U trendu

Đuričković u Partizanu: Došao sam po duplu krunu

Bivši fudbaler Crvene zvezde Petar Đuričković potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Partizanom i poručio da će dati sve od sebe kako bi pomogao klubu da u narednoj sezoni osvoji „duplu krunu“.

Doskorašnji vezista niškog Radničkog zadužio je dres sa brojem 11.

„Veoma mi je drago, čast mi je što sam došao u Partizan. Veoma brzo smo se dogovorili i nadam se da ću opravdati poverenje. Jaka je konkurencija, što je dobro, ali trudiću se da se izborim za startnu poziciju“, rekao je Đuričković na promociji na stadionu Partizana.

On je dodao da je cilj naredne sezone „dupla kruna“, kao i iskorak u Evropi.

„Očekujem da u uslovima koje Partizan ima dodatno napredujem“, izjavio je jedan od najboljih fudbalera Radničkog u prošloj sezoni.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev zadovoljan je dolaskom Đuričkovića, za kojeg je rekao da će biti pravo pojačanje.

„Krenuli smo i ranije nego što je običaj, tek se završila sezona. Ne smemo da čekamo i najozbiljnije shvatamo obaveze. Petar nije iznenađenje, ima karakteristike igrača Partizana, veoma je školovan igrač“, rekao je Iliev.

On je u narednim danima najavio dolaske Saše Marjanovića (Radnički Niš), Milana Radina (Voždovac) i Nemanje Miletića (Javor).

„Uskoro će biti predstavljen Marjanović, a potom još nekoliko imena. Očekuje nas bogat prelazni rok, biće ozbiljnih promena. Otišlo smo daleko i u pregovorima sa jednom „desetkom“ iz inostranstva, to bi bio najbolji igrač na ovim prostorima“, zaključio je Iliev.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar