U trendu

Drulović: Vraća se Živković, vreme je za pobede

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović izjavio je da se njegov tim osvežio posle reprezentativne pauze i da sada očekuje pobede, počev od utakmice protiv Novog Pazara u 18. kolu Superlige.

„Pauza nam je došla u pravom trenutku posle serije slabih rezultata. Imali smo mnogo povređenih igrača, neki su se oporavili, druge još čekamo. Značajnu utakmicu posle dužeg vremena igramo na našem stadionu i nadam se trijumfu“.

Drulović je naveo da se oporavio Andrija Živković, ali i da mnogi igrači i dalje imaju probleme sa povredama.

„Živković se vratio, biće spreman sutra. Stevanović je i dalje povređen, treniraće tek od ponedeljka, dok se Abubakar vratio iz reprezentacije i videćemo kakva je situacija. Mnogo problema u defanzivnoj liniji, Balažic je operisan, biće van terena između šest i osam meseci i želim mu brz oporavak. Velika šteta za nas“, ističe trener crno-belih.

Prema njegovim rečima Novi Pazar ima solidan tim, kao i da je svima teško pao letošnji poraz od istog protivnika.

„Učiniće sve da nas iznenade, igraće defanzivno i moramo da budemo obazrivi iz njihovih kontri. Ukoliko budemo pravi pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje. Očekujem kvalitetan i napadački Partizan“.

On je poručio da se crno-beli još uvek nisu predali u šampionskoj trci, iako vodeća Crvena zvezda ima 21 bod više.

„U fudbalu je sve moguće. Trudićemo se da je smanjimo prednost, nadam se do kraja velike pauze. Pre svega, moramo da mislimo o nama i čekamo kiks rivala. Očekujem mnogo kvalitetniji Partizan nego u prethodnih mesec dana od kada sam došao“, zaključio je Drulović i na pitanje da li Crvena zvezda može da ispusti 21 bod kao u meču protiv Strazbura u košarkaškoj Evroligi odgovorio:

„Daj Bože da se to desi. Zvezda ima veliku prednost, ništa ne zavisi od nas“.

Partizan je danas ujedno predstavio nove stolice na klupama pored terena, koje je radila italijanska firma “Sparko”.

Utakmica između Partizana i Novog Pazara igra se sutra od 15 sati u Humskoj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.