U trendu

Djurdjević: Podigli smo atmosferu u ekipi

Fudbaler Partizana Uroš Djurdjević rekao je danas da su crno-beli serijom pobeda podigli atmosferu u ekipi i dodao da mu mnogo znači što je ušao u golgetersku formu.

„Sinoć smo pobedili i u Kup takmičenju, tako da je sada i atmosfera prava pobednička. Stručni štab radi svoj deo posla na najbolji mogući način, a igrači su to osetili i sada Partizan polako počinje da liči na pravu ratničku ekipu“, rekao je Djurdjević za klupski sajt.

Partizan se plasirao u osminu finala Kupa Srbije, posle sinoćne pobede od 3:1 nad kruševačkim Napretkom u Beogradu. Strelac dva gola za Partizan bio je Djurdjević.

„Ova dva gola su mi izuzetno bitna, jer sam u prethodne tri utakmice, po ocenama svih odigrao jako dobro, ali su nedostajali golovi. Posebno mi je drago što sam razbio maler protiv kvalitetne ekipe iz Kruševca, a zna se da su nam oni dužnici s početka sezone, kada su nas pobedili u prvenstvu“, kazao je Djurdjević.

Djurdjević je izrazio nadu da će Partizan nastaviti sa serijom pobeda.

„Namestilo se da je sa mojim dolaskom krenula serija pobeda u prvenstvu bez primljenog gola…Rad, Borac, Zvezda, a nadam se seriji bez kraja. Bićemo sve jači. Uvek sam gladan golova i to se verovatno vidi na terenu. Moj karakter mi ne dozvoljava da budem zadovoljan, uvek želim još golova. Možda nekada i preteram, ali šta da se radi, imam pobednički mentalitet i voljni momenat i nikada se ne mirim sa porazom. Verovatno ću sa godinama kanalisati tu energiju, ali sada je ovako“, rekao je on.

Mladi napadač je ovog leta došao u Partizan posle sezone provedene u italijanskom Palermu.

„Sadašnji sastav Partizana ima zaista izuzetne znalce – (Sašu) Ilića, Leonarda, (Valerija) Božinova, (Nikolu) Djurdjića… Bilo s kim da igram, uvek mogu da očekujem dobar pas i, verujte, da mi je svejedno za koga će da se odluči stručni štab“, rekao je Djurdjević.

„Uvek sam u službi ekipe. Trudim se svaki put da dam sve od sebe, ne znam da se štedim i uvek ću ostaviti srce na terenu. Mogu da odigram loše, ali uvek ću se boriti maksimalno, do poslednjeg atoma snage u pravom smislu te reči“, dodao je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.