U trendu

Fudbaleri Zvezde nastavili da dominiraju u srpskom prvenstvu

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su da dominiraju Super ligom Srbije, pošto su danas u četvrtom kolu sa 3:0 na svom stadionu pobedili Voždovac.

Zvezda je prva u srpskom prvenstvu sa 10 bodova, jednim više od Metalca, dok je Voždovac zabeležio prvi poraz i sada je peti sa sedam bodova.

Strelci na stadionu „Rajko Mitić“ bili su Ugo Vijeira u 33. iz penala i 73. minutu, kao i Damjan Le Talek u 43. Voždovac je od 28. imao igrača manje, zbog drugog žutog kartona Marka Putinčanina.

Zvezda je bila dominantna od početka, a isključenje Putinčanina joj je dodatno olakšalo posao.

Crveno-beli su imali nekoliko dobrih prilika na početku, a poveli su u 33. minutu, pošto je sudija Nemanja Petković svirao penal, pošto je Miloš Mihajlov sapleo Džona Ruisa u kaznenom prostoru, a precizan je bio Vijeira.

Prednost od 2:0 Zvezdi je doneo Le Talek, koji je protiv Voždovca igrao štopera, u pari sa Tomasom Fibelom. Pablo Mouče je centrirao iz kornera, a niko nije dotakao loptu u petercu, pa je francuskom internacionalncu bilo lako da savlada Marka Miloševića.

Voždovac nije imao većih prilika, a Zvezda je konačan rezultat postavila u 73. minutu, kada je Vijeira odlično iskoristio centaršut Marka Cvetkovića i udarcem glavom postigao svoj drugi pogodak.

Zvezda će u nedelju gostovati Radničkom u Nišu u petom prvenstvenom kolu, dok će Voždovac isti dan dočekati Metalac.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar