U trendu

Džej-Ar Rejnolds novi plej Crvene zvezde?

Novi plejmejker Crvene zvezde mogao bi da bude dosadašnji košarkaš Stelmet Zlejone Gore Džej-Ar Rejnolds, prenose beogradski mediji.

Zjelona Gora objavila je u petak da raskida saradnju sa Rejnoldsom i da će on verovatno pojačati šampiona Srbije i ABA lige.

Poljski šampion na zvaničnom sajtu saopštio je da je sa Amerikancem raskinut ugovor na obostrano zadovoljstvo, a Rejnolds bi mogao da bude zamena za Markusa Vilijamsa koji će verovatno dobiti otkaz.

31-godišnji momak iz Virdžinije nije mnogo igrao za Zjelonu Goru zbog povrede, a ove sezone je prosečno beležio 6,4 poena u nacionalnom prvenstvu, dok je na šest mečeva u Evroligi ubacivao 4,8 poena, uz 2,5 asistencije.

Jedan od osnovnih razloga za prelazak Rejnoldsa jeste i činjenica da su ’crveno-beli’ obezbedili plasman u Top 16 fazi najjačeg evropskog takmičenja.

„Hvala Rejnoldsu na doprinosu i rezultatima koje je imao sa Zjelonom Gorom i srećno u nastavku karijere“, stoji na sajtu Stelmeta.

On bi trebalo da zameni Vilijamsa koji će napustiti ekipu Dejana Radonjića samo 19 dana pošto se vratio posle pauze zbog korišćenja marihuane. Još nije poznato šta će se desiti sa Markusom – trener Radonjić naveo je da je imao zdravstvenih problema i će sve biti poznato 28. decembra, dok je prema saznanjima B92 ponovo pao na doping testu i prihvatio da ugovor bude raskinut na njegovu štetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.