokova. Najefikasniji u poraženom timu bio je Džordan Klarkos sa 16 poena, dok je Kobi Brajant utakmicu završio sa 10 poena, četiri skoka, tri asistencije i dve ukradene lopte.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar