U trendu

Gasprom: Čestitke Zvezdi na tituli, nastavićemo da pomažemo

Na adresu FK Crvena zvezda stigao je dopis od generalnog sponzora i kompanije „Gasprom njeft“, u kojem se čestita na osvajanju šampionske titule, ali i rezultatima na finansijskom planu.

Pismo na stadion Rajko Mitić poslao je generalni direktor i predsednik Upravnog odbora ruskog nafnog giganta Aleksandar Đukov.

„Sigurna igra sportista, profesionalni rad menadžmenta kluba i šefa stručnog štaba, zajedno sa konstantnom podrškom navijača, učinili su ostvarivom titulu tri kola pre prvenstva, uz ubedljivo vođstvo nad najbližim konkurentima“, navodi Đukov u pismu, koje je istaknuto na sajtu Crvene zvezde.

Đukov je obećao da će, u svoje ime, ali i kompanije „Gasprom njeft“, nastaviti da pomaže fudbalskoj sekciji i Sportskom društvu Crvena zvezda u finansijskom i organizacionom smislu.

„Želim da naglasim veliko zadovoljstvo zbog rada menadžmenta FK Crvena zvezda na normalizaciji finansijske situacije kluba. Posebno izdvajamo uspehe rukovodstva u delu smanjivanja dugovanja kluba, kao i prvi put od 2006. godine postignute pozitivne finansijske rezultate za 2015. godinu“, zaključuje Đukov.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.