U trendu

Gudurić: Sjajna atmosfera, sledeći je Panatinaikos

Košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić, rekao je da je presrećan zbog dobre igre i pobede protiv Barselone u trećem kolu Evrolige.

Zvezda je pobedila Barselonu sa 76:65 u trećem kolu Evrolige, a Gudurić je bio najefikasniji sa 21 poenom.

„Bitna utakmica, velika pobeda, savladana je Barselona, veliki klub s imenom. Na početku utakmice smo bili preplašeni, nije delovalo kako je trebalo, ali uspeli smo u drugoj četvrtini da se dignemo, da pronađemo energiju, navijači su se tada ‘digli’ i sve je krenulo kako je trebalo od početka“, rekao je Gudurić novinarima posle utakmice i istakao da obožava da igra na domaćem terenu.

„Srećni smo što smo obradovali naše navijače. Ne znam gde ćemo igrati sledeći put, ali svejedno je, i u Pioniru i Areni je uvek sjajna atmosfera, obožavamo da igramo kod kuće“, rekao je on.

Gudurić je rekao da će Zvezda u petak na gostovanju Panatinaikosu pokušati da ostvari pobedu, treću ove sezone u Evroligi.

„Idemo u Atinu da probamo da pobedimo i Panatinaikos. Imamo trening u četvrtak ujutru, pa jedan pred utakmicu. Videćemo kako će sve to da se odvija, pokušaćemo da ih napadnemo“, rekao je Gudurić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.