U trendu

Drulović: Trijumfom nad Vojvodinom da nastavimo seriju

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je danas da se nada da će crno-beli pobediti Vojvodinu u Superligi i nastaviti uspešnu seriju.

„Očekuje nas važna utakmica protiv Vojvodine, koja beleži pobede od dolaska novog trenera. Međutim, imamo najviše ambicije i želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima. Vojvodina ima dobar tim, ali cilj nam je da iskoristimo njihove loše strane. Važan meč je pred nama i pobedom želimo da se podignemo pred meč sa Augzburgom u Ligi Evrope“, rekao je Drulović na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je potvrdio da se Alen Stevanović još uvek nije oporavio od povrede i da će propustiti sutrašnji meč.

„Alen neće igrati protiv Vojvodine, dok će mesto desnog beka, umesto povređenog Vulićevića, zauzeti Petrović ili Bandalovski. Petrović je solidno odigrao protiv Voždovca na mestu koja mu nije primarna“, naveo je trener Partizana.

Drulović se osvrnuo na rezultate u osmini finala Kupa Srbije i eliminaciju Crvene zvezde i Čukaričkog.

„Gledamo samo nas, ali me je iznenadila eliminacija Crvene zvezde i Čukaričkog. Drago mi je što smo prošli u četvrtfinale i što nam je put do finala relativno otvoren. Svi žele trofej u Kupu i biće neizvesno“, zaključio je Drulović.

Utakmica 20. kola Superlige između Partizana i Vojvodine igra se od 14 sati na stadionu u Humskoj.

(0Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar