U trendu

Delgacija Fiba zadovoljna posetom Beogradu

Predstavnici komisije Medjunarodne košarkaške federacije (Fiba) rekli su da su zadovoljni današnjom posetom Beogradu prilikom procene objekata, hotela i dvorana u sklopu kandidature za organizaciju kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre 2016. godine u Rio de Žaneiru.

Kako je saopštio Košarkaški savez Srbije (KSS), predstavnici Fiba Kosta Iliev i Siriel Kumans su zajedno sa potpredsednikom i vršiocem dužnosti generalnog sekretara KSS Dejanom Tomaševićem obišli Beogradsku arenu i Palatu sportova, kao i hotele Kraun Plaza i In, kako bi se uverili da navedeni objekti ispunjavaju sve standarde za organizaciju kvalifikacionog turnira.

„Veoma smo zadovoljni posetom. Proverili smo sve predloženo i ponudjeno na papiru u kandidaturi KSS. Obišli smo dvoranu za utakmice i treninge, kao i hotele. Zaista je sve na vrhunskom nivou“, rekao je Iliev.

Pošto je država podržala kandidaturu KSS, delegaciju Fiba primio je i državni sekretar za sport Predrag Peruničić.

„Imali smo i sastanak u Ministarstvu, gde smo dobili potvrdu da država Srbija stoji iza kandidature. Sve to ćemo, kroz izveštaj, predstaviti na sastanku Centralnog borda Fiba 19. januara u Ženevi“, rekao je Iliev.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar