U trendu

Fudbaleri Srbije 66. na svetu

Fudbalska reprezentacija Srbije zadržala je 66. mesto na danas objavljenoj rang listi Svetske fudbalske federacije (FIFA).

Srbija je na 66. poziciji sa 528 bodova, što je za jedan manje od Demokratske Republike Kongo, a sedam više od Bolivije.

Selekcija Argentine je na prvom mestu sa 1.442 boda, a na drugom mestu je Belgija sa 1.269 bodova, dok je aktuelni svetski šampion, Nemačka treća sa 1.248 bodova. Kolumbija je zadržala četvrto mesto, a Brazil je peti.

Kao i prošlog meseca, Portugal je na šestoj poziciji, dok je Rumunija sedma. Selekcija Čilea popravila je plasman za dve pozicije, pa sada zauzima osmo mesto, dok je Vels zadržao deveto mesto, a Engleska se nalazi na 10.

Reprezentacija Hrvatske je pokvarila svoj plasman za jednu poziciju i zauzima 14. mesto, iza Austrije. Takođe, na novoj rang listi pad od dva mesta zabeležila je i Bosna i Hercegovina, koja je 30, a napredak od jedne pozicije, do 45. mesta, ostvarila je Slovenija. Crna Gora je i dalje 77, dok je Makedonija pokvarila plasman za jednu poziciju i sada je 104.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar