U trendu

Duško Vujošević: Protiv mene se vodi kampanja

Doskorašnji trener Partizana Duško Vujošević optužio je danas dnevni list „Informer“ da vodi kampanju protiv njega, pošto je objavio da je Košarkaški klub Partizan pokrenuo internu istragu zbog navodno nestalih 150.000 evra.

Informer je u današnjem izdanju preneo da je Partizan pokrenuo internu istragu povodom navodne pronevere 150.000 evra, koliko je klub trebalo da dobije od Košarkaškog saveza Francuske za razigravanje Žofrea Lovernja, kao reprezentativca te zemlje.

„Sve informacije mogu vrlo precizno da se provere. O bilo kakvom plaćanju KS Francuske sigurno bi postojao trag u tako ozbiljnoj organizaciji, a i ljudi u računovodstvu Partizana sigurno mogu da slede tragove novca. Ja sam svima zainteresovanim uvek na raspolaganju i nikad mi nisu ukrali ličnu kartu“, rekao je Vujošević agenciji Beta.

Vujošević je dodao da se protiv njega „vodi hajka“ i najavio tužbu protiv „Informera“.

„Svakome ko ima malo u glavi, jasno je da sam radio u Partizanu neplaćen. Uostalom, ukoliko ima bilo kakvih sumnji, glupo je da se objavljuju na naslovnim stranama medija, već valjda nadležni organi treba da rade u tišini, i ukoliko se dokažu nepravilnosti, hapse lopova. Mada ne volim to mesto, izgleda da ćemo se Informer i ja ipak naći na sudu, jer ću podneti tužbu“, rekao je Vujošević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.