U trendu

Gvardiola Mesiju branio seks, Nasrija šutirao (video)

Samir Nasri otkrio je zanimljive detalje o metodama Pepa Gvardiole, od koga je pobegao iz Mančester Sitija na pozajmicu u Sevilju, gde je procvetao.

Na pripreme Mančester Sitija ovog leta došao je po proceni novog trenera Pepa Gvardiole predebeo, pa je odmah dobio zabranu treniranja sa prvom ekipom, nakon čega je Francuz shvatio da se neće naigrati i da mu je bolje da nađe novi klub, makar privremeno, prenose mediji.

U televizijskoj emisiji L’Equipe du soir, Nasri je izneo niz nepoznatih detalja o odnosu sa Gvardiolom i njegovom specifičnom načinu rada:

„Čim me je video, Gvardiola mi je rekao da sam krš i to mi je ponovio nekoliko puta, da bi me onda i šutnuo nogom u zadnjicu. Sa odmora sam se vratio na pripreme nakon što mi je godina prošla u znaku povreda i ličnih problema i bio sam malo van forme. Ne toliko kao što se piše, ali imao sam četiri kila više nego što bih trebao. Međutim, kod Gvardiole je pravilo da ako neko ima 2,5 kila više od dopuštenog, taj ne trenira sa saigračima. Rekao mi je da, s obzirom koliko sam kvalitetan i talentovan, ne bih trebao da budem u Sitiju, nego u Barseloni. Želeo je da ostanem, ali ja nisam hteo, jer mi nije mogao garantovati status prvotimca.“

Gvardiola igračima strogo brani seks nakon ponoći, čak i ako je dan posle slobodan, jer dobar san je važan. Rekao mi je da su to pravilo morali svi da poštuju, pa i Mesi, kome su zbog toga, kako je istakao, ojačali mišići.“

https://www.youtube.com/watch?v=XowUEAQdhBw

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar