„Delije“ zovu: Svi na stadion! (Video)

Nije tajna da je Crvena Zvezda, čini se, u nikad gorim problemima. I dalje u dugu više od 40 miliona evra, sa promenjenim timom u odnosu na prošlu sezonu i novim trenerom, pokušali su crveno-beli da se domognu Lige Evrope i da ponovo osvoje duplu krunu.

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Hladan tuš ih je dočekao već na startu sezone. Crveno-beli su izgubili još u prvom kolu od ekpe Kairata, a u Jelen super ligi nakoin dva kola imaju jednu pobedu (nakon koje je pokrenuta istraga zbog navodne regularnosti meča) i jedan nerešen rezultat.

Ono što i dalje daje snagu igračima Crvene zvezde su njen 12 igrač. Navijači, popularne „delije“, kao da shvataju da su svojim ljubimcima potrebniji više nego ikad. Zvezda ima sada mladu ekipu, pojačanu strancima, još uvek neuigranu i potrebno im je vreme kako bi se bolje upoznali i sarađivali na svakoj utakmici.

U narednoj utakmici na stadionu „Rajko Mitić“, u petak od 20h, Crvena Zvezda dočekuje Radnički. Navijači Zvezde su napravili uvertiru i pozvali sve simpatizere kluba da podrže ove mlade momke.

Pročitajte još i:
Ostavite komentar

Ostavite komentar