U trendu

Dele Ali ostaje u Totenhemu do 2022. godine

Fudbaler Totenhema Dele Ali produžio je ugovor do 2022. godine, saopštio je danas londonski klub.

Kako su naveli britanski mediji, dvadesetogodišnji fudbaler dobio je bolje uslove u novom ugovoru, kojim će na Vajt Hart Lejnu ostati do 2022. godine. On je prošlog avgusta debitovao za Totenhem, bio je jedan od najboljih igrača ekipe koja je prošle sezone zauzela treće mesto u prvenstvu i proglašen je za najboljeg mladog igrača Premijer lige. Ali je prošle sezone postigao 10 golova u prvenstvu.

On je prošlog novembra debitovao za reprezentaciju Engleske, a bio je u ekipi na Evropskom prvenstvu u Francuskoj ovog leta.

„Kada sam bio mlad i kada nisam igrao fudbal, želeo sam da se ugledam na fudbalere, tražio sam ih na veb sajtovima, želeo sam da vidim kako igraju. I dalje sam isti, za mene se ništa nije promenilo, ostao sam isti. Srećan sam što sam ovde i što igram za Totenhem. Ne mogu da zamislim bolje, sa ovakvim navijačima i trenerom i mladim timom, ovo je sjajno mesto“, rekao je Dele Ali za klupski sajt.

Pre njega ugovore sa Totenhemom produžili su Kristijan Eriksen, Erik Dajer, Hari Vinks i Tom Kerol, a očekuje se da će uskoro produžiti ugovore Deni Rouz, Jan Vertongen i Erik Lamela.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.