U trendu

Drulović: Hoćemo trofej Kupa Srbije

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović uoči meča protiv Sinđelića u šesnaestini finala Kupa Srbije izjavio je crno-beli žele da osvoje trofej u najmasovnijem domaćem takmičenju.

„Značajna utakmica za nas, ambicije su nam najviše, finale i da iz njega izađemo kao pobednici. Želimo da na najbolji način startujemo protiv ekipe na čijoj klupi sedi veliki partizanovac Bata Mirković, biće zanimljivo“, rekao je Drulović na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je najavio da će biti promena u timu i da će pružiti priliku igračima koji nisu imali previše prilika da igraju.

„Favoriti smo i to moramo da pokažemo na terenu. Neki igrači su zaslužili šansu, na njima je da je iskoriste. Sinđelić igra dobro ove sezone, ima par igrača iz Partizanove škole. Ne volim puno da eksperimentišem, ali moram da popravimo realizaciju i igru u odbrani“.

Prema njegovim rečima od povreda su se oporavili Abubakar Umaru i Gregor Balažic.

Drulović naglašava da crno-beli ozbiljno shvataju takmičenje u nacionalnom kupu.

„Biće puno prepreka do finala, iznenađenja su uvek moguća. Moramo da učinimo sve da se ne desi nama. Moj cilj je da pripremim igrače na najbolji način“, kazao je Drulović.

On je dodao da se nije predao u borbi za titulu prvaka, iako Crvena zvezda ima 16 bodova više.

„Svesni smo situacije, Zvezda ima veliku prednost, ali nismo se predali. Želim da vratim ekipi samopouzdanje. Moramo da gledamo samo sebe i da pobeđujemo kako bismo smanjili prednost. Ima još mnogo utakmica i moramo da verujemo u kikseve protivnika“, ističe Drulović i dodaje da veruje u igrače, iako je potpredsednik Milorad Vučelić okrivio njih za neuspehe.

„Svako ima pravo na svoje mišljenje i poštujem to. Ne bih previše komentarisao“, zaključio Drulović.

Utakmica između Sinđelića i Partizana igra se sutra od 13 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.