U trendu

Efikasni potpredsednik Skupštine Srbije

Potpredsednik Skupštine Srbije Đordje Milićević bio je najbolji i najefikasniji igrač prvog dana Jelen turnira u malom fudbalu u Valjevu.

Ekipa „Ilija kop“ za koju igra Milićević ostvarila je najubedljiviji rezultat prvog dana turnira i pobedila „Autsajdere“ sa 4:1. Milićević je dao dva gola i uz ostale dobre saigrače pokazao je da je ekipa u kojoj igra glavni favorit za osvajanje turnira u Valjevu.

Junak pobede poslanik SPS i potpredsednik Skupštine Srbije Đordje Milićević je za agenciju Beta i JelenFootball.com samo kratko izjavio da je zadovoljan igrom i pobedom tima, a kapiten Vladan Begović rekao je i da se nada da će njegov iskusan tim uspeti da se plasira za Jelenov finalni turnir u Beogradu.

Na turniru u malom fudbalu u Valjevu igra 10 ekipa rasporedjenih u dve grupe.

Organizator turnira Darko Pošarac posebno je zadovoljan što se ove godine turnir igra u mnogo boljim uslovima nego prošle godine jer je opština Valjevo imala sluha za mali fudbal i betonirala oštećen teren.

Najbolja ekipa turnira u malom fudbalu u Valjevu plasiraće se za finalni turnir koji se igra 10. septembra u Beogradu, a nabolja ekipa sa turnira u Beogradu putuje u Pariz na „Park prinčeva“.

Jelen pivo podržava lokalne turnire u malom fudbalu u 16 gradova i opština širom Srbije – u Novom Sadu, Bačkom Petrovcu, Lazarevcu, Pančevu, Požarevcu, Selevcu, Svrljigu, Žablju, Valjevu, Vršcu, Grockoj, Nišu, Vranju, Borči, Užicu i Beogradu.

Za finalni turnir Jelen Kupa do sada su se plasirale ekipe: Dudovo Bure (Novi Sad), Saga (Pančevo), Samo Vas Gledamo (Borča), Jelen Rogonja (Lazarevac), Arena (Požarevac) i Mlinostep Ekostep iz Stepanovićeva (Bački Petrovac).

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.