U trendu

Fudbaleri Partizana nisu trenirali zbog gužve na autoputu

Fudbaleri Partizana nisu danas trenirali na stadionu u Augsburgu, uoči utakmice sa tim klubom u Ligi Evropa, pošto su se zaglavili u gužvi na autoputu od Minhena.
Kako je večeras preneo portal Mondo, bilo je planirano da trener Partizana Zoran Milinković u 18 časova održi konferenciju za medije na stadionu nemačkog bundesligaša, a da posle toga povede crno-bele na jedini trening pred duel drugog kola Lige Evrope, sutra od 19 časova.

Za razliku od dela ekspedicije Partizana koja je smeštena u Augsburgu, fudbaleri srpskog šampiona su za bazu u Nemačkoj izabrali hotel u kojem borave igrači minhenskog Bajerna, u predgrađu glavnog grada Bavarske.

Vozilo sa igračima Partizana zaglavilo se u gužvi na autoputu od Minhena do Augsburga, a srpski izveštači obavešteni su da neće biti treninga, pošto igrači moraju da se vrate u hotel. 

Portal Mondo preneo je da Uefa neće kazniti Partizan zbog toga.

Augsburg je 70 kilometara od Minhena, a hoteli su puni jer su jeftiniji od minhenskih gde je u toku godišnji pivski festival Oktoberfest. Zbog radova na putu, kao i završnice festivala piva, na glavnim saobraćajnicma su ovih dana velike gužve.

U prvom kolu u Grupi L, 17. septembra, Partizan je na svom terenu pobedio holandski AZ Alkmar sa 3:2, a Augsburg je u Španiji izgubio od Atletik Bilbaa sa 1:3.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar