U trendu

Grujić: Nagrada Beograda velika čast za mene

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić poručio je danas da je počastvovan što je dobio priznanje za ličnost godine Beograda u oblasti sporta i fizičkog vaspitanja za 2015. godinu.

Grujić je nagradnu dobio iz ruku gradonačelnika Siniše Malog na svečanosti u Skupštini Grada, zajedno sa još 18 dobitnika u različitim sferama života.

„Zahvalio bih se ljudima koji su odlučili da ova prestižna nagrada dođe u moje ruke. Izuzetna mi je čast što sam dobio nagradu u svom rodnom i voljenom Beogradu. Pošto sam sada imenovan za večitog ambasadora svog grada trudiću se da ga svuda u svetu predstavljam u najboljem svetlu. Hvala i svim mojim saigračima i trenerima, kao i porodici i prijateljima na pomoći i podršci koju mi pružaju“, rekao je Grujić u Skupštini Grada.

Vezista crveno-belih nagrađen posle zlatne medalje sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, kao i zbog izvanrednih igara u dresu Crvene zvezde, posle kojih je potpisao ugovor sa Liverpulom.

Komisiju koja je donela odluku da se priznanje dodeli Grujiću činili su Svetozar Mijailović, Mirko Nišović, Nenad Borovčanin, Nenad Peruničić i Viktor Jelenić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.